2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kuzum gule gule giysin sağlıkla da bunu ya bir iki kez giyer ya da sigmaz hiç giyemez oyle soyliym

Teşekkür ederim En iyisi bundan sonrakileri yenidoğan almayayım çocuğum kıyafetsiz kalmasın
Evet kuzum alma 3 ay al. Zibinlar az büyük olsa bile sorum olmaz. Darı giydirmek zor olur da bolu giydirmek kolay kemikleri incecik oluyor dogduklarinda tutmaya kıyamıyor insan. O kadar da hızlı büyüyorlar ki inanamazsın. Sağlıkla büyüsün hepsi inşallah.

Arkadaslar cok merak ediyorum artik hepimizin bebegi biraz olsun buyumus durumda cok sukur bebeginin hareketlerini hisseden var mi? Benim ilk bebegim olacak cok heyecanlaniyorum onu hissetmek icin 15.haftadayiz. 17.haftadan sknra hissediliyormus ilk gebelikte sanirim oyle mi bir fikriniz var mi?

Ben hissediyorum çok aralarda. Ilkinde ben 20. Haftada falan hissetmistim

Cinsiyeti kesin belli olan yada dr tahmini yapılan anneler.
Kendi hisleriniz tuttu mu, yoksa tam tersimi çıktı
Ay benimki hem belirtiler hemde hislerim erkek diyordu. Dr kız dedi şaştım kaldım İkinci gebeligm ilki kız olunca insan her iki meyveden de tatmak istiyor nasip kısmet hep Sağlıkla gelsin de cinsiyetin önemi yok tabiki

Evet iste ilk cocuktan sonra cok erken hissediliyormus. Peki su andaki nasil bir his? Gidiklanma gibi mi? Yoksa gaz sancisi gibi bir sey mi nasil bir sey
Ya sanki biri içeriden ara sıra cimdikliyormus gibi daha büyüdüklerinde net tekmeleniyorsun o his ayrı ama.

Gunaydin arkadaslar 11+6 haftalik hamileyim. Az önce wc ye gittim kahverengi akinti vardi. Kanama ya da lekelenme değildi kahverengi akintiydi cok korktum. Daha öncede yazmistim 4 kaybim var tekrar tedirgin oldum

Gunaydin arkadaslar 11+6 haftalik hamileyim. Az önce wc ye gittim kahverengi akinti vardi. Kanama ya da lekelenme değildi kahverengi akintiydi cok korktum. Daha öncede yazmistim 4 kaybim var tekrar tedirgin oldum
Merhaba, Bende de oldu aynı haftalarda. İlk 9.haftada regl başladı gibi fazlaca geldi hatta. Ertesi baktı doktor, sorun yok dedi. 1 hafta sonra tekrar oldu, doktorum riske atmayalım dedi ve progestan iğne yatırdı 1 tane. Şimdi 14+2'yim ve 1 hafta önce kesildi lekelenme. Hep leke oldu, kahverengi. Ama etrafımdakilerden de öğrendiğim ve okuduğum kadarıyla sorun yok. Taze kan değil, rahim ağzında birikmiş eski kanlarmış. Zaten gerçek kan gibi, pembemsi ve ağrılı olursa derhal doktora gidin diyorlar. İçin rahat etsin diye baktır istersen ama kendini rahatlat, pozitif düşünmeye çalış.
Benim perinatolog fitil verdi mesela, leklenme için. Ama diğer doktorum, ağrı yoksa kullanma, normal bunlar dedi. Tabi ki herkes farklı. Ama pozitif olmak çok etkili.

Canim kanama ya da lekelenme degildi kahverengi akintiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…