2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Arkadaşlar merhaba 14+5 haftadan bildiriyorum:) cinsiyete erkekmis :) kimsenin tahmini tutmadı herkes bana bakıp kesin kız olacak diyordu ki artık biz bile inanmistik. Tatlidan ve etden nefret ediyorum ekşiye bayılıyorum ve cildim parlayip guzellesmedi ve göbeğim de hâlâ yok gibi. Anladik ki bunlarin hepsi hurafeymis

Benim gibi karnı kuruyan var mı? Normalde cildim inanılmaz yağlıdır, vücudum da sürekli nemlidir krem kullanma ihtiyacım hiç olmaz. Sabah akşam yağlanıyorum, kremleniyorum yine kuru ve kaşınıyor. Henüz çatlayacak bir kilo da almadım anlamıyorum, normal mi bu kadar kuruluk acaba. Sizde var mı?

Kizlar fetal dna sonucum çok şükür temiz geldi ve oğlum oluyormuş Allah hepimize evlatlarımızın hayırlı haberini almayı nasip etsin inşallah.
Canım çok şükür çok sevindim darısı sonuç bekleyen tüm annelere inşallah ayy gelsin bakalım oğluşun
yaş kaçtı canım senin.

Sağlıkla gelsin bugün iki erkek bebek haberi geldi bugün kontrole gidecek başka arkadaşlar vardı, varmı haberler kızlarrrr

Canım benimkinin içimde de var. İmom kullanıyorum bende. Doktorların verdiği multivitaminlerin içinde az miktarda oluyor. Endişe etme bence. Sonuçta bunu doktor veriyor canım

Bende de var canım kuruluk başladı bu hafta. Fazla büyümese de geriliyor sanırım. Ama bebişe zarar olmasın diye temiz içerikli ürün arıyorum önerisi olan varsa paylaşsa bizimle keşke

Bende de var canım kuruluk başladı bu hafta. Fazla büyümese de geriliyor sanırım. Ama bebişe zarar olmasın diye temiz içerikli ürün arıyorum önerisi olan varsa paylaşsa bizimle keşke
Ben henüz kullanmaya başlamadım ama iki ay önden giden arkadaşımdan tavsiyeler alıyorum o karnı için hindistan cevizi yağı sürüyormuş direkt, çok güzel nemlendiriyor dedi. ben de artık başlayayım diye düşünüyorum…

Ben bir tane bebek yağı bir de zeytinyağlı krem aldım bende çok işe yaradı baya nemlendirdi ve kasintimda yok bir de günlük su tüketimini 2 litreden 3 e cikardim

Hindistan cevizi yağını bende duydum mantıklı. Saçımda kullanırdım yumuşacık yapardı bence cilde de iyi geliyordur :) ben 6 haftalıktan beri kullanıyorum bebe yağı ve lierac çatlak kremini. Annem ve ablamın doğum çatlakları çok fazla ablamın yağlar kullanmasına rağmen. Genetik faktörde önemli, cildin yapısıyla da sanırım. Ben elimden geleni yapayım da çatlarsam da yapacak bir şey yok valla

evet karın içi genişliyor bence benim de geriliyor uzanırken yatarken bile gergin hep :) ben öneriyle bebe yağı ve lierac aldım. Hindistan cevizini de denycem bakalım

Çok teşekkürler inşallah herkes güzel haberler alır ben 33 yaşındayım canım
Anladım canım fetal dna için sordum. Bende 35 ikili test yaptırdım sonucunu bekliyorum 35 yaş üstü biliyorsun fetal dna isterseniz yaptırabilirsiniz diyor doktorlar. Arada kaldım biraz. İkili test bir çıksın tekrar düşünücem artık.

Canım lierac kullanmayı düşünüyorum ben. Doğal içeriklerle formüle değilmiş, hamilelere tavsiye ediliyor. Yakın çevremde kullanan memnun kalanlar var. Bakar, araştırırsın sende

Bende bebek yağı, badem yağı ve lierac kullanıyorum sürdüğümde gayet iyi ertesi gün kuru. Her gün sürüyorum bir de.
Belki su az tüketiyorsanız da olabilir. Aslında lierac ben de düşündüm ama doktorum bana gereksiz masraf yapmayın her ay bi tüp gidiyor karın göğüs bacak icin, bebek yağı da aynı islevi görür dediği için benim de mantigima yattı

Su en az 3 litre içerim, su alışkanlığım var çok şükür. Yüzüm yağlı mesela saçlarım çabuk yağlanıyor şuan ama karnım ayrı bir dünya lierac evet pahalı ama 2 aydır kullanıyorum 2 ay daha gider gibi. Maks. 2 kutu biter hamilelik boyunca diye düşünüyorum büyük bir krem çünkü

Bugun kasıklarımda hafif bir agrı oluyo sanki batma gibi acaba bebek hareket.ettikcemi oluyo yoksa yarın adet günümun zamanimi ondanmi oluyo bilemedim buhafta hic kasiklarimda batma olmamisti

Hamilelikten her şeyimiz bi değişti

Nekadar catlak kremi sürsemde ilk gebeligimde yine catladi bunda krem falan almayi düsunmuyorum suanda sezeryan dikis yerimin cevresi deri dökünmeai gibi kavladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…