2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Evet fetal dna da kesim belli oluyo cinsiyet ne zman yaptırcaksınız
Ya benim ikili teste sadece yaştan kaynaklı bi risk çıktı 1. 157 diye diğerlerinde hiç risk yok bunun üzerine doktorum istersen içinde kalmasin fetal yaptır dedi bende dün gece hiç gözüme uyku girmedi üzüldüm nedense yaş 37 risk bekliyordum ama olağan karşılar sanıyordum doktor neyse ki yarın yaptırıyorum testi herhalde 10 güne çıkar sonuç dua edin lütfen

Temiz cikacaktir inşallah Allahin izniyle olumlu dusunun buradaki arkadaşlarin hep temiz cikti şükür sizinki de öyle olur inşallah

Ay bende de öyle yaştan risk çıktı ama neden enerjim düştü benim bende fetal yaptırıyorum sizin gibi

Ay bende de öyle yaştan risk çıktı ama neden enerjim düştü benim bende fetal yaptırıyorum sizin gibi
Canım doktor önceden 35 yaş üstünün yaştan dolayı riskli çıktığını söylemişti. O yüzden biliyordum. Bende tam 35 im
Sen kaç yaşındasın ve nerede yaptıracaksın fetal dna’yı.

Canım doktor önceden 35 yaş üstünün yaştan dolayı riskli çıktığını söylemişti. O yüzden biliyordum. Bende tam 35 im
Sen kaç yaşındasın ve nerede yaptıracaksın fetal dna’yı.
Canm benim yaş 37 1.250 lerde çıktı risk . Bende ismini hatırlamıyorum doktorun tavsiyesi ile yarın İstanbul'da yaptırıyorum eve gelecejler kan almaya

Canm benim yaş 37 1.250 lerde çıktı risk . Bende ismini hatırlamıyorum doktorun tavsiyesi ile yarın İstanbul'da yaptırıyorum eve gelecejler kan almaya
Benimde 1.229 çıktı. Anladım canım hepimizin güzel sonuçlar alması dileğiyle inşallah Güzel düşünelim, güzel olsun ALLAH büyüktür

Hoff en sabirsiz olunan kisim buymus demek ki ya . Artik ogrenmek istiyor insan nasil hala net degil ki bu arada ?
Benim akrabamin gelini hamile suan 37. Haftada hala net deil bi erkek bi kiz diolar bebek dönüp gostermio artık dogumu beklio ne olcak die olabilio böyle seyler insAllah bizler bu kadar beklemeyiz

Benim akrabamin gelini hamile suan 37. Haftada hala net deil bi erkek bi kiz diolar bebek dönüp gostermio artık dogumu beklio ne olcak die olabilio böyle seyler insAllah bizler bu kadar beklemeyiz
37 hafta mı baya doğumu gelmiş bazı bebekler evet göstermiyor ama bu baya inatçı çıkmış yavrucak

Oh masallah evet yas riski cikiyor herkeste ama sapasaglam dunya guzeli cocuklar doğuyor sonra bende o stresi yaşamamak icin fetal yaptircam 34 yas olarak

Kizlar bu haftalarda uçak la seyahat yapan oldu mu? 12nci haftadan sonra biraz daha esnetiyor doktorlar ama ben tecrubeli annelere danismak istiyorum 1 1.5saatlik bir yolculuk olcak
Bende bu hafta sonu sehirler arasi 3 saatlik araba ile yolculuk yapacam doktorum sıkıntı olmaz dedi ama saolsun cevrede çok bilmiş olunca insanin icine kurt dusuruolar bişey olursa ederse die

Hanımlar 20li haftalarda yapılan detaylı ultrasonu yaptırmayı düşünüyor musunuz? Ben şu an özele gidiyorum kuzenimde özelde yaptırmıştı ama 5-10dk anca incelediler diyor. Devlette de o kadar inceliyorlar zaten o yüzden o kadar para vermesem mi diyorum. Acaba şehir hastanesinde detaylıya mı gitsem yoksa özelde mi? Bir de şehir hastanesinde nereye ve ne zaman randevu almam gerekecek? Tecrübeli olanlar, bilgisi olanlar yardım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…