- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #4.061
Aynen beni de mahvediyor. Ben de kız hissediyorum hayirlisi olsun. Yarin öğrenirim insallah. Yılbaşı gelmeden alisverislere başlamalıyımRamzi de tuttu nub teorisi de tuttu canım :) Hatta kalp atışı kısmı da tuttu:)) çin takvimi tutmadı bitekvalla oğlumda daha şen şakrak bi hamilelik geçirmiştim bu beni yerden yere vurdu zilli
ay ben de ne alacağımı şaşırdım şuanAynen beni de mahvediyor. Ben de kız hissediyorum hayirlisi olsun. Yarin öğrenirim insallah. Yılbaşı gelmeden alisverislere başlamalıyım
yaaa bende kız hissediyorum bakalım 10 gün kaldı randevumuza 12. haftamız oluyor belki tahminde bulunur :)Benim de o haftalarda 170-180 civarıydı canım :)
bende başladım yaa herşeyi alasım varay ben de ne alacağımı şaşırdım şuanher şeye saldırıyorum
inş canım sende sağ salim gönlünce kucağına alırsın <3 12. haftada bana ilk kız dicek gibi olmuştu sonra aradaki çıkıntı her yere dönebilir bişey diyemiyorum dedi :)yaaa bende kız hissediyorum bakalım 10 gün kaldı randevumuza 12. haftamız oluyor belki tahminde bulunur :)
Ayrıntılı ultrason 16nci haftada olmuyor muydu? Ense kalinligi 12nci haftada bakilir mi bende 2li yaptirmamaya karar verdim 34 yasindayim 2lide yaştan dolayi hep risk cikiyor onu kaldiracak psikolojide olmadigim icin direk fetal yaptiricam ama fetal dna icin kan verirken ayrintili ultrasona bu haftada girebilir miyim acaba.Beniö yaş 39 ikili tewt 1/72 geldi. Fetal versik doktor k7reli bir firma ile anlaşması vardı. Kanı verdikten sonra 6 günde geldi... Güney koreye gitti. Sonuçlar gğzel geldi. Merak etmeyin siiznde güzel gelir. Ense kalınlığı normalse sorun yok bence. Ben 12 haftada ayrıntılı utrasona girdim yaştan dolayı utrason normal dedi. Ama fetal yaptırmamızı önerdi. Yaştan dolayı... Merak etmeyim sizinde iyi gelir inşallah. İmkanınız varsa yaptırın. Benim teste 70 farklı şeye bakmışlar. 4 bin tl berdik alman firması 5.500 du
Canım benim ne güzel olmuş, bir tane oğluşun varmış, şimdi de kızın olacak. RABBİM resmen kalbine göre vermişEvet canım hatta ben ikna olmadım da 15 dakika doktor anlattı ekranda çizerek bak erkek olsa şurda yumurtalıklar olurdu burası boş falan diyeilk çocuğum da erkek hep ikinciyi kız istemiştim rabbim dualarımı karşılıksız bırakmadı çok şükür
13 haftada cagirdi beni doktorum heralde ayrintili icin bende bilemedimAyrıntılı ultrason 16nci haftada olmuyor muydu? Ense kalinligi 12nci haftada bakilir mi bende 2li yaptirmamaya karar verdim 34 yasindayim 2lide yaştan dolayi hep risk cikiyor onu kaldiracak psikolojide olmadigim icin direk fetal yaptiricam ama fetal dna icin kan verirken ayrintili ultrasona bu haftada girebilir miyim acaba.
Bende yarın genoks firmasına yaptıracağım fetal DNA testi,dediğin gibi 70 tane hastalığa bakıyorlar 6200 TL fiyat.Para önemli değil,Allah’ın izniyle bebeklerimiz sağlıklı olsun.Beniö yaş 39 ikili tewt 1/72 geldi. Fetal versik doktor k7reli bir firma ile anlaşması vardı. Kanı verdikten sonra 6 günde geldi... Güney koreye gitti. Sonuçlar gğzel geldi. Merak etmeyin siiznde güzel gelir. Ense kalınlığı normalse sorun yok bence. Ben 12 haftada ayrıntılı utrasona girdim yaştan dolayı utrason normal dedi. Ama fetal yaptırmamızı önerdi. Yaştan dolayı... Merak etmeyim sizinde iyi gelir inşallah. İmkanınız varsa yaptırın. Benim teste 70 farklı şeye bakmışlar. 4 bin tl berdik alman firması 5.500 du
Ayrıntılı ultrason 18-24.haftalarda yapılıyor.Ayrıntılı ultrason 16nci haftada olmuyor muydu? Ense kalinligi 12nci haftada bakilir mi bende 2li yaptirmamaya karar verdim 34 yasindayim 2lide yaştan dolayi hep risk cikiyor onu kaldiracak psikolojide olmadigim icin direk fetal yaptiricam ama fetal dna icin kan verirken ayrintili ultrasona bu haftada girebilir miyim acaba.
