- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #4.781
Benim doktorumd abazen 2 haftada bir bazende 3 haftada bir cagiriyorDoktordan doktora değisiyor demek mesela yakinda bi ozel hastane var onun doktoru tum hastlarini ilk zamanlar 2 hafta da bir cagirmis benim ki ayda bir.gecen de yazmıştım takviyeler konusunda bile farkli onerilerde bulunanlar olabiliyor genelde herkese demir hapi yazmis bana yazmadi mesela demirim de cok dusuk cikti onun akabinde kendim haber verdim oyle yazdi.
Tek aspirin kullaniyorum.Aynen bencede çok abartmadan yenebilirsen sadece asprin mi kullanıyorsun? İğne de var mı?
İnşallah canımEn geç 15 gün demişlerdi ama genelde 10 güne çıkıyor aynen canım. Ben çok memnun kaldım ve iddialarına göre piyasadaki en geniş kapsamlı taramaymış o firma. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın
Evet canım 12sinde kan verdim ama sormak hiç aklıma gelmedi maalesefNurseCelline selam canım
12’sinde fetal dna yaptıracaktın. Yaptırdın mı canım, birde tekrar sorabildin mi Amerikaya mı gidiyor, yoksa burda mı yapılıyor diye? diğer arkadaşta aynı yerde yaptırdı onun burda, sana Amerika’ya gidecek diyince, bende merak ettim
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah nasıl 9. Haftada belli oldu anlamadım dr mu dediSelamlar müstakbel anneler :)
Benim bebişim erkek olacak, taaa 9.haftada belli olmuştu. 13.haftada da perinatolog teyit etmiş oldu. Kolaylıkla sağlıkla gelsin inşallah hepimizin bebişi
Allah gönlüne göre versin canımBende benimkini kiz hissediyorum sanki 4. Kizim yolda gibigordugum ruyalarin tersi cikip kizim
Olcak bence, bu persembe fetal dna vericem haftaya bellir olur Allahin izni ile. Önce SAGLIN SAGLIK SAGLIK
Ilk 3 ay için çok kıyafet almayın. Ben birsuru kıyafeti giydiremeden bebek büyümüştü. Hiç kullanmadan başkasına verdim çoğu kiyafeti. En çok uzun kollu zıbın alırsanız iyi olur. Birkaç tane penye battaniye alın. Bebisi ona sanıyorsunuz zaten kalın giydirmeye de gerek kalmıyor. Ben e bebekte uzun kollu zıbın ve pijama takımı vardi ondan 3-4 tane almistim çok kullanışlı oldu. Benim bebeğim ocakta doğduğu halde evin içinden dışarı çıkmadığı için çok usumemisti . Bir de erkek bebekler sıcağı sevmezmiş.Rica ederim canımEvet tecrübeli kişilerde önerilerini yazarsa çok güzel olur.
Ben göbekliyim hafiften belki ondandır diye düşünüyorum artıkBenimde 2. Gebeliğim vende 16 haftayım bende hissetmiyorum. Arada korkuyorum bir şeymi oldu diye napcaz
Aynen ben de katılıyorum buna. Hele yenidogan için olanları hiç almayın direkt 3 aylık kıyafetler alın zaten ebebekte falan kalıplar hep küçük oluyor. Benim yenidogan aldıklarım hiç olmamıştı ki oğlum iri bile doğmamıştı. 3-6 ay alın zibinlari en çok.Ilk 3 ay için çok kıyafet almayın. Ben birsuru kıyafeti giydiremeden bebek büyümüştü. Hiç kullanmadan başkasına verdim çoğu kiyafeti. En çok uzun kollu zıbın alırsanız iyi olur. Birkaç tane penye battaniye alın. Bebisi ona sanıyorsunuz zaten kalın giydirmeye de gerek kalmıyor. Ben e bebekte uzun kollu zıbın ve pijama takımı vardi ondan 3-4 tane almistim çok kullanışlı oldu. Benim bebeğim ocakta doğduğu halde evin içinden dışarı çıkmadığı için çok usumemisti . Bir de erkek bebekler sıcağı sevmezmiş.
