2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Çok teşekkür ederim valla uyuyamadim randevu 2 de pır pir kalbim.ense kalinligi ölçümü bu hafta olduğunu bilmiyordum valla bu sabah ogrenmis oldum 12nci haftada 2li test yapilir rutin kontrol sonra 16nvi haftada ayrintili ölçüm diye aklimda kalmis.Bana da dua edin insallah kontrolum iyi geçer sabah 5te uyanip once ki kaybimin anilari canlandi gozumde ne cok agladim ama şimdi yuzum gulsun insallah Allah kimsenin kucagini bos birakmasin

Etlik şehir hastanesi hangi doktora gidiyorsunuz kızlar oya hoca çok iyiydi ama ona randevu bulamıyor caner diye bi hocaya randevu aldım gittiniz mi hiç @RoSe_RaiN bide ikra vardı sanırım
Canım mhrs indir doktoru favori doktorlarına ekle sürekli gir bak doktor randevusu 1 günlük felan Da açıldığı oluyor. Favorilerine tıklayıp bakınca daha kolay buluyosun. Ben gün içinde bi kaç kere bakarak buluyorum istediğim doktoru .

Gripte 4. Günüm halsizlik bitti gibi ama geceleri geniz akıntısı oluyor ve boğulacak gibi uyaniorum gündüz normal burun akıntısı oluyor. Boğaz ağrım felan yok çok şükür ama genizde birikmekten oda başlar die korkuyorum . Genize akintı yerleşmeden tavsiyesi olan varmı ? Çorba nane limon sıcak pekmez tuketiyorum

Günaydın arkadaslar benim migde bulantılaeım cok şükür bitti denecek kadar az kaldı gögüs agrılarimda arada gıgüs uclarimda oluyo kasık agrılarım cok nadir karnımın arada sertlesmesi sabahları oluyo onun disinda hamile degil gibi sizler nasilsiniz

Canım çok geçmiş olsun cumartesi gününden beri aynı sıkıntıyı bende yaşıyordum. Grip, halsizlik, geniz akıntısı geceleri, hatta sabahları ara ara boğalacak gibi oluyordum. Annem ayvayı ıhlamurun çiçekleriyle kaynattı çayını içtim bide balla tarçını karıştırıp macun yaptı onu yedim. Beni kendime getirdi, iyiyim şimdi çok şükür Dene istersen canım.

Okadar yorgunumki, 2 haftadir evde hastalik bitmedi once buyuk kizimdan basladi en son kucuk kizima gecti.. geceyi hastanede gecirdik ama buna sukur. Rabbim dermaniz dert vermesin

Bende yedi yıl ilaç kullandım hamile olduğumu öğrenir ogrenmes bıraktım şimdilik iyiyim ins gerek kalmaz kullanmama
Annelik belki birazcık etki eder ilaç ever iyileşmede kesinlikle etkisini gördüm ama sonradan tamamen ipleri elime aldım kendimle konuşarak başardım şükürler olsun, illa gelir bir yoklar hemen kendinle konuşmaya çalış sakin oll bebeğimm bir şey yok, her şey gayet yolunda, kontrolün altındaa, tamam halledeceğiz, hallediyoruzzz diye diye

Valla geçen haftalarda atlattım 1 haftadan fazla sürdü. Bir kere çok ağrım vardı parol içtim bol bol elma limon kaynattım, burnuma tuzlu su çektim. Sıcak suya pekmez limon yaptım onu içtim ama yok o burun açılmıyor arkadaş vicks sürcektim baktım hamileye uygun değil, kaynar suya vick koydum buharında durdum 3-4 dk o kurtardı beni. Yağtığım sağlıklı mıydı bilmiyorum ama bebeğim sağlıklı şükür

Hanımlar şu an 11+3üz doktorum folik asiti bu haftadan sonra bırakmamı söyledi ve bu Life Vit Mom denen hapı verdi. Hapın içeriğinde yine folik asit var zararlı değil mi anlamadım ben, sizin kullandığınız vitaminlerin içinde de var mı?

Eklentiler

• AD121AD6-CB50-433A-8FC1-1B05D00E27C6.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 55
Banada imom die bi vitamini verdi iceriginde folik asit vrlar dediginiz gibi

Bende regenesis max a başladım onda da var folik asit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…