2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Canım ikili testinde papp-a ve hcg sonucun çıkmış mı baktın mı?

Benim doktorum biraz titiz canım o nedenle hiç ikili test önermedi. İnşallah hiç gerek kalmaz ikili testten çok güzel sonuçlar alırsın.

Evet hindistan cevizi yağını duymuştum canım ben de. Dediğin gibi başlamak lazım yavaştan

Canım benimkinin içimde de var. İmom kullanıyorum bende. Doktorların verdiği multivitaminlerin içinde az miktarda oluyor. Endişe etme bence. Sonuçta bunu doktor veriyor canım
Doğru diyorsunuz mecburen bu ay doktor değiştirmek zorunda kaldım değiştirip ilacın içinde de onu görünce korktum doğal olarak

Anladım canım amin inşallah hepimizin güzel sonuçları gelsin
Bu fetal dna testini benim doktorum da o kadar çok ısrar etti ki ama ben avrupada yasayan yakinlarimla görüştük benimle aynı dönemde olan hamilelerle onlar bunu daha önce tekrarlayan düşük varsa yapıyorlarmış ve çok uzun zamandır avrupada varmış fakat Türkiye'de devlet hastaneleri ve fakultelerde maliyetten dolayı kaldirilmis, ozeldeki doktorlar da komisyon aliyorlar firmalardan o yüzden uzunca arastirmalarimiz sonucumda yaptirmama karari aldik

Ben belcikada kaliyorum burda 90% yaptiriyorlar

Arkadaşlar çok kötü birşey oldu idrarımı hiç yapamıyorum mesanem patlayacaktı sonda taktılar aranızda bunu yaşayan var mı doğuma kadar idrarımı yapamasam sonda hep takılı kalacakmış psikolojim bozuldu

Sanki bugün ogleden sonra bi arkadasımızin randevusu vardiye hatırliyorum nasil gecti acaba kontolü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…