2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Fazla kilonuz var mı? Ben kiloluyum ve göbek yagimdan dolayı goremedi ilk.basta sonra çok şu içip sıkışınca gördü idrar torbası sıkıştırmali dedi

Kızlar ikili test sonucumda kombine risk 1/535
İkili test 1/85
Yaş riski 1/170 çıktı
Yaşım 38
Dr fetal DNA önerdi fetal DNA yaptıran var mı aranızda

Benim ilk hamileligimde 12. hafta dahil hep vajinal bakildi. 16dan itibaren karindan bakmaya basladi. Alttan baksalardi o esnada keske sizi böyle tedirgen edeceklerine.

Biliyor musunuz bu teklifi radyoloji uzmanina ben yaptim. Alttan bakabilir misiniz 2 gundur geliyorum neticelensin dedim ama bakmadi maalesef.

Kızlar ikili test sonucumda kombine risk 1/535
İkili test 1/85
Yaş riski 1/170 çıktı
Yaşım 38
Dr fetal DNA önerdi fetal DNA yaptıran var mı aranızda
Ben 33 yaşındayım ikili yaptırmadım fetal dna yaptırdım sonuç bekliyorum şimdi. Korkmayın sizin gibi ikilide riskli çıkıp sapasağlam evlat doğuran çok anne var inşallah güzel sonuçlar alırsınız.

iyi geceler arkadaşlar sayfaya girmeye yeni fırsatım oldu. Cevap veremediklerim varsa kusura bakmayın.
Kabızlık yaşayan arkadaşlar için hergün sabahları aç karna 1 çorba kaşığı zeytin yağı ve yemeklerden önce 1-2 bardak su içsin. Kesin çözüm :) birde lifli gıdalar tüketmeye çalışın.

Bu arada mide şişkinliği ve gece 4 e kadar ayaktayım uyku sıkıntısı yaşıyorum. Uykusuzluk için tavsiyeniz varmı?

Bende 2 kez sezeryan oldum ama şuan sanırım takabileceğim bi o vardı mide problemim bnm hep var zaten o yüzden hep dikkat ediyorum yiyip içtiklerime güzel fikir aslında sakinleşmek adına iyi bir ortam olurdu

Arkadaşlar affedersiniz beni kabızlık değil sürekli tuvalete çıkmak yoruyor kabız olamadım hiç

Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah, benimde amh 1,42 seninki kacti

Merhaba,bende 38 yaşındayım,acaba bu grupta 35 yaş üstü olup ikili test sonucu riskli çıkan arkadaşlar var mı?
Valla 35 yaş üstü çok az ben 39 yaşındayım ikili test 1/72 çıktı. Ama yaştan olduğunu tahmin e4miştik yinede aklımız kalmasın diye fetal yaptırdık. Bana sorarsanız eğer imkanonız varsa fetal gapyırın bir çok hastalık basit bir kan ile bakılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…