- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #3.941
Yeni başladıyssn ilk zamanlar agrıdan uyutmaz malesef ben çok gece ağladım acısındsn ama geçiyor alıştım dahada vurulcam bnm tüp bebek çünkü.dedigim gibi yap canım banyoda sıcak suyla masaj da çokrahatlatyo hergün eşine söyle o yapsın kolonyayla masaj . Sanada çok c gecmiş olsun canımYa bilmıyordum çok hızlı yaptı hemşire gerçekten kocaman Bi top oluştu sanki kalçada yumruk gibi ya hemn bugün kolonya deneyeyim ozman çünkü duramıyorum ağrıdan çok teşekkür ederm canım sana da çok geçmiş olsun
Hic sanmiyorum canim.ben Azerbaycanda yasiyorum ve burdan Turkiyeye gonderiyormuslar.o kadar masrafi tekrar ucretsiz yapacaklarini sanmiyorum10. Haftada yaptıran arkdaşım var sonuçların hepsi çıktı canım.Zaten sonuç çıkmayınca fln tekrrdan ücretsiz kan alıp yapıyolarmış hiç düşünme onu sen için rhat olsun
Evet bana da oyle dedi doktor.10+1 yaptirdi dun.Bakalim hayirlisiBende vermek istiyorum ama 9+5 im. Ultasonda göre 9+1 im. Galiba 10. Haftadan sonra oluyormus
3 aydır vuruluyorum halada vurulacam canım düşük riskim devam ediyor oyuzden doktorum devam dedi. canım çok kötü Bi iğne gerçekten ya dün dediğin gibi yaptım gerçekten iyi geldi Allah razı olsunYeni başladıyssn ilk zamanlar agrıdan uyutmaz malesef ben çok gece ağladım acısındsn ama geçiyor alıştım dahada vurulcam bnm tüp bebek çünkü.dedigim gibi yap canım banyoda sıcak suyla masaj da çokrahatlatyo hergün eşine söyle o yapsın kolonyayla masaj . Sanada çok c gecmiş olsun canım
Kara erik yani mürdüm eriği birebir kabızlığa. Küçüklüğümden beri kabızlık cekerim. İlacı mürdüm eriği de buldum hatta yazdan annem kurutur benm için taze bulamazsanız kurutulmuş da satılıyor İnternete Bi deneyin derim ama daha geçen pazardan aldım. Bi bakın marketlere istersenizHanımlar kabızlık için kalıcı çözüm bulabilen var mı çok fenayım. Her şeyi deniyorum hoşaf kayısı incir vs vs ama fayda etmiyor etkili biR çözüm önerene minnettar kalırım.
Bu günler geçecek sağsalim kucagımıza alalım bak gör hiçbiri aklımıza gelmeyecek3 aydır vuruluyorum halada vurulacam canım düşük riskim devam ediyor oyuzden doktorum devam dedi. canım çok kötü Bi iğne gerçekten ya dün dediğin gibi yaptım gerçekten iyi geldi Allah razı olsunrabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallh ya geekten zor Bi süreç inşallh hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız
Ben ankra sincandayım 12. Cad. Dr nafiz körfez devlet hastenesi. Gunjelin hanım, rahime hanım coşkun beyi çok tavsiye ettiler rahime hanıma gittim çok tatlı kadın . Ben testler için bilkent şehir hastanesine gittim bu sefer fazla bir yoğunluk vardı kendi doktorum yoktu başka doktora yönlendirdiler orasida çok ilgili değildi ama hastanenin imkanları iyi . Necati hancerliogullari randevu bulunmuyor hemen bitiyor . Ya sabahtan gidip muayene sırası yada mhrsden sürekli takip edicem . Bide necati beyi denicem şehir hastanesinde çok övdüler.Hanimlar ankara oturan varsa bana yardimci olabilir mi hastane konusunda
İlaç kullanıyor musun bulantı için canımKızlar bugün 10+2yiz ama ben artık koku hassasiyeti, bulantı ve kusmaya dayanamıyorum. Bugün en az 10 kere istiğfar ettim. Ve 2 haftadır çubuk kraker, ekmek, peynir vs hariç bir şey yiyemiyorum. Sizce ne yapmalıyım artık gücümün bittiğini hissediyorum çok kilo vermeye başladım. Doktor kontrolüm 5 gün sonra ama bebek bu şekilde zarar görücek diye ödüm kopuyor. Aynı şeyleri yaşayanlar yardımcı olsun lütfen
Zeytinyagi canım ister bir şeye kat ister direkt icHanımlar kabızlık için kalıcı çözüm bulabilen var mı çok fenayım. Her şeyi deniyorum hoşaf kayısı incir vs vs ama fayda etmiyor etkili biR çözüm önerene minnettar kalırım.
