2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Selam kızlar 10. Haftaya girmek üzereyim iki gündür bacak ağrisi cekiyorum. Kasık bel ağrisi anladıkta bacak agrisi ne ya benim gibi bacak ağrisi cekeniniz var mi? Hamilelikten mi onuda bilmiyorum ya ama uzanirken bile ağriyor

Magnezyum eksikliginden oluyo canim kizima hamileyken sag kalcam vebacagim agriyordu dokyoruma soyledigi.de magnezyum ilaci vermisti sende bir sor istersen

Bende bugün ikili test verdim sonunda 2 hafta sonra çıkar sonuçlar dedi doktorum ultrasonlada baktı bi sorun görmedi ölçümlerini yaptı çok şükür minik minik hareketlerini gördüm kalp atışını dinledim içim rahatladı inşallah sonuçlarda normal çıkarsa ayrıntılı ultrasona kadar tek derdim acaba cinsiyeti ne olur çok şükür yinede inşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar sağsalim alırız yavrularımızı kucaklarımıza son günlerde aşırı uyku ihtiyacı duyuyorum sürekli uyusam doymam uyumayıncada 2 gün uykusuz kalmışım gibi midem bulanmaya başlıyor aldığım nefes yetmiyor gibi bide derin derin nefesler alsamda yok yani bide tepede ve bol ağaçlı yerde oturuyorum o kadar ferah biyerki iehir merkezinde olsam herhalde temelli boğuluyorum diye gezerim mide bulantılarım çok nadir arada bir yokluyo son 4 5 gündür çok aşırı duygusalım sürekli aklıma hüzünlü şeyler geliyo ağlıyorum elimde değil hep doğumu sezeryanı kızlarımı geride bırakacağım geliyo gözümün önüne inşallah bu duygusallığım çabuk geçer sulu gözlü oldum iyice

Ben şimdilik 2 li tarama testi yaptırdım. Sonuç bekliyorum. Fetal dna yı da yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası.
Benim yaş 39 ve daha çnce 2 kayıp genetik sıkıntılar vardı ondan yaptırdık... Tabi taptırmayan arkadaşlar ımda var. Nasıl insan rahat edecekse öyle. Bizim doktor kuzenimiz o çok ıstçrar etti yoksa aminosentez yapacaktı

Merhaba,bende 38 yaşındayım,acaba bu grupta 35 yaş üstü olup ikili test sonucu riskli çıkan arkadaşlar var mı?

Kızlar selam ya ben sabah Bi hata yaptım. Oğlumun burnu tikaliydi onun için aldığım cocuklar için olan Otrivine burun spreyini sıktırmak istemedi ben de bak çok kolay sıkılıyor diye kendi burnuma sıkarak gösterdim iki fıs. Çok sonra idrak ettim bana yasak olduğunu o an düşünemedim. Çocuk ürünü ama yine de huzursuz oldum ya

Ben de küsuratına kadar aynı kilodayım, hatta bulantım yüzünden hep hamur işi makarna filan yiyorum, sadece porsiyonumu abartmıyorum. Zaten iştahım da çok yok eskisi gibi.. Ama tipim değişti eskiden sağlıklı beslenip pilates yapardım, şimdi göbek önden gitmeye başladı. Kaslar gidip yağlar geliyor:/

Bende öyleyim kilom gayet iyi ama ödem mi var ne oldu anlamadim daha 12 haftalikken bu kadar göbek olur mu bilemedim şişim .hele aksama kadar 5 6 aylik hamile gibi iyice şişiyorum.

Selam kızlar , 12+1 haftalik hamileyim. En son 8. Haftamda doktor kontrolum olmustu ve vajinal bakilmisti. 8.hafta dahil bana hep vajinal baktilar. 1 aydir doktora gitmemistim ve şuan İkili test haftasinda olduğum için dün hastaneye gittim. Karindan ilk kez goruntulemeye calistilar ancak ne kadin dogum doktoru ne de ikili test yapacak olan radyolog maalesef ki karindan bebegi net olarak goruntuleyemedi. Belki hastanenin cihazi boyledir diyerek bugun kalktim baska bir özel hastaneye gittim yine ayni sorun. Bebek kese icinde var , kalp atisi var , zar zor kafasi da seciliyor ancak net olarak gorulemiyor. Radyolog 1 hafta sonra yeniden deneyelim suan kucuk bir haftaya daha buyumus olur dedi. Rahmim ters oldugu icin de suan tam gorunmeyebilirmis. Yani 1 hafta beklemek cok sorun degil de insan endise ediyor. 2 gundur isimi halledemeden elim bos donuyorum. Var mi benzer sorunu yasayan ? Doktor degilim ama 3 aylik bebek nasil gorunmez deyip duruyorum kendi kendime de. Ense kalinligi vs olcum yapilamadi

Bende öyleyim kilom gayet iyi ama ödem mi var ne oldu anlamadim daha 12 haftalikken bu kadar göbek olur mu bilemedim şişim .hele aksama kadar 5 6 aylik hamile gibi iyice şişiyorum.
Çok iyi anlıyorum ya. Şu an tek isteğim midemin düzelmesi, biraz protein-sebze ağırlıklı beslenmeye dönmek istiyorum. Belki hamile pilatesi yapmaya da başlarım ama henüz planlamadım. Hep kilo almaya meyilli bir metabolizmam olduğu için dikkat edip 10 kilodan fazla almamak niyetindeyim

Merhaba,bende 38 yaşındayım,acaba bu grupta 35 yaş üstü olup ikili test sonucu riskli çıkan arkadaşlar var mı?
Benim ablam 35 yaşında iken yaptırdığında ölçüm gayet normal çıktı sadece yaşa bağlı riskli çıkmıştı ama Dr normal diye ek bir test yaptırmadi gayet de sağlıklı yigenim şu an 3 yasa yaklaştı
Benim yaşım da 34 bugün yaptirdim ölçüm gayet normal çıktı şükür bakalım sonuç nasil olacak

Kızlar ben yozgatliyim ve madımak aseriyorum. Bir tencere madimaga çay kaşığının ucuyla çemen unu atılıyor. Internette okudum günde 30 gr fazlası zararmış bu çemenin. Yani tozumu kendisimi zararli bilmiyorum . Cok fazla tuketmedim ama annem bizim orda herkes yer bunu bisey olmadi ablanlara felan da hamileyken yedi dedi ama bilgisi olan varmı ?

Ah belirtilerimiz aynı, yorgunluktan etrafımdaki normal enerjili insanlara uyum sağlayamıyorum sonra kendimi huzursuz sevimsiz biri gibi hissediyorum. Hamile kalınca diğer hamilelerle buluşabildiğimiz kamp gibi biryer olsa da orda halimizi anlayan insanlarla patates püresiyle meyve yiyip sakin sakin otursak bir de mide yanması oluyor o da çok etkiledi beni. Ama çok şükür bunlar beklenen belirtiler endişe verici birşey yok. Benim de sezeryan olacak, daha önce karın ameliyatı geçirdiğim için bir kez atlattım geçti bu kez de bebek için atlatırım diyorum onu çok dert edinmedim. Zaten ayaklanmak da çok uzun sürmüyor. Sen de içini ferah tut.

Benim ilk hamileligimde 12. hafta dahil hep vajinal bakildi. 16dan itibaren karindan bakmaya basladi. Alttan baksalardi o esnada keske sizi böyle tedirgen edeceklerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…