- 8 Haziran 2022
- 532
- 898
- 23
- 34
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #4.821
İnsallah canimm ya tedirgin oldum cuma gunu randevum var zaten de erken gitsem mi dusundumTamam benim de aynı, leke baya kahverengi. Bazen günlük ped kurtarmayacak kadar çok geldiği oldu. Leke dediğime bakma. 13.haftada biter diyordu herkes, benim tam öyle oldu.
Herkesin durumu farkli cnm 4 kaybin varmis ihmal etme doktoruna bir danisCanim kanama ya da lekelenme degildi kahverengi akintiydi
Danistim artarsa hemen gel dedi artmazsa cuma gunu randevunu bekle dedi. Galiba bekleyemicen cok tedirgin oldum. İlk defa bu haftalari gordum diye seviniyordum normalde 6-7 haftalarda kaybediyordumHerkesin durumu farkli cnm 4 kaybin varmis ihmal etme doktoruna bir danis
Bence de sen git, doktor kontrol etsin, içini rahatlatsın inşallah. Zaten kontrolün varmış, 2 gün öne almış olursun.Danistim artarsa hemen gel dedi artmazsa cuma gunu randevunu bekle dedi. Galiba bekleyemicen cok tedirgin oldum. İlk defa bu haftalari gordum diye seviniyordum normalde 6-7 haftalarda kaybediyordum
Bize de haber verin mutlaka. Insallah hersey yolunda gozukucek ama cumaya kadar stres yasadiginiza degmez insallah guzel haberlerinizi bekliyoruzDanistim artarsa hemen gel dedi artmazsa cuma gunu randevunu bekle dedi. Galiba bekleyemicen cok tedirgin oldum. İlk defa bu haftalari gordum diye seviniyordum normalde 6-7 haftalarda kaybediyordum
Sende de tersi olmuş canımAy benimki hem belirtiler hemde hislerim erkek diyordu. Dr kız dedi şaştım kaldımİkinci gebeligm ilki kız olunca insan her iki meyveden de tatmak istiyor nasip kısmet hep Sağlıkla gelsin de cinsiyetin önemi yok tabiki
Ben hamile olduğumu bilmeden 4 haftalıkken uçakla seyahat ettim. Dönünce bir kaç gün mide bulantısı yaşamıştım. Sonra 8 haftalıkken de uçakla seyahat ettim. Onda hem giderken, hem dönerken baya rahatsız etti. Bütün günüm bulantıyla ve hasta gibi geçmişti. Onun dışında normalde bulantı durumu hafif geçti. Daha bir oturuyor sanki 3 ay bitince, şimdi daha iyi gibiyim ama haftasonu araba seyahati yaptım, yaklaşık 4 saat. Baya yordu, bulantı vs yok.Kizlar bu haftalarda uçak la seyahat yapan oldu mu? 12nci haftadan sonra biraz daha esnetiyor doktorlar ama ben tecrubeli annelere danismak istiyorum 1 1.5saatlik bir yolculuk olcak
Bulantilar bende kalmadi cok sukur 10ncu haftadan sonra yavas yavaş azaldi aslinda ilk 12 haftada bi sekilde araba ile gidip geldim ama maksimum 2 saatlik yolculuklar ama uçak olayini merak ettim 3 aydan sonra sorun olurmu tecrübeleriniz neler diye. Tesekkur ederim❤Ben hamile olduğumu bilmeden 4 haftalıkken uçakla seyahat ettim. Dönünce bir kaç gün mide bulantısı yaşamıştım. Sonra 8 haftalıkken de uçakla seyahat ettim. Onda hem giderken, hem dönerken baya rahatsız etti. Bütün günüm bulantıyla ve hasta gibi geçmişti. Onun dışında normalde bulantı durumu hafif geçti. Daha bir oturuyor sanki 3 ay bitince, şimdi daha iyi gibiyim ama haftasonu araba seyahati yaptım, yaklaşık 4 saat. Baya yordu, bulantı vs yok.
