2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlaaar geberiyorum mide krampından bana bişe söyleyin ne iyi gelir nefesimi kesiyo, ne böyle yaptı anlamadım. Hareket edemiyorum kramp girince yardimm edinm

Ben baş agrilarina artik tahammul edemiyorum gunlerdir bir çözüm bulamadim bugun hele hic gecmedi en son uyuya kalmışım agriya tekrar uyandim insallah hormonal birseydir

Bugün ben de bulanti hapı kir yilda bir biraz etki etmişken yemek yemeyi abarttım şu an kivraniyorum savcıdan ve gazdan ya.
Kızlaaar geberiyorum mide krampından bana bişe söyleyin ne iyi gelir nefesimi kesiyo, ne böyle yaptı anlamadım. Hareket edemiyorum kramp girince yardimm edinm
Sıcak su torbası koy cnm ayağını da sıcak tut.

12. Haftadan sonra multivitamine geciliyor ve onlarin icindede folik asit var :) o nedenle ayri almaya gerek yok
Bana da hem nultivitamin Decavit yazdı hem de demir ve d vitamini (20 damla/gün) yazdı. Folik asit çok almışım değerim yüksek çıktı. Gebelikten üç ay kadar önce başlamıştım kullanmaya çünkü.

Canım torbayı sırtının yukarısına koy bebeğe yakın koyma sakın . Ben öyle biliyorum . Bu arada mideni ve sırtını esin ovalasın gaz sancidir kaynara yakın sıcak su iç uyuyunca geçer inşallah .

Ben baş agrilarina artik tahammul edemiyorum gunlerdir bir çözüm bulamadim bugun hele hic gecmedi en son uyuya kalmışım agriya tekrar uyandim insallah hormonal birseydir
Ben buz koyuyorum başıma,enseme, şakaklarima böyle kısa kısa tampon gibi yapıyorum cok rahatlatıyor beni ,sonrada tulbentle alnimi baglayip yatıyorum

Ne yedikten sonra oluyor ona dikkat edin acılı ,aşırı yağlı yiyecekler de etkili olur .nefes kesen ağrı deyince aklıma safra kesesi atağı geldi ama bi 10-15 dk sürer sonra hiçbir şey yokmus gibi olur.İlk hamileligimde yaşadım doğum yaptım 43.gün ameliyat oldum kurtuldum

Bas ağrısıi suan en buyuk sikintim o;( bide burnumun ici tikaniyor ama evin kurulugundan sanirim o benim basim com agriyor bu aralar hatta endiselenmelimiyim diye korkmustum
Yine ayniyiz diyorsun yani evet benim de iki gun araliksiz devam eden bas agrilarim oldu. Tasniyonuma baktirdim normaldi cok sukur. İki gundur magnezyum kullanmaya basladim. Sanki o agrilarima iyi geldi. İstersen sen de dr una sorabilirsin bas agrisini belki o da bir vit onerir

Benim de midem de kramp vardı artık dayanamayıp dahiliyeye gittim kan idrar baktı crp değerim biraz yükselmiş enfeksiyon olabilir dedi tek kullanımlık ilaç verdi sizde ihmal etmeyin bi baktırın kanınıza

Bana da doktor kolestaz olabiliyor bazı gebelerde dedi valla araştırınca korktum inş ki olmaz öyle bir şey

Bana da doktor kolestaz olabiliyor bazı gebelerde dedi valla araştırınca korktum inş ki olmaz öyle bir şey
Ben de kolestazdan korkup gastroenterolojiye gittim. Korkma kolestaz sık olan bir şey değil son 3 ayda oluyor zaten dedi. Saframa filan baktılar ultrasonla bir kaç kan değerime bakıldı tertemiz çıktı korkmayın kızlar yani ama benim gibi takıntılıysanız içiniz rahat etsin diyorsanız doktorunuzun yönlendirmesi ile gastroenterolojiye görünebilirsiniz.

Ay inş canım ya yediğim bir şey midemde durmuyor dün serum aldım biraz iyi geldi inş biz de sağlıkla bu durumları aşarız da hamileliğimizin tadını çıkarırız

İyi günler Guzel annişler ve minnaklari ikili test sonucu e nabiza böyle yüklenmiş anlayan var mi acaba yarin gostercem sonucuda merak ettim

Eklentiler

• Screenshot_20221112_113346.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 103
Selam kizlaar uzun zamandir giremiyorum yatili misafirlerim vardi uzak kaldim cok.Nasilsiniz nasil gidiyor? Benim son kontrolumde dogum 28 nisan olarak gozuktu nisana kaydik bakalim kilo durumlariniz nasil ben bi anda 3 kg aldim karnimda oyle yok nereye gitti anlamadim biraz takiyorum bu kilo isini sanirim.. sizlerde durumlar nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…