2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar ikili test sonucumda kombine risk 1/535
İkili test 1/85
Yaş riski 1/170 çıktı
Yaşım 38
Dr fetal DNA önerdi fetal DNA yaptıran var mı aranızda
Beniö yaş 39 ikili tewt 1/72 geldi. Fetal versik doktor k7reli bir firma ile anlaşması vardı. Kanı verdikten sonra 6 günde geldi... Güney koreye gitti. Sonuçlar gğzel geldi. Merak etmeyin siiznde güzel gelir. Ense kalınlığı normalse sorun yok bence. Ben 12 haftada ayrıntılı utrasona girdim yaştan dolayı utrason normal dedi. Ama fetal yaptırmamızı önerdi. Yaştan dolayı... Merak etmeyim sizinde iyi gelir inşallah. İmkanınız varsa yaptırın. Benim teste 70 farklı şeye bakmışlar. 4 bin tl berdik alman firması 5.500 du

Cinsiyetinizde belli olmustur fetal dna ile

Bu ense kalinkigi kesin bir sey söylemiyo canim benim görümcemin dowm sendromlu bir oglu var ve ense kalınlıgi normal bizim gibi gorümcemede testlerinde birsey cikmadi doktoru yastan dolayi aminiyo sentez dedi gorumcemde istemedi

kızlar kanda fetal test ile ilgili bir sorum olacak. Benim, allianz'ın doğum paketli özel sağlık sigortam var, içinde ileri tanıyı da kapsıyor. Acaba sağlık sigortam fetal testi karşılar mı diye merak ediyorum. Özel sağlık sigortasından karşıladı veya karşılamadı şeklinde bilgisi olan varsa yazabilirse çok sevinirim :)

Plesantanın yeri konusunda bir şey dediler mi? Önde olursa bebeğin karından ultrasonda görünmesini çok zorlaştırıyormuş.

A.selam bence doktordan doktora fark ediyor. İlk gittiğimde 6 haftalıktı dr karından göremedi vajinadan baktı. İkinci gittiğimde 8 haftalıktı başka bi dr karından baktı. Rahminin ters olması bi sıkıntı yaratmaz dedi. İnsanlardaki göz renginin farklılığı gibi düşün dedi. Sadece biraz bastırıcam canın acıyabilir dedi. Söylediği kadar bi acı hissetmedim. Çok rahat göründü. Gittiğim hastane yeni olduğu için belki onunda etkisi olabilir.

Ayy canım benim yaaaaa gelsin prenses 15 hafta içinde kesin söylediler demek
Evet canım hatta ben ikna olmadım da 15 dakika doktor anlattı ekranda çizerek bak erkek olsa şurda yumurtalıklar olurdu burası boş falan diye ilk çocuğum da erkek hep ikinciyi kız istemiştim rabbim dualarımı karşılıksız bırakmadı çok şükür

Ayyy masallah . Sağlıkla gelsin inşallah. Ramzi doğru çıktı mı. Kız belirtileri doğru mu erkek hamilelikte kız hamilelik arasında fark var mi. Ben de yarın öğreneceğim ama dayanamıyorum
Ramzi de tuttu nub teorisi de tuttu canım :) Hatta kalp atışı kısmı da tuttu:)) çin takvimi tutmadı bitek valla oğlumda daha şen şakrak bi hamilelik geçirmiştim bu beni yerden yere vurdu zilli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…