- 28 Ekim 2022
- 240
- 306
- 18
- 38
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #4.741
Ayy bir paşa daha eklendi o zamanSelamlar müstakbel anneler :)
Benim bebişim erkek olacak, taaa 9.haftada belli olmuştu. 13.haftada da perinatolog teyit etmiş oldu. Kolaylıkla sağlıkla gelsin inşallah hepimizin bebişi
Benim doktorum ilk gebeligimdede aynisiydi ben testleein hicbirini yaptirmiyorum kendisi ayrıntıli ulturason dedi acibadem hastanesinde profBen normalde devlete gidiyorum detayli ultrason icin özel bir muayeneyi aradım geçen hafta (13 haftalık)daha 20-22.haftalarda oluyor dedi .ilk kızımda da o haftalarda yaptırmıştım.Sizin 14.hafta için erken değil mi ?ikili taramayi mi kastetti acaba
Bas agrim 2 gundur tamamen gecti acaba vinelac basladim onun icindeki vitamin minerallerde magnezyumda var o mu ise yaradi yoksa tansiyonum biraz daha iyi ondan mi gecti bilmiyorum.ama bir anda gecti iki gundur cok iyiyim.kontrolde hangi takviyeleri vericek acaba.sizin cinsiyeti de gorucektir bu hafta cok heyecanliBenim de kiz hevesim var ama bence benimki de erkek. Saglikli olsunlar ne olursa olsunlar vallahi gerisi onemli degilcanim bebek icin dr un onerdigi her seyi kullan bence. Ben de bu hafta gidicem kontrole belki bana da yukler takviyeleri. Ama benim demirim epey yuksekti magnezuyumu soylemis miydin canim bas agrisi icin? Bir de bas agrisi icin bir sey dedi mi
Bende sumak yedim sumakli sogan salatası ve asiri koymustum arkadasim da beni korkutmustu bi içime kurt dustu uzerunden 7 hafta geçti sukur korkmayin insallah bisey olmaz o kadardan ben maydanoz falan da yiyirum ayrica roka terede yemiştimiyi akşamlar hanımlar ben iki gündür etkilerini bilmeden afedersiniz salak gibi tere yedim bi zararı olur mu bi arkadaş canımı sıktı yemeseydin falan diye nette de çok kötü şeyler yazıyo valla gece gece sıyırcam az kaldı da bu arada 14+5 teyim
Zararlı mıdır bu ot ya
Devlet hastanesine gidiom ben randevular doldugu icin ikili tarama yaptirinca hemen aldiriolar randevuyu 13+5im bende dün aldim Subata verdiler taAyrıntılı ultrason için hastaneden mi alıyoruz acaba ve en erken ne zaman almalıyız bende 14+6 yım işleyiş nasıl acabalar
Ben 13ncu haftada gittim en ayrintili icin gun vermedihaberleseiriz dedik. Ayrintili icin 14 haftalik en iyi zamanlamamiymis iyiki yazmissiniz doktora msj atayimBana doktoeum 14 haftanın icinde gel sakin gecirme ayrıntılı ulturason icin demisti ilk ayrıntiliya ozaman bakıyo
Ben de dün sordum 20. Hafta detaylı ultrason dedi. 14 olacağını sanmıyorumBen 13ncu haftada gittim en ayrintili icin gun vermedihaberleseiriz dedik. Ayrintili icin 14 haftalik en iyi zamanlamamiymis iyiki yazmissiniz doktora msj atayim
İyi bari cok gecmis olsun, ben de magnezyuma basladiktan hemen sonra bas agrilarim kesilmisti. Ondan once agrimadigi gun yoktu ve dr a sordugumda bu kadar agrimasi normal degil demisti zaten.Bas agrim 2 gundur tamamen gecti acaba vinelac basladim onun icindeki vitamin minerallerde magnezyumda var o mu ise yaradi yoksa tansiyonum biraz daha iyi ondan mi gecti bilmiyorum.ama bir anda gecti iki gundur cok iyiyim.kontrolde hangi takviyeleri vericek acaba.sizin cinsiyeti de gorucektir bu hafta cok heyecanli❤
@ankazmrt0 evet canim ben de 20.hafta diye biliyorum. Hatta bunu ben de yaptiricam Allah izin verirse vaktini bekliyorum. Diger hicbir tarama va testi yaptirmadim su ana kadarBen de dün sordum 20. Hafta detaylı ultrason dedi. 14 olacağını sanmıyorum
Dedimya esim sordu 2 gun gecse bisey olurmu diye doktorum 14 haftayi gecirmeyin dedi belkide ben testleeimi yaptirmadigim icin ayrintili yapacaktir canim bana ayrintili ulturasona geleceksin dediBen 13ncu haftada gittim en ayrintili icin gun vermedihaberleseiriz dedik. Ayrintili icin 14 haftalik en iyi zamanlamamiymis iyiki yazmissiniz doktora msj atayim
Biraz once aradım doktorumu tekrar sordum aynen dedigim gibi doktorum ilk 3 ayda yapilan ayrıntili ulturason var birde ikinci 3 ayda yapilan var dedi bazi doktorlar ilk 3 ayda yapmiyorlar deis benim kizimdada 14 haftaya girdigimde yapmisti yanlıs yok yaniBen de dün sordum 20. Hafta detaylı ultrason dedi. 14 olacağını sanmıyorum
Canım ilk 3 ay yapilan ayrıntıli ulturason ve ikinci 3 ayda yapilan ayrintili ulturason var ilkini bazi doktorlar yapmiyorlar dedi benim ilk kizimdada ayni haftalarda bakmistiBen 13ncu haftada gittim en ayrintili icin gun vermedihaberleseiriz dedik. Ayrintili icin 14 haftalik en iyi zamanlamamiymis iyiki yazmissiniz doktora msj atayim
Ben 13 haftaya girdim ufaktan basladim kisa yarim kollu ve uzun almayi dusunuyorumKızlar ya yavaştan alışverişe başlayayım diyorum malum ocakta asgari ücrete zam gelirse fiyatlar değişir muhtemelen. Ama bir türlü emin olamadım kısa kollu mu alsam uzun kollu muoğlum kış bebesiydi her şeyi uzun kollu alıp geçmiştim
Ben ilk ay için kesinlikle hepsini uzun kollu zıbın tulum vs almayı düşünüyorum çünkü Bursa'da yaşıyorum ve geçen sene Haziranın ilk haftası bile yorgan kullanmıştıkKızlar ya yavaştan alışverişe başlayayım diyorum malum ocakta asgari ücrete zam gelirse fiyatlar değişir muhtemelen. Ama bir türlü emin olamadım kısa kollu mu alsam uzun kollu muoğlum kış bebesiydi her şeyi uzun kollu alıp geçmiştim
Valla geçtiğimiz nisan mayıs ayını düşünürsek hiç de sıcak geçmedi baya soğuktu havalarKızlar ya yavaştan alışverişe başlayayım diyorum malum ocakta asgari ücrete zam gelirse fiyatlar değişir muhtemelen. Ama bir türlü emin olamadım kısa kollu mu alsam uzun kollu muoğlum kış bebesiydi her şeyi uzun kollu alıp geçmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?