2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Benim doktorumd abazen 2 haftada bir bazende 3 haftada bir cagiriyor

Evet canım 12sinde kan verdim ama sormak hiç aklıma gelmedi maalesef istersen senn için sorabilirim benmle ilgilenen danışmana

Ebebekte citcitli beyaz basilerde 6 al 5 ode kampanyasi var basi citcitli badiler takimlarda indirime girmis

Eklentiler

• 20221115_165356.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 91
  • 20221115_165341.webp
    29 KB · Görüntüleme: 81
Evet doktorum söyledi. Çok net gözüküyor dedi. Erken haftalar olduğu için yanılma ihtimalim olabilir demişti ama sonra 13.haftada diğer doktorum teyit ett erkek olduğunu. Herkes erkek tahmin ediyordu zaten. Açıkçası benim hissiyatım da o yöndeydi :)

Rica ederim canım Evet tecrübeli kişilerde önerilerini yazarsa çok güzel olur.
Ilk 3 ay için çok kıyafet almayın. Ben birsuru kıyafeti giydiremeden bebek büyümüştü. Hiç kullanmadan başkasına verdim çoğu kiyafeti. En çok uzun kollu zıbın alırsanız iyi olur. Birkaç tane penye battaniye alın. Bebisi ona sanıyorsunuz zaten kalın giydirmeye de gerek kalmıyor. Ben e bebekte uzun kollu zıbın ve pijama takımı vardi ondan 3-4 tane almistim çok kullanışlı oldu. Benim bebeğim ocakta doğduğu halde evin içinden dışarı çıkmadığı için çok usumemisti . Bir de erkek bebekler sıcağı sevmezmiş.

Aynen ben de katılıyorum buna. Hele yenidogan için olanları hiç almayın direkt 3 aylık kıyafetler alın zaten ebebekte falan kalıplar hep küçük oluyor. Benim yenidogan aldıklarım hiç olmamıştı ki oğlum iri bile doğmamıştı. 3-6 ay alın zibinlari en çok.

Bebek arabası da bastona dönüşebilir ve puseti oto koltuğu olabilenden alın. Geri kalan tüm özelikler faso fiso. Ben Kanzdan çok uygun bu tip bir şey almistim pahali alan arkadaşlarım hep pişman oldu sonradan tekrar baston aldılar.

Mama sandalyesine yeriniz yoksa acele etmeyin onun da en uygun en zarif de is görür.

Bi de doğum mayısta önü yaz diye hep sıcak olur diye düşünmeyin ilk 40 gün siz de o da çok ince giymezsiniz Bi serinlik olur üstünüzde.

Emzik vermeyi düşünüyorsanız birkaç çeşit alip hastanedeyken tutturmaya çalışın. Sonradan tutmuyor çoğu. Emzik büyük kurtarıcı. Benimki Emzik olarak beni kullanırdı su an 6 yasinda hala bensiz uyuyamıyor diyebilirim.

Mama vermeyi düşünmüyorsanız bile bir kutu hastane çantasına koyun silikon kaşık ile emzirmeniz bitince eger cok agliyorsa sutunuz hic gelmemisse gece bir iki kaşık verirsiniz. İlk günler sarılık olmasın diye o da. Ama sürekli emzirmeye devam her gak guk dediğinde dayayin memeyi.

Biberona gerek yok almayın. Alışmasın. Sizi emmek istemez.

Muslin örtüler is görür. Yaz onu çünkü ama kalin battaniye de olsun gece serinliğinde vs sarmak için.

Banyo yaptırırken başına takılan şu yumuşak şapka gibi şeyler var yüzüne su gelmesini engelleyen onlar çok iyi oluyor ucuz bir şey zaten
Yüzüne ağzına su girince korkuyor insan çok küçükken.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Evet ilk 3 ay çok abartmamaka fayda var bencede Teşekkür ederiz öneriler, bilgiler için

Canım bilgiler, öneriler için çok teşekkürler güzel oldu

Ya e bebek kalıpları küçük oluyo demişsiniz ya ben bunu e bebekten almıştım bedeni yenidoğan ölçtüm 45cm zaten bebeklerde 50cm falan doğuyo bu ölçüler iyi midir yoksa bebek 4500gram doğarsa falan küçük gelir mi? İlk bebeğim olucak o yüzden beden konusunda hiç fikrim yok

Cinsiyeti kesin belli olan yada dr tahmini yapılan anneler.
Kendi hisleriniz tuttu mu, yoksa tam tersimi çıktı
Ben de kız hissediyordum. Sabah ve gece bulantilarim cok oluyor . Birinci çocuğum erkek onda bu kadar olmamıştı. Ramziye göre de kızdı ama dr erkek dedi rüyamda erkek gördüm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…