2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kizlar bu fetal Dna testi son 1-2yilda daha mi cok yapilir yada tavsiye edilir oldu? Ben 4-5yil önce eylül anneleri grubundaydim adi bile gecmiyordu, hicbir arkadas yaptirmadi. Simdi sizlerden duyunca acaba ben de mi yaptirmaliyim diyorum ama cuma günü ikili icin test verdim. Bakalim ne cikcak

Ben yarın 12 haftalık oluyorum başta 1 buçuk kilo vermiştim geçen hafta 1 kilo almışım. Dikkat etmeye çalışıyorum ama bulantılarım yeni geçti yerim heralde bundan sonra

Canim fetal dna %99 net tani veren bir test ikili test ihtimaller uzerine yogunlasir sadece.Fetal dna cok uzun yillardir var ama sanirim ulkemizde yaygin hale gelmesi 2-3 senedir var zaten testler genelde yurtdisina gidiyor tr de yapan bir yer yok diye biliyorum :) bu sebepten duymamis olabilirsin bizde yeni duyulmaya baslandi cunku

Bu arada 12nci haftadan sonra folik asiti birakabilirsin demisti doktor siz bıraktınızmi onun dışında ek takviyeye başladınız mi omega3lu d vit li
Benim elimde ki folik asit 13. Haftada bitti. Yeni kutu almadım. Regenisis Max kullanıyorum. Ek olarak B12 ve balık yağı alacağım.

Kızlar ikili testi özel hastanede yaptıran var mı ? Ne kadar ücret ödediniz?

Hayirli aksamlar arkadaslar ben 1 adet sabah 1 adet aksam olmak uzere 2 adet maden suyu iciyorum sizler kac adet iciyorsunuz

Doktorumu verebiliyormuş canım. Normalde 24. Haftaya kadar tutmamız lazım. Ama geçen kanama yaşayınca bir de ikiz gebelik olunca tedirgin oldum pek ayakta kalmasam daha iyi diyorum. Tabi bakalım duruma
Aaa doğru seninki ikizdi dmi e tabi sen tutma canım benim. Cinsiyetler belli olmadı dmi daha senin de

Kızlar selam sizde kilo durumları nasıl ben biraz kilo takıntılı biriyim sağlıklı besleniyorum hamilelikten önce aralıklı oruç gibi beslenirdim sanırım düzenim değiştiği için 3 kilo almışım birden ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…