2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Saglikocaginda elindekiler bitene kadar kullanabilirsin dedi elimde 60 adet folikasit var . (Folbiol kutularında 50 adet çıkıyor ya ondan fazla ) doktora soramadım malesef çok yogunlardi ama kullanmakta sakınca yokmuş die biliyorum 13 haftaligiz 3 hafta sonra gidince ilk trimester bitmiş oluyor 3lu teste gireceğiz . Zaten ilk trimester boyunca öneriyorlar folik. Ben yinede gidince danışacağım Insallah .
Cinsiyetini bilemem ama ultrason fotoğrafında ense kalınlığını ölçmüşler gibi. O da resimde ölçtükleri gibiyse gayet sağlıklı görünüyor.
Çok teşekkür ederim Yorumunuz için sağlıklı olsunda inşallah cinsiyeti 2. Sirada

Yaa ne dedi peki erkek miydi? Erkek daha net görünür diyorlar ya. Ya ben açıkçası kesin olmadan söylemesini istemiyorum ama bunu doktora nasıl soyliym bilemiyorum.
Canım bana dr baştan cinsiyet tahmini istermisin dedi İsterim tabiki dedim %51 kız %49 erkek dedi Yani kesin olmamakla beraber tahmin sadece bu, baştan söylüyor zaten. Yani sen dr’a baştan kesin haftama kadar ben tahmin istemiyorum diyebilirsin bence

imom değil ama ona benzer olan omepa vm kullanıyorum doktorum bana da devam et dedi 11+1deyim. Zararı olacağını sanmıyorum.

Ay canım sizi gördüğğme çok sevindim benimde yaş 39 ileri yaş gebe çok az... Nasıl gidiyor
İyi gidiyor şimdilik.
Tabi ki çok zorlukları var.
Bulantı olsun halsizlik olsun, kalçadan her gün yapılan iğneler olsun gerçekten çok zor.
Allah herkesin yardımcısı olsun.

Hanımlar kabızlık için kalıcı çözüm bulabilen var mı çok fenayım. Her şeyi deniyorum hoşaf kayısı incir vs vs ama fayda etmiyor etkili biR çözüm önerene minnettar kalırım.

Ay canım sizi gördüğğme çok sevindim benimde yaş 39 ileri yaş gebe çok az... Nasıl gidiyor
Hic oyle demeyin bende 34um ayrica cevremde bu yaslarin altinda hamile kalan tek kişi 31 yasinda bir arkadasimdi 42 var saglikla normal dogum yapti 2 yil once.işti kariyerdi yuksekti derken artik evlilik yasi bile 30lari baya geciyor ..eskiden doktorlar kizarmis 34 35 yasinda hamile kalanlara şimdi alisti onlarda zaten tus uzmanlik docentlik derken ileri yaşa bırakıyorlar. Ben bi ara cok mu gec kaldim diye dusundum sonra cevremdeki ornekleri dusundum hep boyle icim rahatladı valla

Hanımlar kabızlık için kalıcı çözüm bulabilen var mı çok fenayım. Her şeyi deniyorum hoşaf kayısı incir vs vs ama fayda etmiyor etkili biR çözüm önerene minnettar kalırım.
Valla burada bir arkadas bana hosaf dedi koca bir kase ictim bana misin demedi;( ben herseyi deniyorum cozum bulamadim bugun zorlayarak su da ictim bi suru ama asiri şiş ve sert karnim hala gelisme yok;(

Valla burada bir arkadas bana hosaf dedi koca bir kase ictim bana misin demedi;( ben herseyi deniyorum cozum bulamadim bugun zorlayarak su da ictim bi suru ama asiri şiş ve sert karnim hala gelisme yok;(
Hoşaf asla işe yaramadı 3 öğün içtim ama fayda etmedi su zaten en az 2 litre içiyorum sürekli meyve sebze tüketiyorum ama yok. Çok zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…