2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ilk hamileligimde 16da hissetmistim. Hatta acaba o mu yoksa baska bisi mi dedim ama ondan sonra hep ayni kipirti olunca bebekten olduguna emin olmustum. Bide ilk zamanlar bazen hic hissedilmiyor bu seferde saatlerdir hic kipirmadi hayirdir diye ona takiyor insan

Alın yapısı ve kemik yapısı erkek gibi

Q qrbrc Canım özelden yazdım sana ama görmedin mesajı sanırım aşağıdki bilgileri yazarsan ekleyeyim seni listeye
-kaçıncı çocuk

Sanırım benimde durumum tıpkısının aynı. Ben dahil herkes erkek haberine mutlu benim için fark etmez tabiki önce sağlık ama erkek çocukları hep daha tatlı gelirdi bana. Sadece belli etmese de eşim biraz buruk

Valla ben pek anlayamıyorum ama sanırım erkek bu kadar insan yanıtlamaz diye düşünüyorum
Bilmem bende burda gördüklerim kadarıyla yorum yaptım.İnşallah gönlünüzden geçen neyse o olur bende erkek çocuk severim bekarken bile derdim benm 2 oğlum olcak diye.Herkese aşılamışım bu isteğimi gören oğlun olcak diyo.Kız diyen çok az tabi eşim bozuluyo bu duruma kendisi 2 erkek kardeş olduğu için böyle bi kız çocuklarına dha düşkün

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Umarım hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olur benim eşimin içinde de hep kız var onlara daha bi düşkün ama alıştı erkek ismi bakıyor artık

Bence de sen git, doktor kontrol etsin, içini rahatlatsın inşallah. Zaten kontrolün varmış, 2 gün öne almış olursun.
Herkesin durumu farkli cnm 4 kaybin varmis ihmal etme doktoruna bir danis
Bize de haber verin mutlaka. Insallah hersey yolunda gozukucek ama cumaya kadar stres yasadiginiza degmez insallah guzel haberlerinizi bekliyoruz
Kızlaar çok şükür her şey yolunda dedi kıpır kıpırdı ayakları. Cinsiyet tahmininde bulundu yuzde 70 kız dedi gerçi hiç fark etmez kız erkek sağlıklı olsun da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…