2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ramzi de tuttu nub teorisi de tuttu canım :) Hatta kalp atışı kısmı da tuttu:)) çin takvimi tutmadı bitek valla oğlumda daha şen şakrak bi hamilelik geçirmiştim bu beni yerden yere vurdu zilli
Aynen beni de mahvediyor. Ben de kız hissediyorum hayirlisi olsun. Yarin öğrenirim insallah. Yılbaşı gelmeden alisverislere başlamalıyım

yaaa bende kız hissediyorum bakalım 10 gün kaldı randevumuza 12. haftamız oluyor belki tahminde bulunur :)
inş canım sende sağ salim gönlünce kucağına alırsın <3 12. haftada bana ilk kız dicek gibi olmuştu sonra aradaki çıkıntı her yere dönebilir bişey diyemiyorum dedi :)

Yaa kızlar bir kere daha atmıştım ama çok tahmin yoktu 6+1 karından ramzi mamzi ne varsa bilenler bi tahminde bulunabilir miii? tuntice sizin cinsiyetler belli olunca heyecan yaptım

Eklentiler

• FF714221-FAAF-47FD-969A-A0D24B0E3C79.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 55
Ayrıntılı ultrason 16nci haftada olmuyor muydu? Ense kalinligi 12nci haftada bakilir mi bende 2li yaptirmamaya karar verdim 34 yasindayim 2lide yaştan dolayi hep risk cikiyor onu kaldiracak psikolojide olmadigim icin direk fetal yaptiricam ama fetal dna icin kan verirken ayrintili ultrasona bu haftada girebilir miyim acaba.

Canım benim ne güzel olmuş, bir tane oğluşun varmış, şimdi de kızın olacak. RABBİM resmen kalbine göre vermiş

13 haftada cagirdi beni doktorum heralde ayrintili icin bende bilemedim

Bende yarın genoks firmasına yaptıracağım fetal DNA testi,dediğin gibi 70 tane hastalığa bakıyorlar 6200 TL fiyat.Para önemli değil,Allah’ın izniyle bebeklerimiz sağlıklı olsun.

Ayrıntılı ultrason 18-24.haftalarda yapılıyor.

Bende yarın genoks firmasına yaptıracağım fetal DNA testi,dediğin gibi 70 tane hastalığa bakıyorlar 6200 TL fiyat.Para önemli değil,Allah’ın izniyle bebeklerimiz sağlıklı olsun.
İnşallah güzel gelecek. Para tabi önemli değil. Aminosentez riskli sonuçta... Hayırlı olsun şimdiden

Evet giriliyormuş. Periantoğa gittim ben 1 saat baktı ense burun kollar bacaklar. 20. Hafta gibi ayrıntılı olmasada baktı baya. Rahime giden damarşarda daralma gördü. O damarlatıda çok inceledi ölçtü. Plasantaya baktı. Bebek küçük ama bakabildiği kadar bakıyorlar yinede. Ben özel bir periantolağa gittim. 13. Haftada git demişti doktorum. Fetal için en uygun hafta dedi kendi kadın doğum doktorum. Bu arada kadın doğum doktorum eşiöin kuzeni ama o ümb. Hastanesinde ve orada sadece aminosentez yapılıyor. Fetal yapılırsa daha iyi dedi. Riske girmessin dedi. O yüzden fetal test yapan periantoloğa gittim. Hem bebeğe baktı hem kan alıp koreye yolladı..

Bu ense kalinkigi kesin bir sey söylemiyo canim benim görümcemin dowm sendromlu bir oglu var ve ense kalınlıgi normal bizim gibi gorümcemede testlerinde birsey cikmadi doktoru yastan dolayi aminiyo sentez dedi gorumcemde istemedi
Doğrudur. Doktor banada demişti. Bazıları normal belirti veriyor diye...

Benimde rahim ters benimkisinede bastıedı doktor. 5. Hafta da gördü

10uncu haftadan sonra fetal yapılabiliyormus ama bazen doktorlar cok farkli konuşuyor size 13 en iyisi dedilerse 1 hafta daha bekleyim benim zaten gittiğim doktorun hastanesinde fetal yapilmiyor ben genetik test yapan bir yere yaptircam kendim. 13u beklerim ozaman tsk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…