2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Canım benim 12 de emin olamadı iki tarafada dönecek gibi duruyor dedi. Bu hafta söylücek inşallah
Ayy öylemi Evet daha minicik oldukları için dr’lar emin olamıyorlar tabi, yüzdelik tahmin yapabiliyorlar. Bende 12 +3 üm dün gittim düz baktı, yan çevirdi beni öyle baktı karnıma rahatını bozalım biraz bebeğin cinsiyet tahmini yapalım dedi, yüzdelik tahmin verdi bakalım Sağlıkla gelsin yavrucuklar

Seninde güzel haberlerini bekliyorum canım tuntice

Cinsiyetini bilemem ama ultrason fotoğrafında ense kalınlığını ölçmüşler gibi. O da resimde ölçtükleri gibiyse gayet sağlıklı görünüyor.

Beni de ekler misinizz 13+2 haftaligim
30 yaşındayım, başlangıç kilom 58,6 idi şuan 59,8 kiloyum ve galiba Mayıs başı gibi doğacak :) henüz cinsiyet belli değil

Kızlar 14 +2 den merhaba ikili test sonuçları güzel çıktı çok şükür. Bebeğim büyümüş. Cinsiyet tahmini var mı
Sen Eskişehir deydin sanırım canım nereye gidiyorsun doktora?
14 de tahmin etmediler mi ben hiç anlamıyorum valla yorum yapamadım

Bende vifolic kullanıyorum içeriğinde omega vitamin mineral çinko demir vs gibi 12 etken madde var bende sordum doktoruma kullanmaya devam edeyim mi diye doğuma kadar kullan bırakma ben sana sadece folik asit için vermedim onu içeriğindekiler önemli doğuma kadar bittikçe al dedi ilerleyen zamanlarda ilaveten demir hapı da vercem dedi tamam dedim

Yaa ne dedi peki erkek miydi? Erkek daha net görünür diyorlar ya. Ya ben açıkçası kesin olmadan söylemesini istemiyorum ama bunu doktora nasıl soyliym bilemiyorum.

Ya bilmıyordum çok hızlı yaptı hemşire gerçekten kocaman Bi top oluştu sanki kalçada yumruk gibi ya hemn bugün kolonya deneyeyim ozman çünkü duramıyorum ağrıdan çok teşekkür ederm canım sana da çok geçmiş olsun

İçim rahatladı çok teşekkür ederim

Gunaydin canim ben hergun kan sulandirici igne yapiyorum kendime eger igneyi cok sert sokup hen cekersem benimde morarma ve orada bir sislik oluyo igneyi geri cekerken 5 kadar say demisti bana hemsire
Hım canım anladım ya hemşire bana çok hızlı vurdu prulotan diye Bi iğne kullanıyom o da çok yağlı çok hızlı vurduğu için olmuş galiba burda vurulan Bi arkadaş da yorum yaptı saolsun. Sana da çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…