2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bu dönemde de içmemiz gerekiyor mu ya ben hiç içmiyorum pek sevmem ama lazımsa içeyim madem. Ben şu bacaklara kramp girdiği dönem 7. Ayda falan içiyorduk gibi hatırlıyorum sanki.
Bende hiç içmem maden suyu
Elmalı filan olursa anca öyle

Bu dönemde de içmemiz gerekiyor mu ya ben hiç içmiyorum pek sevmem ama lazımsa içeyim madem. Ben şu bacaklara kramp girdiği dönem 7. Ayda falan içiyorduk gibi hatırlıyorum sanki.
Mineral bakımından zengin olduğu için öneriliyor. Ben hazımsızlık yaşadığım zaman yada keyfi içiyorum.

Saçları boyalı arkadaşlar saçlarınız ne durumda… Saçını boyayan oldu mu? Benim dipler ve az beyazım vardı. Sanki biraz daha çoğaldı. Yarın bi doktora danışmayı düşünüyorum.

Saçları boyalı arkadaşlar saçlarınız ne durumda… Saçını boyayan oldu mu? Benim dipler ve az beyazım vardı. Sanki biraz daha çoğaldı. Yarın bi doktora danışmayı düşünüyorum.
Benim dip boyam geldi malesef yamali gibi. Doktor bana ya 12 dedi ya da 16 haftadan sonra boyayabilirsin demisti sorucam onu da .boyayi da araştırdım aveda diye bir marka varmis o baya yüksek oranda doğalmış hamileler tercihh ediyormuş

Yeni aldığım mutlivitaminde magnezyum var acaba yeterli mg olurmu ki.maden suyu içeyim insallah benimde gecer
Yeterli olmadigi icin belki bas agrisi oluyordur. Seninle bircok seyimiz ayni gidiyor bak benim de gecen haftalarda baslamisti bas agrim ama magnezyumdan sonra sihirli bir degnek gibi gecti cok sukur. O yuzden sana cok usteledim. Dr una sor mutlaka gerekirse ayriyetten alirsin. Maden suyuyla olacak bir sey degil

Bende Organicco diye bi marka duydum. Ama hiç denemedim. Doğal kına özünden yapılıyormuş. Her saç rengi için farklı serileri varmış. Gittiğim kuaföre danışmayı düşünüyorum. Onlar bu işin içinde olduğu için daha doğru yönlendirir.

Benim diplerde de beyazlar çok doktoruma sormuştum phyto diye bir marka önerdi 16. Haftadan sonra biyatabilirsin dedi

Beyazlar aldı başını gitti
Saç rengim kahverengi ama beyazlarım bol bol olduğu için ne yazık ki bakımsız görünüyor
Belki 4. Aydan sonra bir kere boyatabilirim.

İlk gebeligimde de boyatmadim ve kestirmedim bunda da boyatmamayi düşünüyorum. Allah'a şükür ki beyazım yok ve kendi rengi küllü kumral gerci şu an uçlar platin ama sırıtmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…