2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Terenin zararı var mı bilmiyorum ama gebelikte yenilmesi önerilmeyen şeyleri öyle 1 sefer yemeyle bir şey olmazmış mesela maydonoz vs de oturup her gün fazla fazla yersen zararı olurmuş öyle bir iki taneyle değil. Siz yine de dikkatli olun tabii

Ya yok oturup iki bağ yemediysen ki yememissindir üç beş daldan bir şey olmaz. Allah esirgesin.

Ben senin kizin olacagini hissediyorum ama diger lonudan beri icime dogan bu. Agustosta gebelik dusunenler mi ne bi grup vardı ya.

Aslında bi ağrım sızım olmadı ama yine de çok korktum
Benim doktorum hatirladigim kadariyla ilk gebeligimde
Ooo ben tere roka kuzu kulağı o kadar çok yiyorum ki bisey de olmadi, 15. haftamdayim. Sürekli biseyleri netten bakmayın bisey olmaz doktor zaten söylüyor hep islenmemis et dip baliklari ve bitki çayı diye..
Aynen benim doktorumda paketli gidalardan bitki caylarini icme narıda fazla yeme birde baliklarin bazilarina dikkat et demisti

Galiba Nisan sonu mayıs başı öğretmenler için en ideal dogum zamanı ben de matematik öğretmeniyim
Değil mi Eylüle kadar güzelce büyümüş olacaklar inşallah
Aslında bi ağrım sızım olmadı ama yine de çok korktum
Direk bir besinin etkisi olmaz canım ki çok tüketmek lazım içini ferah tut. Allahın izniyle birşey olmaz. Nar da yenmesin diyorlar ben dün yedim valla

Kan pıhtılasması olupta igne ve aspirin kullanan benim gibi olan arkadaslara onerim narı fazla tüketmeyin cünku narın kan sulandırıci özelligi varmis doktorum haftada 1 adet yiyebilirsin dedi bana ıhlamürda aymi günde 1 fincan icebilirsin dedi

Bende maydanoz vs yiyorum obada düşük yaşar diyorlar ama düşük yaptırması için çok çok çok fazla yemek lazım. Suyunu kaynatmak vs onu da o kadar çok yemek imkansız stres yapmayın

NurseCelline 23 unde randevum var gösterirse inşallah cinsiyet partisi bende istiyorum ama sonra vazgeçtim cevremde bebeğin cinsiyetinde yanilanlar oldu . şimdi oğlana sevinirim kız olur yada tersi . Böyle biseyi belgelemek istemedim .sağlıklı gelsinde doğunca bol bol kutlancak şeyler olur .

Ben senin kizin olacagini hissediyorum ama diger lonudan beri icime dogan bu. Agustosta gebelik dusunenler mi ne bi grup vardı ya.
Aa gercekten mii ben de ilk kiz hissediyordum ama herkes beni ruyasinda goruyor erkek bebekle. Bir de bu dedigim mizac degisimi de eklenince dedim heralde benimki kesin erkek. Bakalim cuma ogrenicez insallahh saglikla gelsinler hepsi de

Kilolarca yemedikten sonra bisi, ya da bitki caylarini litre litre icmedikten sonra bisi oomaz deniyor. Bence kafaya takmayin derim

Aa narin ne zarari varmis. Ben de dün tüm nari tek basima yedim. En büyük zarari siskinlik yapti gaz bombasi gibiydim

3 şubata nasıl verdi ki 3 ocak olmasın 3 şubat geç değil mi ya detaylı ultrasyon haftası 24 e kadar sanırım ve seninki o zaman 24 ü de geçer
Ben hatirlattim almam gerekio mu die oda hatta ii oldu hatirlattigin gecen hafta almamismiydin dedi evet 25 haftalik olcam o zamana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…