Evet ilk 3 ay çok abartmamaka fayda var bencedeIlk 3 ay için çok kıyafet almayın. Ben birsuru kıyafeti giydiremeden bebek büyümüştü. Hiç kullanmadan başkasına verdim çoğu kiyafeti. En çok uzun kollu zıbın alırsanız iyi olur. Birkaç tane penye battaniye alın. Bebisi ona sanıyorsunuz zaten kalın giydirmeye de gerek kalmıyor. Ben e bebekte uzun kollu zıbın ve pijama takımı vardi ondan 3-4 tane almistim çok kullanışlı oldu. Benim bebeğim ocakta doğduğu halde evin içinden dışarı çıkmadığı için çok usumemisti . Bir de erkek bebekler sıcağı sevmezmiş.
Canım bilgiler, öneriler için çok teşekkürlerAynen ben de katılıyorum buna. Hele yenidogan için olanları hiç almayın direkt 3 aylık kıyafetler alın zaten ebebekte falan kalıplar hep küçük oluyor. Benim yenidogan aldıklarım hiç olmamıştı ki oğlum iri bile doğmamıştı. 3-6 ay alın zibinlari en çok.
Bebek arabası da bastona dönüşebilir ve puseti oto koltuğu olabilenden alın. Geri kalan tüm özelikler faso fiso. Ben Kanzdan çok uygun bu tip bir şey almistim pahali alan arkadaşlarım hep pişman oldu sonradan tekrar baston aldılar.
Mama sandalyesine yeriniz yoksa acele etmeyin onun da en uygun en zarif de is görür.
Bi de doğum mayısta önü yaz diye hep sıcak olur diye düşünmeyin ilk 40 gün siz de o da çok ince giymezsiniz Bi serinlik olur üstünüzde.
Emzik vermeyi düşünüyorsanız birkaç çeşit alip hastanedeyken tutturmaya çalışın. Sonradan tutmuyor çoğu. Emzik büyük kurtarıcı. Benimki Emzik olarak beni kullanırdı su an 6 yasinda hala bensiz uyuyamıyor diyebilirim.
Mama vermeyi düşünmüyorsanız bile bir kutu hastane çantasına koyun silikon kaşık ile emzirmeniz bitince eger cok agliyorsa sutunuz hic gelmemisse gece bir iki kaşık verirsiniz. İlk günler sarılık olmasın diye o da. Ama sürekli emzirmeye devam her gak guk dediğinde dayayin memeyi.
Biberona gerek yok almayın. Alışmasın. Sizi emmek istemez.
Muslin örtüler is görür. Yaz onu çünkü ama kalin battaniye de olsun gece serinliğinde vs sarmak için.
Banyo yaptırırken başına takılan şu yumuşak şapka gibi şeyler var yüzüne su gelmesini engelleyen onlar çok iyi oluyor ucuz bir şey zaten
Yüzüne ağzına su girince korkuyor insan çok küçükken.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Bana da erkek dediler ve çok benziyorlar sankiEki Görüntüle 3157373 arkadaslar burda nub belli mi. Dr erkek dedi ama ben hala kız hissediyorumyani böyle hayal ederken bile hep kız bebek geliyor gözümün önüne
Ya e bebek kalıpları küçük oluyo demişsiniz ya ben bunu e bebekten almıştım bedeni yenidoğan ölçtüm 45cm zaten bebeklerde 50cm falan doğuyo bu ölçüler iyi midir yoksa bebek 4500gram doğarsa falan küçük gelir mi? İlk bebeğim olucak o yüzden beden konusunda hiç fikrim yokAynen ben de katılıyorum buna. Hele yenidogan için olanları hiç almayın direkt 3 aylık kıyafetler alın zaten ebebekte falan kalıplar hep küçük oluyor. Benim yenidogan aldıklarım hiç olmamıştı ki oğlum iri bile doğmamıştı. 3-6 ay alın zibinlari en çok.
Bende tam tersi çıktı ya. Kız die dusunuyordum ama son iki gece eşim ben cok net erkek bebek gördüm kesin erkek dedi onun hisleri çıktıCinsiyeti kesin belli olan yada dr tahmini yapılan anneler.
Kendi hisleriniz tuttu mu, yoksa tam tersimi çıktı
Hadi canım yaaBende tam tersi çıktı ya. Kız die dusunuyordum ama son iki gece eşim ben cok net erkek bebek gördüm kesin erkek dedi onun hisleri çıktı
Ben de kız hissediyordum. Sabah ve gece bulantilarim cok oluyor . Birinci çocuğum erkek onda bu kadar olmamıştı. Ramziye göre de kızdı ama dr erkek dediCinsiyeti kesin belli olan yada dr tahmini yapılan anneler.
Kendi hisleriniz tuttu mu, yoksa tam tersimi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?