Canım ben de aynı durumdayım 10 kilo verdim ama prilam.dr isimli ilac bir tık kesebiliyorKızlar bugün 10+2yiz ama ben artık koku hassasiyeti, bulantı ve kusmaya dayanamıyorum. Bugün en az 10 kere istiğfar ettim. Ve 2 haftadır çubuk kraker, ekmek, peynir vs hariç bir şey yiyemiyorum. Sizce ne yapmalıyım artık gücümün bittiğini hissediyorum çok kilo vermeye başladım. Doktor kontrolüm 5 gün sonra ama bebek bu şekilde zarar görücek diye ödüm kopuyor. Aynı şeyleri yaşayanlar yardımcı olsun lütfen
Evet tazesi hala satiliyor son mahsulleri sanırımKara erik yani mürdüm eriği birebir kabızlığa. Küçüklüğümden beri kabızlık cekerim. İlacı mürdüm eriği de buldum hatta yazdan annem kurutur benm için taze bulamazsanız kurutulmuş da satılıyor İnternete Bi deneyin derim ama daha geçen pazardan aldım. Bi bakın marketlere isterseniz
Hoşbulduk canım eklersen çok sevinirimÖncelikle hoşgeldinsenin adını etiketlemedikleri sürece ya da sana özel mesaj atmadıkları sürece bildirim gelmiyo canım maalesef konuya girdiğin an da nerden itbaren okumadıysan direkt ordan açılır sayfa.Bu konuda mayıs anneleri ilk sayfada listemiz var istersen seni de ekleyebilirim?
-kaçıncı çocuk
Bu mesaja cevap vermek istersen mesajın altında yorumla kısmı var oraya tıklayıp cevap yazabilirsin bana
Teşekkür ederim siz gebelik icin diyosunuz ama degilmi ben infertilite bölümü iicn demiştimBen ankra sincandayım 12. Cad. Dr nafiz körfez devlet hastenesi. Gunjelin hanım, rahime hanım coşkun beyi çok tavsiye ettiler rahime hanıma gittim çok tatlı kadın . Ben testler için bilkent şehir hastanesine gittim bu sefer fazla bir yoğunluk vardı kendi doktorum yoktu başka doktora yönlendirdiler orasida çok ilgili değildi ama hastanenin imkanları iyi . Necati hancerliogullari randevu bulunmuyor hemen bitiyor . Ya sabahtan gidip muayene sırası yada mhrsden sürekli takip edicem . Bide necati beyi denicem şehir hastanesinde çok övdüler.
Evet ama sadece 1-2 gün işe yarar gibi oldu azalttı sonra devam aynıİlaç kullanıyor musun bulantı için canım
1 kutu kullandım onu ama sadece çok çok az hafifletiyor işe yarıyor diyemiyorumCanım ben de aynı durumdayım 10 kilo verdim ama prilam.dr isimli ilac bir tık kesebiliyor
Ben Ankara şehir Hastanesi'nde interfilite bölümünde tedavi gördüm ben 106 kiloydum 82 kiloya düşünce kendiliğinden hamile kaldım şehir hastanesinin interflite bölümünü öneririm bütün testleri yapıyorlar ama çok asistan oluyor orada sabit bir doktor bulamayabilirsin bana bütün testler uygulandı bir sıkıntı yok zayıflarsan kendiliğinden hamile kalırsın dediler Ve nitekim de öyle oldu❤Teşekkür ederim siz gebelik icin diyosunuz ama degilmi ben infertilite bölümü iicn demiştim
ben de öyleyim. geçen hafta serum yedim her yediğimi çıkardığım için. doktora da söyledim korkuyorum diye. doktor hiç korkma bebeğine şu an gayet keyifli bunlar çok doğal dedi. serum beni topladı biraz. çok fazla kusma varsa doktoruna söyle serum taksınlar canım hemen toparlıyor. anında.Kızlar bugün 10+2yiz ama ben artık koku hassasiyeti, bulantı ve kusmaya dayanamıyorum. Bugün en az 10 kere istiğfar ettim. Ve 2 haftadır çubuk kraker, ekmek, peynir vs hariç bir şey yiyemiyorum. Sizce ne yapmalıyım artık gücümün bittiğini hissediyorum çok kilo vermeye başladım. Doktor kontrolüm 5 gün sonra ama bebek bu şekilde zarar görücek diye ödüm kopuyor. Aynı şeyleri yaşayanlar yardımcı olsun lütfen
Kızlar bugün 10+2yiz ama ben artık koku hassasiyeti, bulantı ve kusmaya dayanamıyorum. Bugün en az 10 kere istiğfar ettim. Ve 2 haftadır çubuk kraker, ekmek, peynir vs hariç bir şey yiyemiyorum. Sizce ne yapmalıyım artık gücümün bittiğini hissediyorum çok kilo vermeye başladım. Doktor kontrolüm 5 gün sonra ama bebek bu şekilde zarar görücek diye ödüm kopuyor. Aynı şeyleri yaşayanlar yardımcı olsun lütfenko
Korkma canım, bebisin amniyon sıvısı içerisinde korunuyor Allahın ıznıyleKızlar bugün 10+2yiz ama ben artık koku hassasiyeti, bulantı ve kusmaya dayanamıyorum. Bugün en az 10 kere istiğfar ettim. Ve 2 haftadır çubuk kraker, ekmek, peynir vs hariç bir şey yiyemiyorum. Sizce ne yapmalıyım artık gücümün bittiğini hissediyorum çok kilo vermeye başladım. Doktor kontrolüm 5 gün sonra ama bebek bu şekilde zarar görücek diye ödüm kopuyor. Aynı şeyleri yaşayanlar yardımcı olsun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?