2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Çok teşekkürler, bugünlerde gayet iyiyim çok şükür. Tansiyonumu ölçtüğümde 8e 6ydı, düşüktü yani. Doktorum bu haftalarda normal olduğunu söylemişti. Ama bir daha yaşamadım o durumu neyse ki

Bugun bende ikili sonucumu gosterdim şükür temiz geldi 4 hafta sonra kontrol dedi zaman gecmez gali eltik sehir hatsanesine gidenler ayrintili ultrason randevunuzu hangi aya verdiler ben bugun aldim te 3 şubata verdi

Ayrıntılı ultrason için hastaneden mi alıyoruz acaba ve en erken ne zaman almalıyız bende 14+6 yım işleyiş nasıl acabalar

Bizim de cinsiyet hala belli değil 16.haftada netleşecek inşallah gösterirse doktor öyle dedi gelin partimizi yapalım dedi parti vs çok ilgimi çekmesede kızım çok hevesli

Ayrıntılı ultrason için hastaneden mi alıyoruz acaba ve en erken ne zaman almalıyız bende 14+6 yım işleyiş nasıl acabalar
Bana doktoeum 14 haftanın icinde gel sakin gecirme ayrıntılı ulturason icin demisti ilk ayrıntiliya ozaman bakıyo

2 ocak benimki ben bilkente gidiyorum 22 . Haftama denk geliyor
Bugun bende ikili sonucumu gosterdim şükür temiz geldi 4 hafta sonra kontrol dedi zaman gecmez gali eltik sehir hatsanesine gidenler ayrintili ultrason randevunuzu hangi aya verdiler ben bugun aldim te 3 şubata verdi

Bana doktoeum 14 haftanın icinde gel sakin gecirme ayrıntılı ulturason icin demisti ilk ayrıntiliya ozaman bakıyo
Ben normalde devlete gidiyorum detayli ultrason icin özel bir muayeneyi aradım geçen hafta (13 haftalık)daha 20-22.haftalarda oluyor dedi .ilk kızımda da o haftalarda yaptırmıştım.Sizin 14.hafta için erken değil mi ?ikili taramayi mi kastetti acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…