2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Yanlız olmadığıma sevindim Beyazlar olmasa idare edilir de onlar olunca göze batıyor malesef
Kesinlikle. bakımsız gözüküyor direkt bir de iş yerinde falan insanlar direkt aa hamile kaldı eli yüzü kaydı gözüyle bakıyorlar sinir oluyorum

Kesinlikle. bakımsız gözüküyor direkt bir de iş yerinde falan insanlar direkt aa hamile kaldı eli yüzü kaydı gözüyle bakıyorlar sinir oluyorum
Bizim millet eksik aramayı pek sever zaten boşver canını sokmalarına izin verme bugün boya işini doktora soracaktım.Fırsat olmadı. İkili test için başka doktora yönlendirdi. Kaldı öyle…

Canım sende mi öğretmensin senin branşın ne?
Bugün ikili test sonuçlarımı aldım düşük risk çıktı çok şükür
Evet canım çocuk gelişimi öğretmeniyim bende şuan çalışmıyorum ama Ah canım ya çok şükür, çok sevindim Bakalım benimde bir kaç güne çıkar diye ümit ediyorum1 hafta oldu.

Evet canım çocuk gelişimi öğretmeniyim bende şuan çalışmıyorum ama Ah canım yaa çok şükür, çok sevindim Bakalım benimde bir kaç güne çıkar diye ümit ediyorum1 hafta oldu.
Sağol canım haber ver sende sonuç gösterince

Bugun doktorla görüscez konuscam bu sabah sukur bas agrisiz uyandim ama oglene kadar umarim baslamaz yine tsk ederim sizin cinsiyeti cok merak ediyorum benim yüksek ihtimal erkek
Aa dr tahminde bulundu mu? ben de biraz erkek hissediyorum ya. Karakterimde bazi degisiklikler oldu. O konuda tesadufen bir yaziya denk geldim. Gebelik doneminde agresif, cesur ve baskin kisilik kazanan anne adaylarinin dunyaya erkek bebek getirme olasiliginin daha yuksek oldugunu soyluyordu. Bende biraz bunlara ek olarak acik sozluluk, daha lider bir ozellik olmaya basladi. Hatta kendime cok sasiriyordum bazen inanamiyordum cunku su anki bu saydiklarim tam olarak ben gibi degil. Bu yazidan sonra erkek olduguna inanmaya basladim cok net bir sekilde. Acaba bunu yasayan baskalari da var mi grupta merak ediyorum dogrusu?

Valla benimde ozguvenim artti heralde kasimin 26 /27 sinde sinavim var tum aman hallederim moduna gire gire calismadan sinava giricem sanirim aklim hep hamileligimde bide hallederiz kafasina girdim doktor erkek diye tahmin yapti ama.ben bugun tekrar gittim bu sefer devlet hastanesine o da erkek gibi ama yuzde 60 diyelim dedi yuzde 100 goremeyiz dedi. Ayrica kan verdim tsh ve demir icin demirim yerlerde cikti ve doktor bana ek demir vermemisti simdi hem multivitanin hem dvit hem omega3 bide üzrine demir mi kullanicam gozume cok geldi normali boyle mi anlamadim. Bakalim sizin cinsiyet ne cikicak saglikla alalim kucagimiza insallah bu arada iki kere ruyamdaerkek cocuk dogurdugumu gordum ama birazcık kiz hevesim vardi tabi nasip

Benim de kiz hevesim var ama bence benimki de erkek. Saglikli olsunlar ne olursa olsunlar vallahi gerisi onemli degil canim bebek icin dr un onerdigi her seyi kullan bence. Ben de bu hafta gidicem kontrole belki bana da yukler takviyeleri. Ama benim demirim epey yuksekti magnezuyumu soylemis miydin canim bas agrisi icin? Bir de bas agrisi icin bir sey dedi mi

Benim doktor cinsiyet partisi yapıyor ve 12. Haftada tahmin bile yapmadı, aksine erkeğe benzettim kızdı içimden başından beri kız geçmesine rağmen çevredekilerin sürekli erkek demesiyle bende erkek haberi bekliyorum gibi :)

Bugun bende ikili sonucumu gosterdim şükür temiz geldi 4 hafta sonra kontrol dedi zaman gecmez gali eltik sehir hatsanesine gidenler ayrintili ultrason randevunuzu hangi aya verdiler ben bugun aldim te 3 şubata verdi

Bugun bende ikili sonucumu gosterdim şükür temiz geldi 4 hafta sonra kontrol dedi zaman gecmez gali eltik sehir hatsanesine gidenler ayrintili ultrason randevunuzu hangi aya verdiler ben bugun aldim te 3 şubata verdi
Ben daha almadım yarın onu almak için gidicem 17. Haftamdayım artık almam lazım sanırım 20. Haftaya verir inşallah

3 şubata nasıl verdi ki 3 ocak olmasın 3 şubat geç değil mi ya detaylı ultrasyon haftası 24 e kadar sanırım ve seninki o zaman 24 ü de geçer

Benimde bebis pozisyonu verirse cinsoyeti soyleye bilirim dedi ama benim yaramazım hic durmadi pozisyonu vermedi doktor kiza benziyor ama kesin diyemem.dedi

iyi akşamlar hanımlar ben iki gündür etkilerini bilmeden afedersiniz salak gibi tere yedim bi zararı olur mu bi arkadaş canımı sıktı yemeseydin falan diye nette de çok kötü şeyler yazıyo valla gece gece sıyırcam az kaldı da bu arada 14+5 teyim
Zararlı mıdır bu ot ya

Valla maydonozada düsuk yapiyo diyorlar ama ben ilk kizimda ekmegime peynir koyup yedim hersabah birsey olmadi ama yinede birsry diyemiyorum

Ooo ben tere roka kuzu kulağı o kadar çok yiyorum ki bisey de olmadi, 15. haftamdayim. Sürekli biseyleri netten bakmayın bisey olmaz doktor zaten söylüyor hep islenmemis et dip baliklari ve bitki çayı diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…