2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Hanımlar merhaba tüp bebek tedavisinde embiryonun genetik incelemesi yapılmıştı yeniden ikili ve dörtlü tarama ve diğer testleri yaptırmaya gerek yok dedi hemşire. Siz hangi testleri yaptıracaksınız

Merhaba kızlarrr bizde 13 haftalık olduk doktor cinsiyet söylemedi tahmini olan var mı

Eklentiler

• 7D7AE0B1-AB48-4286-BB1B-C7845AF309C2.webp
    28 KB · Görüntüleme: 85
Ben normal gebeyim sehir hastanesinde 2li test yapıldı . 3 hafta sonra 3 lü teste çağırdılar yani ne yapıyorlarsa yaptıracam ne varsa onceden ogrenirim kafasindayim .
Hanımlar merhaba tüp bebek tedavisinde embiryonun genetik incelemesi yapılmıştı yeniden ikili ve dörtlü tarama ve diğer testleri yaptırmaya gerek yok dedi hemşire. Siz hangi testleri yaptıracaksınız

Bu bana da oluyor arada hani nefes alıyorum tamam ama yetmiyor gibi.

Ben normal gebeyim sehir hastanesinde 2li test yapıldı . 3 hafta sonra 3 lü teste çağırdılar yani ne yapıyorlarsa yaptıracam ne varsa onceden ogrenirim kafasindayim .
Ayrintiliyada randevu aldin mi canim ben dün idrarda kan gözüktü die gitmiştim ikili test zamanin gelmis dedi sonra ultrasonda daha küçük haftaya gel yapalim dedi ayrintiliya randevu al falan demişti yoksa kolay kolay sira bulamazsın dedi çabuk doluomus

Evet canım aldım 22. Haftama verdi 2 ocak günü

Dogumla beraber 10 kilo verenler ne kadar sansli öyle. Ben ilk hamileligimde 30 kilo almistim. Dogumdan sonra 1 tartildim sirf 3 kilo eksikti. Hic mi suyu, kesesi, plesantasi yoktu diye üzülmüstüm
Ablam 55 le hamile kalıp 80 le doğuma girdi eve geldiğimizde 70 kiloydu 1 ay sonra 60 a düştü. Emziriyordu

Ben çok tuzlu yemeye başladım halbuki diet yaparken 3 beyazı çıkarmıştım hayatımdan şuan turşu ve tuzlu şeyler acayip canım istiyor şuan bile ağzım sulandı . . Onlar şişkinlik yapiyo bana 82 de hamile kalmistim 85 olmuşum

Merhaba benim embriyoma da pgt yapıldı ancak doktor 2 li test yapalim dedi yinede. Pgt de yanılma payı var neticede.

Fetal dna testinizin sonucu çıktı mı ? Siz kaç haftalık hamilesiniz
Evet çıktı bugün geldi. Sonıçlar trmiz allaha şükür... 39 yaşındayım saha öneden 2 kaybım vardı bı 4. Hamileleik risk 72/1 gelmişti... Umarım güzel devam eder. Rahmi besleyen damarların darlığı umarım sorun olmaz sağsağlim devam ederiz.. Sizin nasıl

Ben şimdilik 2 li tarama testi yaptırdım. Sonuç bekliyorum. Fetal dna yı da yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası.

Ben şimdilik 2 li tarama testi yaptırdım. Sonuç bekliyorum. Fetal dna yı da yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası.
Bnde düşünnmüyorm normal 2 lı testi yapmak yeterli geliyor bana zaten ense kalınlıgı ve nazal baz ölçülüyor gerekli duyulursa gereken şeyler yapılır. Saglklı olsunlar inşallah

Hayırlı olsun ne güzel temiz gelmiş maşallah. Kaç günde çıktı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…