2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Teşekkürler Ben de kaydettim ilk bebeğim daha alışverişe başlamadım . Acaba ne zaman başlasak normalde 7. ayı beklemek istiyordum ama her şey pahalılaşmaya devam ediyor

Teşekkürler Ben de kaydettim ilk bebeğim daha alışverişe başlamadım . Acaba ne zaman başlasak normalde 7. ayı beklemek istiyordum ama her şey pahalılaşmaya devam ediyor
Rica ederim canımBenimde ilk bebeğim bende 6. aydan sonra başlarım diyordum. Evet her geçen fiyatlar uçuyor, ufak tefek başlamak lazım herhalde.

Merhaba kızlar bikaç gün yoğun ve yorucu geçti ardından akşam kanamam oldu hemen hastaneye gittim 15 haftalığım şükür sorun yokmuş doktor cinsiyetinede %95 kız dedi 2 hafta sonra normal kontrolüm var onu beklesem mi kesin kızmıdır hiç bulantım falan olmadı erkek hissediyodum süpriz oldu

Eklentiler

• 21DDD084-1D2F-4784-990E-807EFBCB4711.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 98
Valla geçtiğimiz nisan mayıs ayını düşünürsek hiç de sıcak geçmedi baya soğuktu havalar benim ilk kızımda Ocak doğumlu .Kısa kollu alınabilir ama uzun kollu vardir ilkten :)
Evet canım oğlumdan çoğu şey var aslında ama kız olacağı için ister istemez cicili bicili şeyler alasım geliyor:)) Ben de muğladayım mayıs ayı her yıl çok farklı geçiyor 4 sene önce 1 mayısta denize giriyoduk geçen sene hala doğalgaz yakıyoduk mesala

Geçmiş olsun canım bence kızdır erkek olsa dr bence bu hafta görürdü bişiycikler
Kız bebek anneleri daha nazlı, süreç daha hassas geçer derler, erkek anneler daha rahat. Ama sen rahat geçirmişsin bak kız Birazda hurafe onlar tabi, ama bizler şu süreçte çok heyecanlı olduğumuz için her ayrıntıyı kendimize yorup, kendimizde bişeyler bulmaya çalışıyoruz birazda
Sağlıkla gelsin Prenses

Son düzenleme:
Doktordan doktora değisiyor demek mesela yakinda bi ozel hastane var onun doktoru tum hastlarini ilk zamanlar 2 hafta da bir cagirmis benim ki ayda bir.gecen de yazmıştım takviyeler konusunda bile farkli onerilerde bulunanlar olabiliyor genelde herkese demir hapi yazmis bana yazmadi mesela demirim de cok dusuk cikti onun akabinde kendim haber verdim oyle yazdi.

Teşekkür ederim hiç bir belirtim tutmadı gerçekten

Ayyy çok iyi oldu bu teşekkürler tecrübeli arkadaşlardan da önerilerini yazan olursa ne iyi olur.

Canım benim 13. Haftada ikili test yaparken kalp ve damarlarına da baktı doktor. Burun kemiğine, ense kalınlığına zaten bakılıyor. Ama bu 20. Haftada yapılan tüm organlara bakılıyor ve daha önemli detaylı ultrason.

Bende heyecanlıyım alışveriş için 16. Haftadaki kontrolümüzden çıkınca alacağım ilk inşallah Uzunla başlayıp 3-6 aylıkları kısa alabiliriz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…