2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Valla bu aralar bas agrisi normal heralde diye kendimi telkin ediyorum bu arada eczacima gittim o da yakin zamanda dogum yaptı ve iyide bir eczaci konusup bu takviyelere karar verdik. Doktorum bana ayni icerikli vitaminleri verdi ama markasi fenix di oyuzden daha bilindik marka almak istedim

Eklentiler

• Screenshot_20221112-122158_Gallery.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 82
Ben mide bulantıları yüzünden 5 kilo verdim şu an hamile kaldığım kilonun altındayım hala

Bi de baş ağrısı çeken arkadaşlara sormak istiyorum benim de ara sıra şiddetli baş ağrım geliyor ve tansiyonumu ölçüyorum yüksek çıkıyor, tansiyona bağlı baş ağrısı normal mi gebelikte?

Sen öğretmen miydin canım? Başka var mıydı grupta öğretmen. Nöbet tutarken çok zorlanıyorum ben senin nasıl durumlar?
Evet cnm İngilizce öğretmeniyim ben lisede valla nöbette genelde oturuyorum bu aralar son dakikalarda Bi voltaliyorum. Aslında belki idareye söylesem nöbet vermez ama biraz daha geçsin diye bekliyorum. Senin branşın nedir?

Yaa mide bulantisi cok berbat bi sey o yuzden yorum yapamiyorum benim bulantim olmadi o yuzden kilo verme gibi bir durumum olmadi ama zaten zayif bi insanim doktor 15 kgye kadar normal demisti..

Bas agrisi icin tansiyonu duzenli takip etmelisin onemli bir konu tansiyon malesef bence doktorunla bir gorus bakalim ne diyecek

Ben bi rapor almayı denicem.
Fen canım benimde branş.

Sen öğretmen miydin canım? Başka var mıydı grupta öğretmen. Nöbet tutarken çok zorlanıyorum ben senin nasıl durumlar?
Ben de özel eğitim öğretmeniyim otizm anaokulunda çalışıyorum. Şimdilik idare ediyorum ama baş ağrısı yorgunluk çok oluyor eve gelince uyumadan kendime gelemiyorum

Raporu nöbet için mi alacaksın yoksa genel mi?
Nöbet için canım.
Ben de özel eğitim öğretmeniyim otizm anaokulunda çalışıyorum. Şimdilik idare ediyorum ama baş ağrısı yorgunluk çok oluyor eve gelince uyumadan kendime gelemiyorum
Özel eğitim ayrı bir zor olur canım ya. Bende baş ağrısı oluyor çok uyuyorum genelde Allah kolaylık versin hepimize neyseki 1 hafta tatil

Annem 2 doğumunda da 50 kiloyla hamile kalıp 35er kilo almış eğer ona çektiysem sonumu tahmin edebiliyorum

Evet tansiyon önemliymiş araştırdım biraz, eğer bir daha o şekilde yükselirse sorucam doktoruma bakalım, teşekkür ederim

Merhaba anneler.Sorumu cevaplarsaniz sevinirim.Ben 12 haftalik gebeyim.Ilk 2 hafta fitili elimle koydum,rahim agzi sertdi.Sonra fitilin cubuguyla koydum,haberim olmadi.Simdi dun,bugun elimle koydum bakiyorum elime rahim agzimi,rahim boynumu bilmiyorum cooook yumusamis geldi.Bu haftada normalmi sizce?Kimde boyle oldu?Yoksa tek benmi boyleyim

Aa nöbet raporu nasıl alınıyor acaba?
Doktorumu verebiliyormuş canım. Normalde 24. Haftaya kadar tutmamız lazım. Ama geçen kanama yaşayınca bir de ikiz gebelik olunca tedirgin oldum pek ayakta kalmasam daha iyi diyorum. Tabi bakalım duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…