2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Benim doktorum ilk gebeligimdede aynisiydi ben testleein hicbirini yaptirmiyorum kendisi ayrıntıli ulturason dedi acibadem hastanesinde prof

NurseCelline selam canım
12’sinde fetal dna yaptıracaktın. Yaptırdın mı canım, birde tekrar sorabildin mi Amerikaya mı gidiyor, yoksa burda mı yapılıyor diye? diğer arkadaşta aynı yerde yaptırdı onun burda, sana Amerika’ya gidecek diyince, bende merak ettim

Bas agrim 2 gundur tamamen gecti acaba vinelac basladim onun icindeki vitamin minerallerde magnezyumda var o mu ise yaradi yoksa tansiyonum biraz daha iyi ondan mi gecti bilmiyorum.ama bir anda gecti iki gundur cok iyiyim.kontrolde hangi takviyeleri vericek acaba.sizin cinsiyeti de gorucektir bu hafta cok heyecanli

Bende sumak yedim sumakli sogan salatası ve asiri koymustum arkadasim da beni korkutmustu bi içime kurt dustu uzerunden 7 hafta geçti sukur korkmayin insallah bisey olmaz o kadardan ben maydanoz falan da yiyirum ayrica roka terede yemiştim abartmayalim miktarlari yeter

Bana doktoeum 14 haftanın icinde gel sakin gecirme ayrıntılı ulturason icin demisti ilk ayrıntiliya ozaman bakıyo
Ben 13ncu haftada gittim en ayrintili icin gun vermedihaberleseiriz dedik. Ayrintili icin 14 haftalik en iyi zamanlamamiymis iyiki yazmissiniz doktora msj atayim

İyi bari cok gecmis olsun, ben de magnezyuma basladiktan hemen sonra bas agrilarim kesilmisti. Ondan once agrimadigi gun yoktu ve dr a sordugumda bu kadar agrimasi normal degil demisti zaten.
Evet canimm 16.hafta olmus olacak tam gittigimizde. İnsallah gosterir kendini. Bazen dogru pozisyonda olmayip gostermeyebiliyormus da

Ben 13ncu haftada gittim en ayrintili icin gun vermedihaberleseiriz dedik. Ayrintili icin 14 haftalik en iyi zamanlamamiymis iyiki yazmissiniz doktora msj atayim
Dedimya esim sordu 2 gun gecse bisey olurmu diye doktorum 14 haftayi gecirmeyin dedi belkide ben testleeimi yaptirmadigim icin ayrintili yapacaktir canim bana ayrintili ulturasona geleceksin dedi

Ben de dün sordum 20. Hafta detaylı ultrason dedi. 14 olacağını sanmıyorum
Biraz once aradım doktorumu tekrar sordum aynen dedigim gibi doktorum ilk 3 ayda yapilan ayrıntili ulturason var birde ikinci 3 ayda yapilan var dedi bazi doktorlar ilk 3 ayda yapmiyorlar deis benim kizimdada 14 haftaya girdigimde yapmisti yanlıs yok yani

Canım ilk 3 ay yapilan ayrıntıli ulturason ve ikinci 3 ayda yapilan ayrintili ulturason var ilkini bazi doktorlar yapmiyorlar dedi benim ilk kizimdada ayni haftalarda bakmisti

Kızlar ya yavaştan alışverişe başlayayım diyorum malum ocakta asgari ücrete zam gelirse fiyatlar değişir muhtemelen. Ama bir türlü emin olamadım kısa kollu mu alsam uzun kollu mu oğlum kış bebesiydi her şeyi uzun kollu alıp geçmiştim

Ben 13 haftaya girdim ufaktan basladim kisa yarim kollu ve uzun almayi dusunuyorum

Ben ilk ay için kesinlikle hepsini uzun kollu zıbın tulum vs almayı düşünüyorum çünkü Bursa'da yaşıyorum ve geçen sene Haziranın ilk haftası bile yorgan kullanmıştık

Valla geçtiğimiz nisan mayıs ayını düşünürsek hiç de sıcak geçmedi baya soğuktu havalar benim ilk kızımda Ocak doğumlu .Kısa kollu alınabilir ama uzun kollu vardir ilkten :)

Kızlar,
Fikir olması açısından liste attım.
Biraz detaylı, içinde sonradan alınacak şeylerde var tabi. Eksik olan şeyler varsa ekleyebilirsiniz, yada gereksiz olan şeyler varsa söyleyin ki, tecrübesiz kişiler içinde faydalı olur.

Eklentiler

• 1258AB7E-C770-497F-A00B-A059AB66ABB1.webp
    53 KB · Görüntüleme: 113
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…