2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bebek zarar gormez korkmayin cogu hamilenin yasadigi durum bu.bende 10ncu haftada tam 4 kilo vermis bulunmaktaydim ki kilom cok yoktu 59dan 55 e dustum simdifazla fazla yiyorum.hiv korkmayin ilk 3 4 ay kusmaktan tek gida ile beslenen cok kişiye denk geldim sonrasinda duzelcek insallah

Şimdi tekrar prilam alcam işe yaramazsa serumu deniycem tekrar. Daha önce serum da takıldı ama o da tam işe yaramıyor. İnşallah iyidir bebek teşekkür ederim
Korkma canım, bebisin amniyon sıvısı içerisinde korunuyor Allahın ıznıyle bu kadar kusma vs daha çok kız bebişte olur diyorlar. Kız olma ihtimali yüksek
Valla hamile olduğumu bilmeden önce rüyamda oğlum olduğunu gördüm ama bütün belirtilerim de kız belirtileri. Sağlıklı olsun şu bulantılarım geçsin de cinsiyeti önemli değil gerçekten

Sizin ne zaman bitti?

Ay cok teşekkür ederim, ben etlik zübeyde hanim hastanesine gidiyodum orda hormonlarima baktilar bi sorun gözükmedi esimde sperm testi verdi ondada bi sorun cikmadi hsg icin bekliyodum asistan yok deyip 1 gun kala iptal ettiler stresten adet olamiyodum 3 4 ay sonunda afedersin fosur fosur adet olmustum ondada iptal ettiler etlik sehir hastanesine tasinacak dediler ordada bolum 1 2 ay icinde acilir dediler ne olur ne olmaz diye hastane arayisina girdim bnde

Bayanlar ben de nefes alamiyormus gibi hissediyorum evet siskinlik kabizlik mutlaka etkliyor ama sanki evde oksijen yok gibi;( hava temizleme cihazı aldim yatagimin basina tuz lambasi aldim .herseyi denemeye calisiyorum ama resmen ortamda oksiyen yokmus gibi hissediyorum. Cami açıyorum dışardan egzoz komur atik kokusu geliyor gibi zaten ankaranin havasi zehir bide caddeustunse oturuyoruz;( ya bu hamilelikten mi astimim vardi baslangic seviyesindeacaba o mu artti.inanirmisiniz hafta sonu esimle orman aradik nefes almak icin sanki hic bir yerde oksijen yokmus gibi

Canım ben de aynı haftalarda hastaneye yatırıldım 4 gün boyunca serum ve vitamin verdiler. Acile gidip tahlil yaptır bence. Vücudum yağ yakmaya başlamıştı artık benim direkt acilden yatış verdiler kadın doğuma

Sizin ne zaman bitti?
Benim 1 hafta oldu olmadi dahacok yeni ama mesela dun bulantim coktu ne yesem midem bulandi bugun yine iyiyim sabah deli gibi yedim.doktor ara ara mide bulantilar yoklar gider gelir ama eskisi kadar agir olmaz dedi.ben hayatımda 55 kiloyu en son 7 8 yil once gormusumdur resmen saclarim cok dokuldu cildim cok kurudu yuzum cokmus gibiydi ama toparliyorum suan

Evet aklımda o var ama şu an şehir dışındayım dayanabilirsem haftaya gidicem
Bende aynı şekildeyim yüzüm gözüm her yerim çöktü. Her gören sana ne oldu diyor. İnşallah benim de bu süreç çabucak geçer

Müthiş zayıflamışsın bravo.
Ben de 105 ile başladım hamilelige şu an 95e indim hatta doğuma kadar Allah nasip ederse bebek kilo alırken ben vereyim fazlalıkları diyorum hazır bulanti yanma vs de varken. Ama nasıl başarılar bilmiyorum. Sen neler yapıyorsun?

İyi gidiyor şimdilik.
Tabi ki çok zorlukları var.
Bulantı olsun halsizlik olsun, kalçadan her gün yapılan iğneler olsun gerçekten çok zor.
Allah herkesin yardımcısı olsun.
Aynı venimde geç yaş hamilelik gerçekten bedenen zor oluyor vende hergün göbekten iğne oluyorum. Bir sürü çeşitli sorunlar çıkıyor ikili test yaştan dolayı riskli çıktı. Fetal verdik. Rahim egiden damarlarda daralma var dedi doktor. Bir sürü şey işte. Yorgunluk çabası. İlk çocuk gibi değil. Meğer diyorum ilk kızımda 29 yaşındaydım. Bu hamilelikse onda hiç hamile değilmiş gibiydim

Fetal dna testinizin sonucu çıktı mı ? Siz kaç haftalık hamilesiniz

Dün akşam ben böyleydim hazımsızlıktn nefes alamadim cıktım yürüdüm kendime gelemedim minicik parça börek yiyemedim şişlinllkten

Bana domatesli şeyler yeme demişlerdi canım ona da dikkat et tez zamanda toparlarsın inşallah benim bu hafta itibariyle baya azaldı bi sabah kalkınca zorluyor

Bana domatesli şeyler yeme demişlerdi canım ona da dikkat et tez zamanda toparlarsın inşallah benim bu hafta itibariyle baya azaldı bi sabah kalkınca zorluyor
Zaten peynir, ekmek, çubuk kraker harici bir şey yiyemiyorum ki. Teşekkür ederim inşallah benim de şu tiksinmeler bulantılar biter en kısa zamanda

Teşekkür ederim siz gebelik icin diyosunuz ama degilmi ben infertilite bölümü iicn demiştim
Canim bilkentin infertilitesine gittim ben tahlillerin falan hizli halloluyo orayi tavsiye ederim tedavi surecinide istegine gore degerlendirirsin ama tüp bebek bölümünü sevmedim beni oraya yönlendirdilerdi amh dusuklugunden ama kendiligimden kaldim cok şükür soracağın soru varsa ozelden de cevaplarim

Az önce online bir marketten sipariş ettim inşallah işe yarar teşekkür ederim

Bizde sperm testi verdik 6 ay içinde verilmişse tekrar istemezler onu . Sonuç elinizde olsun infertilite bakar ona yanınızda her gidişte taşıyın . Testleriniz tam sadece Hsg kalmışsa büyük ihtimal direk hsgni isterler . Hsg giderken ağrı kesici iç . Doktora danışırsın zaten Ben içmedim çok fazla ağrım olmuştu.
Bende eliptik cihazı vardı. Günde 90 dk yapıyorum . Ve egzersizde yapıyodum 82 kiloydum ama hic doğum yapmadım için vücut daha toplu 70 gibi felan duruyordu. Şuan açıkçası hamileyim die dikkat edemiyorum zaten çok fazla kusuyorum yakınlarım kızıyor artık az yedim için canim tuzlu şeyleri çok çekiyor . Domatesi tuza basip yiyeceğim nerdeyse turşu felan derken şuan 85 kiloyum . Ama yağ olarak değilde şişkinlik çok bence kabızlık felan da var .

Etlik zubeydede daha yavas ilerlio tahliller tedavi icin orda baslayacakdim konusdugum birisi hsg yapmadılar daha kac senedir geliom falan demisti sehirde tahlillerinizi tamamlayın tedavi icinde bende etlik zubeydede başlamayı dusunuodum beğenmiştim konseye falan cikma bilgilendirmeyi bilkentte öyle bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…