2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bugun doktorla görüscez konuscam bu sabah sukur bas agrisiz uyandim ama oglene kadar umarim baslamaz yine tsk ederim sizin cinsiyeti cok merak ediyorum benim yüksek ihtimal erkek

Günaydın kızlar ben bir haftadır evdeyim raporluydum fakat nasıl becerdiysem boğazlarım çok kötü umarım geçer

Canım bende düşünüyordum da dayanamayıp ikili testte sordum ben annem ya da kız kardeşimle gitmeyi planlamıştım doktor görüp ona söylesin diye balonu da kardeşim alacaktı.

Bugun doktorla görüscez konuscam bu sabah sukur bas agrisiz uyandim ama oglene kadar umarim baslamaz yine tsk ederim sizin cinsiyeti cok merak ediyorum benim yüksek ihtimal erkek
Merhaba canım bişey sorcam belirtilerin mı erkek diyor yoksa hislerin mi. Çünkü bende hem belirti hem de hislerim erkek diyordu Dr a gittiğimde kız dedi ben şok yani bı kızım var o yüzden gönlüm erkekten yanaydı rabbimin hikmeti ondan merak ettim seninkini

Saçları boyalı arkadaşlar saçlarınız ne durumda… Saçını boyayan oldu mu? Benim dipler ve az beyazım vardı. Sanki biraz daha çoğaldı. Yarın bi doktora danışmayı düşünüyorum.
Ben de aynı durumdayım kuzum saçlarım röfleli ama şuan yarıya kadar indi resmen. Bİ yandan çok yaptırmak istiyorum bi yandan hazır fırsatını bulmuşken saçlarım dinlense mi diyorum çok arada kaldım. Beyazlarım da deli gibi artmış

Hislerim kizdi ama 12+5 de doktor ultrasonda yuzde yuz emin olmamakla birlikte erkek gibi goruyorum dedi.ama hep ruyamda da erkek bebek gördüm bakalim fetal dna da ya da 16nci haftada kesin sonuc cikar

Kızlar normalde de hapşururken falan bebeğin olduğu yer kasılırdı ama az önce yatarken ani hapşurmam geldi ve hapşururken bebeğin olduğu yerden aşırı yüksek bi kıtırtı sesi geldi sanki ordaki kaslar elle bükülüp kırılmış gibi. Bu bebeğe zarar verir mi?

Orada kıtırtı çıkarabilecek birşey yok aslında, gaz sıkışması vardır onun yer değiştirmesinden ses gelmiştir bence. Muayene ne zaman? Öksürük ve hapşıma sırasında ayakta ya da oturur olunca karındaki sarsılmayı baya önlüyor.

Vermez korkma. Hapşirma anı bir yere oturabilirsen kendini daha iyi hissedersin bir sey oldu mu diye vesvese yapmazsın yani:) ben de oyleydim doktorum o su an su dolu kavanozda gibi darbelere korunakli ve gayet güvenli hapşırık öksürük onu etkilemez demisti.

Merhabalaaar, bugün randevum vardı çok şükür sorun gözükmüyor 11+5 di 12+0 çıktı. İkili tarama için test verdim, ense kalınlığını zor ölçtü doktor amuda kalkmış yaramaz falan dedi 2 3 kere idrarımı yaptırdı sıkışık gitmiştim normalde bebiş elleri kolları nasıl sallıyor çok güzeldi henüz cinisyeti göremedi tahmin de yapamadı

Genelde hemen oturmaya ya da orayı tutmaya çalışıyorum o zaman sorun olmuyor da ilk defa bu kadar ani oldu ve muhtemelen dediğiniz gibi gaz tarzı bir şey vardı belki ama öyle bir ses duyunca korktum
Teşekkür ederim yorumlarınıza

Ben zaten hamileyim diye bu dönem sadece 2 ders aldım, çok zor geçtiği için bölüm başkanımız sağ olsun online a çevirdi benim derslerimi. 2 aydır haftada 1 gün ya gidiyorum ya gitmiyorum. Allah MEB'deki arkadaşlarımıza kolaylık versin.

Merhaba hanımlar
Gebelik takip dosyası için sağlık ocağına gittim. Gitmişken kalp atışını dinlemeyi rica ettim. Ebe, bebek çok küçük ses duyulmayabilir dedi. Yine de dinlemek istedim. Veee pıt pıt pıt gayet net kalp atışı duyuldu Ebe ile göz göze geldik
Doktor randevum 2 hafta var en azından arada duyabildiğim için Allah'a şükrediyorum

Canım sende mi öğretmensin senin branşın ne?
Bugün ikili test sonuçlarımı aldım düşük risk çıktı çok şükür

Yanlız olmadığıma sevindim Beyazlar olmasa idare edilir de onlar olunca göze batıyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…