2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Aa bir ogretmen daha. Sen ne ogretmenisin cnm? Ben İngilizce.

Ya ben hiç oturarak ders anlatamam ama bazen yoruluyorum bu ara.
Branşım İHL Meslek Dersleri yani lisede görev yapıyorum öğrencilerin maalesef ahlaki açıdan da akademik açıdan da seviyesi düşük olduğu için artı bi sıkıntı oluyor. Sesimi yüksek kullanmak zorunda kalıyorum ve zorluyor. Ders esnasında da mümkün olduğunca arada masaya oturmaya çalışıyorum. Çok şükür programım güzel ders sayım az ama şimdi izne çıkmaya izin verseler çıkarım o derece zorlanmaya başladığımı hissediyorum senden bir buçuk hafta kadar ilerideyim hafta geçtikçe zorlanıyorum sanki inşaallah sağlıklı olsunlar da

Son düzenleme:
Allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim ahahhaha :)

Ya haklısın yeni nesil biraz zor sahiden. Ben de 32de Allah nasip ederse çıkayım izne diyorum. Seneye ucretsiz dusunuyor musun?

Yani almış gibi görünmüyorum aslında bel ve bacak bölgemi hep ölçerim ben haftalık bu hamile olmadan önce de böyledi bi artış yok ama tartıda görünen öyle değil :). Kilo alınır verilir çok önemli değil bebeğimden önemli değil tabi ki ama bi yerde yanlış yapıyorsam düzelteyim Sanırım bulantım falan olmadı hiç normal hayatımı hiç etkilemediği için aniden aldım

Doktorumda ilk 3 ayda hiç kilo beklemiyorum ayrıca bişey yemene gerek yok demişti ama evdeki hesap çarşıya uymadı

Ya haklısın yeni nesil biraz zor sahiden. Ben de 32de Allah nasip ederse çıkayım izne diyorum. Seneye ucretsiz dusunuyor musun?
Kesinlikle o günleri dört gözle bekliyorum ücretsiz izni de kullanmayı düşünüyorum çalışmaktan yoruldum bir yandan çocuk bir yandan iş derken bölünmek istemiyorum en azından fırsat eldeyken kullanmak lazım yoksa insan mesleği de bırakmak istemiyor sonuçta kolay elde etmedik bari iki sene iznimizi kullanmak lazım hem yavrumuz için hem kendi sağlığımız için

Zor gerçekten oturarak da anlatılmıyor benimde ders saatim çok değil Allahtan ama yinede şu ilk dönemi bi atlatsam diye bakıyorum.
Benim de çok şükür çok değil ama gün geçtikçe karın büyümeye başladıkça zorlanmaya başladığımı hissediyorum inşaallah daha kolay geçiririz

Öncelikle geçmiş olsunTansiyon sebebiyle yattım demişsiniz ya.. acaba yükseklik mi düşüklük mu.. benim başım agridigonda bakıyorum tansiyonum büyük 8 küçük 5.. bu aralar hep düşük en fazla 9a6 oluyor.

Merhaba arkadaslar nasilsiniz insallah herkes iyidir size bir sey sormak istiyorum. Bu haftaici insallah kontrolumuz var ve 16.haftaya girmisken tam cinsiyetini ogrenmis olacagiz insallah. Ben de esimle ikimiz arasinda ozel bir sey yapmak istiyorum. Cinsiyet balonu alip birlikte o anda patlatarak ogrenmek istiyorum esimle. Ancak bunu nasil koordine edebilirim fikriniz var mi? Dr gorup bize soylememeli telefonla birine soylese diyorum acaba o sekilde mi organize edilse? Yapanlar bu isi nasil yapiyor Allah askina kendisi duzenlemeden

Güzel haberler alırsın inşallah yapmadım ama.instada gördüğüm kadarıyla bir arkadasi daha gidiyor Dr kağıda yazıp ona veriyor cinsiyeti.Esinizle sizden başkası gitmeyecekse Dr. kağıda yazıp size versin suprizi yapacak kişilere ulaştırın

Zarf goturuluyor doktora ona koyuyor siz gormeden. Sonra o zarfi baloncuya veriyorsunuz yine o siz gormeden dogru balonu size veriyor. Patlatinca ogreniyorsunuz.

Ben de öğretmenim ama üniversitede. Çok şükür benimki çok rahat.
Oo super ben de zamaninda calistim universitede gercekten daha rahat ve hos bir ortam. Ama ben yine oturmadan ayakta felling felling dolanarak ders anlatirdim orada da yoruluyordum. Tabi orada nobettir yaramaz ogrencidir velidir ugrasmiyorsun o kizmi guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…