- 26 Ağustos 2022
- 752
- 849
- 18
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #4.401
Canım çok şükür çok sevindimKizlar fetal dna sonucum çok şükür temiz geldi ve oğlum oluyormuşAllah hepimize evlatlarımızın hayırlı haberini almayı nasip etsin inşallah.
Arkadaşlar merhaba 14+5 haftadan bildiriyorum:) cinsiyete erkekmis :) kimsenin tahmini tutmadı herkes bana bakıp kesin kız olacak diyordu ki artık biz bile inanmistik. Tatlidan ve etden nefret ediyorum ekşiye bayılıyorum ve cildim parlayip guzellesmedi ve göbeğim de hâlâ yok gibi. Anladik ki bunlarin hepsi hurafeymis
Canım benimkinin içimde de var. İmom kullanıyorum bende. Doktorların verdiği multivitaminlerin içinde az miktarda oluyor. Endişe etme bence. Sonuçta bunu doktor veriyor canımHanımlar şu an 11+3üz doktorum folik asiti bu haftadan sonra bırakmamı söyledi ve bu Life Vit Mom denen hapı verdi. Hapın içeriğinde yine folik asit var zararlı değil mi anlamadım ben, sizin kullandığınız vitaminlerin içinde de var mı?
Çok teşekkürler inşallah herkes güzel haberler alırCanım çok şükür çok sevindimdarısı sonuç bekleyen tüm annelere inşallah ayy gelsin bakalım oğluşun
yaş kaçtı canım senin
Bende de var canım kuruluk başladı bu hafta. Fazla büyümese de geriliyor sanırım. Ama bebişe zarar olmasın diye temiz içerikli ürün arıyorum önerisi olan varsa paylaşsa bizimle keşkeBenim gibi karnı kuruyan var mı? Normalde cildim inanılmaz yağlıdır, vücudum da sürekli nemlidir krem kullanma ihtiyacım hiç olmaz. Sabah akşam yağlanıyorum, kremleniyorum yine kuru ve kaşınıyor. Henüz çatlayacak bir kilo da almadım anlamıyorum, normal mi bu kadar kuruluk acaba. Sizde var mı?
Ben henüz kullanmaya başlamadım ama iki ay önden giden arkadaşımdan tavsiyeler alıyorumBende de var canım kuruluk başladı bu hafta. Fazla büyümese de geriliyor sanırım. Ama bebişe zarar olmasın diye temiz içerikli ürün arıyorum önerisi olan varsa paylaşsa bizimle keşke
Ben bir tane bebek yağı bir de zeytinyağlı krem aldım bende çok işe yaradı baya nemlendirdi ve kasintimda yok bir de günlük su tüketimini 2 litreden 3 e cikardimBenim gibi karnı kuruyan var mı? Normalde cildim inanılmaz yağlıdır, vücudum da sürekli nemlidir krem kullanma ihtiyacım hiç olmaz. Sabah akşam yağlanıyorum, kremleniyorum yine kuru ve kaşınıyor. Henüz çatlayacak bir kilo da almadım anlamıyorum, normal mi bu kadar kuruluk acaba. Sizde var mı?
Bende bebek yağı, badem yağı ve lierac kullanıyorum sürdüğümde gayet iyi ertesi gün kuru. Her gün sürüyorum bir de.Ben bir tane bebek yağı bir de zeytinyağlı krem aldım bende çok işe yaradı baya nemlendirdi ve kasintimda yok bir de günlük su tüketimini 2 litreden 3 e cikardim
Hindistan cevizi yağını bende duydum mantıklı. Saçımda kullanırdım yumuşacık yapardı bence cilde de iyi geliyordur :) ben 6 haftalıktan beri kullanıyorum bebe yağı ve lierac çatlak kremini. Annem ve ablamın doğum çatlakları çok fazla ablamın yağlar kullanmasına rağmen. Genetik faktörde önemli, cildin yapısıyla da sanırım. Ben elimden geleni yapayım da çatlarsam da yapacak bir şey yok vallaBen henüz kullanmaya başlamadım ama iki ay önden giden arkadaşımdan tavsiyeler alıyorumo karnı için hindistan cevizi yağı sürüyormuş direkt, çok güzel nemlendiriyor dedi. ben de artık başlayayım diye düşünüyorum…
Hayırlı uğurlu olsun inşallah paşa geliyorKizlar fetal dna sonucum çok şükür temiz geldi ve oğlum oluyormuşAllah hepimize evlatlarımızın hayırlı haberini almayı nasip etsin inşallah.
evet karın içi genişliyor bence benim de geriliyor uzanırken yatarken bile gergin hep :) ben öneriyle bebe yağı ve lierac aldım. Hindistan cevizini de denycem bakalımBende de var canım kuruluk başladı bu hafta. Fazla büyümese de geriliyor sanırım. Ama bebişe zarar olmasın diye temiz içerikli ürün arıyorum önerisi olan varsa paylaşsa bizimle keşke
Anladım canım fetal dna için sordum. Bende 35 ikili test yaptırdım sonucunu bekliyorumÇok teşekkürler inşallah herkes güzel haberler alırben 33 yaşındayım canım
Canım lierac kullanmayı düşünüyorum ben. Doğal içeriklerle formüle değilmiş, hamilelere tavsiye ediliyor. Yakın çevremde kullanan memnun kalanlar var. Bakar, araştırırsın sendeBende de var canım kuruluk başladı bu hafta. Fazla büyümese de geriliyor sanırım. Ama bebişe zarar olmasın diye temiz içerikli ürün arıyorum önerisi olan varsa paylaşsa bizimle keşke
Belki su az tüketiyorsanız da olabilir. Aslında lierac ben de düşündüm ama doktorum bana gereksiz masraf yapmayın her ay bi tüp gidiyor karın göğüs bacak icin, bebek yağı da aynı islevi görür dediği için benim de mantigima yattıBende bebek yağı, badem yağı ve lierac kullanıyorum sürdüğümde gayet iyi ertesi gün kuru. Her gün sürüyorum bir de.
Su en az 3 litre içerim, su alışkanlığım var çok şükür. Yüzüm yağlı mesela saçlarım çabuk yağlanıyor şuan ama karnım ayrı bir dünyaBelki su az tüketiyorsanız da olabilir. Aslında lierac ben de düşündüm ama doktorum bana gereksiz masraf yapmayın her ay bi tüp gidiyor karın göğüs bacak icin, bebek yağı da aynı islevi görür dediği için benim de mantigima yattı
Hamilelikten her şeyimiz bi değiştiSu en az 3 litre içerim, su alışkanlığım var çok şükür. Yüzüm yağlı mesela saçlarım çabuk yağlanıyor şuan ama karnım ayrı bir dünyalierac evet pahalı ama 2 aydır kullanıyorum 2 ay daha gider gibi. Maks. 2 kutu biter hamilelik boyunca diye düşünüyorum büyük bir krem çünkü
Nekadar catlak kremi sürsemde ilk gebeligimde yine catladi bunda krem falan almayi düsunmuyorum suanda sezeryan dikis yerimin cevresi deri dökünmeai gibi kavladiSu en az 3 litre içerim, su alışkanlığım var çok şükür. Yüzüm yağlı mesela saçlarım çabuk yağlanıyor şuan ama karnım ayrı bir dünyalierac evet pahalı ama 2 aydır kullanıyorum 2 ay daha gider gibi. Maks. 2 kutu biter hamilelik boyunca diye düşünüyorum büyük bir krem çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?