2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Yaa tabiki yükselende etkiliyor Ben çevremdeki kişileri baz alarak yorumladım Bak sizinde farklıymışBurç olayı biraz eğlence kısmı olmalı zaten, çokta önemli değil ha boğa , ha balık ne farkeder
Öyle tabiki önemli olan sağlıklı, canlıları seven, saygı duyan, vatanına, milletine, ailesine hayırlı bir evlat olsun.

Kızlar bebişin hareketlerini hisseden var mı 15 haftalığız. Sanki karnımda kelebek varmış gibi hissediyorum ara ara. Acaba bebiş mi 2. Gebelikte erken hissedilir diyorlar da ondan sorayım dedim

Kızlar bebişin hareketlerini hisseden var mı 15 haftalığız. Sanki karnımda kelebek varmış gibi hissediyorum ara ara. Acaba bebiş mi 2. Gebelikte erken hissedilir diyorlar da ondan sorayım dedim
Valla 2. Gebeliğim 16. Haftanın sonlarındayız daha hala ben hissedemiyorum ya korkutuyor da bu durum insanı

Etlik şehir hastanesi hangi doktora gidiyorsunuz kızlar oya hoca çok iyiydi ama ona randevu bulamıyor caner diye bi hocaya randevu aldım gittiniz mi hiç RoSe_RaiN bide ikra vardı sanırım

Etlik şehir hastanesi hangi doktora gidiyorsunuz kızlar oya hoca çok iyiydi ama ona randevu bulamıyor caner diye bi hocaya randevu aldım gittiniz mi hiç RoSe_RaiN bide ikra vardı sanırım
Aynen canım bende son güne kadar bekledim randevu açılmadı. Pazartesi gününe randevu aldım. İkili tarama testi için Sezin Ertürk Aksakal’a bi kere daha denemeye karar verdim. Google da “Yıldız Akdaş Reis”e de iyi yorum yapmışlar. Ama şuan da jinekoloji bölümünde randevu açmış.

İnşallah hamilesinizdir ben öğrenmeden önce Nevşehir gezisine gittik yürümekten gezmekten baya bı yorulduk varsa ve tutunacaksa her şartta oluyor hafif leke gelmişti olmadı dedim ama tek o gün oldu sonrasına hiçbir şey gelmedi eve dönüşte hamile olduğumu öğrendim

Yaa bulursam onada alayım o zaman

İnşallah yaaa çok ağrım var adet gelecek ama gelemiyor gibi. Doğru diyorsunuz. 3 gün önce sarımsı akintim oldu işte geliyor dedim hatta namaz bile kilmadim adetim basladi diye ama sonra akinti falanda kesildi

Ben perinatolojiye gidiorum canim oya hoca etlik acilmadan zubeyde hanimda tüp bebek bölümüne bakiodu orasida kapanmadı ya hala doktorlar sirayla bi ora bi bura yapiolar sanırım

Benimde bugun 12+2 kontrolum var heyecandan 4 saatlik uyku ile duruyorum insallah hersey yolundadir saglidir iyidir kalp carpinsitini gormeyi nasip etsin Allah hayirla. Ben da yanimda cikolata gorureyim o zaman biraz siskinlik gaz var o etkilermi acaba alttan baktirmak da istemiyorum korkuyorum ondan;( ense kalinligi 12nci haftada mi olculuyordu onu bilmiyordum. Aman saglikli hersey yolunda olsunda varsın cuma gozuksun

Sakin ol cnm evet bugün olcerler. Inşallah güzel haberler alirsin.

Ah ben de ayni bikac saat zor uyumustum dünki kontrolün heyecanindan. Yatip görene kadar insanin kalbi durcak gibi oluyor. Ense kalinligi ve bueun ölcümü icin genelde 12. haftada kontrol oluyor. Hatta o ölcüme göre ikili kan testini yapariz dedi. Allah korusun risk görürse ona göre daha detayli kan testini önercek. Insallah sizin kontrolünüz de iyi gecer

Ya benim de kontrol hakkım bitecek yarin ama hala tarama testi sonucu çıkmadı. Doktor yine de kontrol hakkin yanmasın gelebilirsin demişti de sonuc falan yokken niye gideyim diyorum. Her ultrason bebege zarar degil mi? Yani yurt disinda çok sık girmeleri yasak mesela.

Test yaptim negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…