2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Yeni başladıyssn ilk zamanlar agrıdan uyutmaz malesef ben çok gece ağladım acısındsn ama geçiyor alıştım dahada vurulcam bnm tüp bebek çünkü.dedigim gibi yap canım banyoda sıcak suyla masaj da çokrahatlatyo hergün eşine söyle o yapsın kolonyayla masaj . Sanada çok c gecmiş olsun canım

10. Haftada yaptıran arkdaşım var sonuçların hepsi çıktı canım.Zaten sonuç çıkmayınca fln tekrrdan ücretsiz kan alıp yapıyolarmış hiç düşünme onu sen için rhat olsun
Hic sanmiyorum canim.ben Azerbaycanda yasiyorum ve burdan Turkiyeye gonderiyormuslar.o kadar masrafi tekrar ucretsiz yapacaklarini sanmiyorum

Benim asiri gaz sancilarim var hamileligin basindan beri cok kotu gazli oldum ciktim valla kendimden tiksincem yakinda

Kızlar bugün 10+2yiz ama ben artık koku hassasiyeti, bulantı ve kusmaya dayanamıyorum. Bugün en az 10 kere istiğfar ettim. Ve 2 haftadır çubuk kraker, ekmek, peynir vs hariç bir şey yiyemiyorum. Sizce ne yapmalıyım artık gücümün bittiğini hissediyorum çok kilo vermeye başladım. Doktor kontrolüm 5 gün sonra ama bebek bu şekilde zarar görücek diye ödüm kopuyor. Aynı şeyleri yaşayanlar yardımcı olsun lütfen

3 aydır vuruluyorum halada vurulacam canım düşük riskim devam ediyor oyuzden doktorum devam dedi. canım çok kötü Bi iğne gerçekten ya dün dediğin gibi yaptım gerçekten iyi geldi Allah razı olsun rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallh ya geekten zor Bi süreç inşallh hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız

Hanımlar kabızlık için kalıcı çözüm bulabilen var mı çok fenayım. Her şeyi deniyorum hoşaf kayısı incir vs vs ama fayda etmiyor etkili biR çözüm önerene minnettar kalırım.
Kara erik yani mürdüm eriği birebir kabızlığa. Küçüklüğümden beri kabızlık cekerim. İlacı mürdüm eriği de buldum hatta yazdan annem kurutur benm için taze bulamazsanız kurutulmuş da satılıyor İnternete Bi deneyin derim ama daha geçen pazardan aldım. Bi bakın marketlere isterseniz

Bu günler geçecek sağsalim kucagımıza alalım bak gör hiçbiri aklımıza gelmeyecek

Hanimlar ankara oturan varsa bana yardimci olabilir mi hastane konusunda
Ben ankra sincandayım 12. Cad. Dr nafiz körfez devlet hastenesi. Gunjelin hanım, rahime hanım coşkun beyi çok tavsiye ettiler rahime hanıma gittim çok tatlı kadın . Ben testler için bilkent şehir hastanesine gittim bu sefer fazla bir yoğunluk vardı kendi doktorum yoktu başka doktora yönlendirdiler orasida çok ilgili değildi ama hastanenin imkanları iyi . Necati hancerliogullari randevu bulunmuyor hemen bitiyor . Ya sabahtan gidip muayene sırası yada mhrsden sürekli takip edicem . Bide necati beyi denicem şehir hastanesinde çok övdüler.

İlaç kullanıyor musun bulantı için canım

Canım ben de aynı durumdayım 10 kilo verdim ama prilam.dr isimli ilac bir tık kesebiliyor

Evet tazesi hala satiliyor son mahsulleri sanırım

Hoşbulduk canım eklersen çok sevinirim
Yaş 30
Sat 18 Ağustos
Nevşehir
73 kg
2. Çocuk

Teşekkür ederim siz gebelik icin diyosunuz ama degilmi ben infertilite bölümü iicn demiştim

Teşekkür ederim siz gebelik icin diyosunuz ama degilmi ben infertilite bölümü iicn demiştim
Ben Ankara şehir Hastanesi'nde interfilite bölümünde tedavi gördüm ben 106 kiloydum 82 kiloya düşünce kendiliğinden hamile kaldım şehir hastanesinin interflite bölümünü öneririm bütün testleri yapıyorlar ama çok asistan oluyor orada sabit bir doktor bulamayabilirsin bana bütün testler uygulandı bir sıkıntı yok zayıflarsan kendiliğinden hamile kalırsın dediler Ve nitekim de öyle oldu❤ sıkıntı Stresten uzak durun canınızı sıkan insanlarla aranıza mesafe koyun ben bir de folik asit kullanıyordum Çok şükür o sıra hamile kaldım Rabbim isteyen herkese nasip etsin

ben de öyleyim. geçen hafta serum yedim her yediğimi çıkardığım için. doktora da söyledim korkuyorum diye. doktor hiç korkma bebeğine şu an gayet keyifli bunlar çok doğal dedi. serum beni topladı biraz. çok fazla kusma varsa doktoruna söyle serum taksınlar canım hemen toparlıyor. anında.

Korkma canım, bebisin amniyon sıvısı içerisinde korunuyor Allahın ıznıyle bu kadar kusma vs daha çok kız bebişte olur diyorlar. Kız olma ihtimali yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…