nub olsa tahmin edebilirdim, bana doktor nuba göre kız gibi gözüküyor demişti, fetal dna yaptırdık erkek çıktı:)içimdeki his sizinki için erkek diyor, hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahBizde bugün ikili tarama sonuçlarımız aldık güzel çıkmış çok şüküüür. Doktorumuz 2 hafta sonraya cinsiyet günü verdi % 80 tahmini varmış ama bize söylemedi tabi kii. 12+5 te göründüğüne göre erkek diye tahmin ediyorum . Tahmini olan teyzeleri varsa duymak isterizz
8 haftalık yolculuğunuzda xray den gectiniz mi?doktordan hamile olduguna dair belge alirsaniz xray den geçmenize gerek kalmaz elle kontrol ederler demisler.Ben hamile olduğumu bilmeden 4 haftalıkken uçakla seyahat ettim. Dönünce bir kaç gün mide bulantısı yaşamıştım. Sonra 8 haftalıkken de uçakla seyahat ettim. Onda hem giderken, hem dönerken baya rahatsız etti. Bütün günüm bulantıyla ve hasta gibi geçmişti. Onun dışında normalde bulantı durumu hafif geçti. Daha bir oturuyor sanki 3 ay bitince, şimdi daha iyi gibiyim ama haftasonu araba seyahati yaptım, yaklaşık 4 saat. Baya yordu, bulantı vs yok.
Ben kiz a o kadar odaklanmistim ki bir suru guzel kiz ismi buldum ve ikisinde ikna olmuştum ama yuzden 70 erkek iki doktorda erkek gordu.ve hic bir sekilde erkek ismi bulamiyorum;(kızlar erkek isim önerileriniz var mı? kız için daha kolay isim konusu erkekte zor bence.
Canım ben ilk hamileliğimde çok fazla uçtum. 8 haftalık hamileyken antalya'ya tatile gitmiştim, 2. trimesterde eğitimlerimiz vardı sürekli ankara'ya gidiyordum. 7 aylıkken de ablamın yanına yurt dışına uçmuştum. bir sıkıntı olmamıştı bende.Kizlar bu haftalarda uçak la seyahat yapan oldu mu? 12nci haftadan sonra biraz daha esnetiyor doktorlar ama ben tecrubeli annelere danismak istiyorum 1 1.5saatlik bir yolculuk olcak
ben kolay yumuşak söylenen isim olsun istiyorum kerem gibi mesela, rüzgar da güzel ama bi anlamı yok.Çocuk anlamını taşır derler.Benim yeğenimin adı Bera.Peygamber efendimizin sancağının adı, anlamı da güzel fazilet sahibi anlamına geliyorBen kiz a o kadar odaklanmistim ki bir suru guzel kiz ismi buldum ve ikisinde ikna olmuştum ama yuzden 70 erkek iki doktorda erkek gordu.ve hic bir sekilde erkek ismi bulamiyorum;(
Bizimde bi toplantiya gitmemiz gerekiyor Ankaradan Istanbula.Peki xray cihazindan gectiniz mi.biri doktordan hamile olduğuma dair belge aldim xray den gecmedim demis .siz yazincada icim rahat etti epey seyahat etmissinizCanım ben ilk hamileliğimde çok fazla uçtum. 8 haftalık hamileyken antalya'ya tatile gitmiştim, 2. trimesterde eğitimlerimiz vardı sürekli ankara'ya gidiyordum. 7 aylıkken de ablamın yanına yurt dışına uçmuştum. bir sıkıntı olmamıştı bende.
Evet isim cok önemli kisinin iradesini mizacini hatta bazilari suretini bile belli zamanda etkiler diyenler var.hatta bi komsumuz vardi iki kizinin ismine nur ismimi eklemis. Niye iki kizininzin isminim arkasina ayni ismi koydunuz dedigimde nur ismi kiz cocuklarina aydinlik guzellik veriyor demisti hakikatten kizlar prenses gibiydi anne babasından guzeldiben kolay yumuşak söylenen isim olsun istiyorum kerem gibi mesela, rüzgar da güzel ama bi anlamı yok.Çocuk anlamını taşır derler.Benim yeğenimin adı Bera.Peygamber efendimizin sancağının adı, anlamı da güzel fazilet sahibi anlamına geliyor
nub olsa tahmin edebilirdim, bana doktor nuba göre kız gibi gözüküyor demişti, fetal dna yaptırdık erkek çıktı:)içimdeki his sizinki için erkek diyor, hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?