2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
8 haftalık yolculuğunuzda xray den gectiniz mi?doktordan hamile olduguna dair belge alirsaniz xray den geçmenize gerek kalmaz elle kontrol ederler demisler.
X-rayden geçmedim. Kıbrıs'a gitmiştim. TR'de X-ray'i kapatıp geçiriyorllar, sonra baya elleye yoklaya arıyorlar. Kıbrıs'ta maşallah geç geç diyorlar, kontrol falan olmadan. AVM'ye falan girerken de geçmiyorum artık. Kimse belge sormuyor. Hatta AVM'de hamile misiniz diyen bile yok, çoğunlukla arama yada kontrol olmuyor.

Benim ilk detaylim 12. Haftada yapildi doktorum perinatolog genelde onlar istiyorlar.Birde 21 de yapilacak sanirim :) 12. Hafta bebegin organ gelisimi tamamlandigi icin her seyine bakiliyor tamamlanmis mi diyee
Iste benim doktorumda ilk 3 ayda birkez bakıyor sonra 22 yada 24 haftada bakiyo

Nuba göre hiç pozisyon vermiyor benimki mecbur bekliycez 2 hafta daha herkesin içindeki his erkek olduğu yönünde zaten tek kız hisseden benim her şeyden önce sağlıklı olması tabi ki geri kalanının bir önemi yokkk Rabbim hepimiz sağlıkla kucağınıza alalım inşallah

Kızlar ya ben önceki haftalarda kelebek çırpar gibi hissediyordum bu hafta hiç hissedemiyorum

Selam kizlar , cinsiyeti kesin olarak ogrenen var mi bu hafta ? Ben yarin gidecegim cok ama cok heyecanliyim
Cinsiyeti belli olan, yazanlar oldu canım Yarın gidiyorsun demek, inşallah öğrenirsin bende ikili test sonucu için yarın gidicem, belki cinsiyet içinde bişeyler duyarım☺ hakkımızda hayırlısı

Avm de hic sorun olmuyor da havalimanlari biraz sıkı tutuyor diye endişelendim bir de istanbul da malesef kotu bir olay yasandi o yuzden hakli olarak giris cikis kontrolleri cok daha sıkıdır diye dusundum . O zaman sorun yasamicam elle kontrol de edilebiliyorsa

Brnimde herkes erkek hissetti hatta esim bana aslanim nasil bugun iyi diyirdu kayinvalidem aslan oglum iyimi diyirdu herjesherkes ruyasinda erkek gördü tek kiz beklentisi hissi bende vardi surekli guzel kiz cocuklarina baktim .2 kere ruyamda erkek dogurdugumu gordum tersi cikar ruyalarin dedim.bu hafta iki farkli doktor randevum vardi ikiside erkek gibi gozukuyor dedi muhtemelen erkek

Canım seninde hislerde süpriz olmuş demek sağlıkla gelsin yavrucun

Cinsiyeti belli olan, yazanlar oldu canım Yarın gidiyorsun demek, inşallah öğrenirsin bende ikili test sonucu için yarın gidicem, belki cinsiyet içinde bişeyler duyarım☺ hakkımızda hayırlısı

Ay hadi insallah yarin ogreniriz biseyler , cidden cok heyecanliyim Sonucun temiz cikti dimi ?

Nub yukarı doğru gibi erkek sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…