İnşallah güzel gelecek. Para tabi önemli değil. Aminosentez riskli sonuçta... Hayırlı olsun şimdidenBende yarın genoks firmasına yaptıracağım fetal DNA testi,dediğin gibi 70 tane hastalığa bakıyorlar 6200 TL fiyat.Para önemli değil,Allah’ın izniyle bebeklerimiz sağlıklı olsun.
Evet giriliyormuş. Periantoğa gittim ben 1 saat baktı ense burun kollar bacaklar. 20. Hafta gibi ayrıntılı olmasada baktı baya. Rahime giden damarşarda daralma gördü. O damarlatıda çok inceledi ölçtü. Plasantaya baktı. Bebek küçük ama bakabildiği kadar bakıyorlar yinede. Ben özel bir periantolağa gittim. 13. Haftada git demişti doktorum. Fetal için en uygun hafta dedi kendi kadın doğum doktorum. Bu arada kadın doğum doktorum eşiöin kuzeni ama o ümb. Hastanesinde ve orada sadece aminosentez yapılıyor. Fetal yapılırsa daha iyi dedi. Riske girmessin dedi. O yüzden fetal test yapan periantoloğa gittim. Hem bebeğe baktı hem kan alıp koreye yolladı..Ayrıntılı ultrason 16nci haftada olmuyor muydu? Ense kalinligi 12nci haftada bakilir mi bende 2li yaptirmamaya karar verdim 34 yasindayim 2lide yaştan dolayi hep risk cikiyor onu kaldiracak psikolojide olmadigim icin direk fetal yaptiricam ama fetal dna icin kan verirken ayrintili ultrasona bu haftada girebilir miyim acaba.
Doğrudur. Doktor banada demişti. Bazıları normal belirti veriyor diye...Bu ense kalinkigi kesin bir sey söylemiyo canim benim görümcemin dowm sendromlu bir oglu var ve ense kalınlıgi normal bizim gibi gorümcemede testlerinde birsey cikmadi doktoru yastan dolayi aminiyo sentez dedi gorumcemde istemedi
Benimde rahim ters benimkisinede bastıedı doktor. 5. Hafta da gördüA.selam bence doktordan doktora fark ediyor. İlk gittiğimde 6 haftalıktı dr karından göremedi vajinadan baktı. İkinci gittiğimde 8 haftalıktı başka bi dr karından baktı. Rahminin ters olması bi sıkıntı yaratmaz dedi. İnsanlardaki göz renginin farklılığı gibi düşün dedi. Sadece biraz bastırıcam canın acıyabilir dedi. Söylediği kadar bi acı hissetmedim. Çok rahat göründü. Gittiğim hastane yeni olduğu için belki onunda etkisi olabilir.
Allah askina daha cocugun cinsiyyeti yaranmadi bile,kim nerden bilsinYaa kızlar bir kere daha atmıştım ama çok tahmin yoktu 6+1 karından ramzi mamzi ne varsa bilenler bi tahminde bulunabilir miii?tuntice sizin cinsiyetler belli olunca heyecan yaptım
10uncu haftadan sonra fetal yapılabiliyormus ama bazen doktorlar cok farkli konuşuyor size 13 en iyisi dedilerse 1 hafta daha bekleyim benim zaten gittiğim doktorun hastanesinde fetal yapilmiyor ben genetik test yapan bir yere yaptircam kendim. 13u beklerim ozaman tsk ederimEvet giriliyormuş. Periantoğa gittim ben 1 saat baktı ense burun kollar bacaklar. 20. Hafta gibi ayrıntılı olmasada baktı baya. Rahime giden damarşarda daralma gördü. O damarlatıda çok inceledi ölçtü. Plasantaya baktı. Bebek küçük ama bakabildiği kadar bakıyorlar yinede. Ben özel bir periantolağa gittim. 13. Haftada git demişti doktorum. Fetal için en uygun hafta dedi kendi kadın doğum doktorum. Bu arada kadın doğum doktorum eşiöin kuzeni ama o ümb. Hastanesinde ve orada sadece aminosentez yapılıyor. Fetal yapılırsa daha iyi dedi. Riske girmessin dedi. O yüzden fetal test yapan periantoloğa gittim. Hem bebeğe baktı hem kan alıp koreye yolladı..
Ayni haftadayiz ve aynen bende de iki gundur oyle agri varIyi aksamlar arkadaslar bazen karnımın ici acıyormus gibi oluyo agri degilde aci hissi gecen gittigimde doktor olur demisti aizdede oluyormu acaba
Burda bebek kaç mm di hatirliyormusunuz?Yaa kızlar bir kere daha atmıştım ama çok tahmin yoktu 6+1 karından ramzi mamzi ne varsa bilenler bi tahminde bulunabilir miii?tuntice sizin cinsiyetler belli olunca heyecan yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?