- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #4.901
Randevular dolu oluo genelde canim bu haftalarda normal gebelik muayenesi yapan kadin dogum doktoruna randevunu al muayeneni ol ayrıntılı icin randevu almayi hatırlat zaten 20/25 hafta arasina anca randevu verirler ben iki gun önce aldım 25. Haftama verdiler dolmuşHanımlar 20li haftalarda yapılan detaylı ultrasonu yaptırmayı düşünüyor musunuz? Ben şu an özele gidiyorum kuzenimde özelde yaptırmıştı ama 5-10dk anca incelediler diyor. Devlette de o kadar inceliyorlar zaten o yüzden o kadar para vermesem mi diyorum. Acaba şehir hastanesinde detaylıya mı gitsem yoksa özelde mi? Bir de şehir hastanesinde nereye ve ne zaman randevu almam gerekecek? Tecrübeli olanlar, bilgisi olanlar yardım lütfen
Bu önemli bir ultrason canım ben yaptıracağım. Özelde düşünüyorum ya da araştırma hastanesinde olabilir. Yarım saat sürüyor diye biliyorum ben. Benim bir de ikiz 1 saat gider artıkHanımlar 20li haftalarda yapılan detaylı ultrasonu yaptırmayı düşünüyor musunuz? Ben şu an özele gidiyorum kuzenimde özelde yaptırmıştı ama 5-10dk anca incelediler diyor. Devlette de o kadar inceliyorlar zaten o yüzden o kadar para vermesem mi diyorum. Acaba şehir hastanesinde detaylıya mı gitsem yoksa özelde mi? Bir de şehir hastanesinde nereye ve ne zaman randevu almam gerekecek? Tecrübeli olanlar, bilgisi olanlar yardım lütfen
Evet canım en erken 10 güne çıkıyomuş sonuç bende yaptırdım sonucu bekliyorum inşallah hepimizin sonuçları tertemiz çıkarYa benim ikili teste sadece yaştan kaynaklı bi risk çıktı 1. 157 diye diğerlerinde hiç risk yok bunun üzerine doktorum istersen içinde kalmasin fetal yaptır dedi bende dün gece hiç gözüme uyku girmedi üzüldüm nedense yaş 37 risk bekliyordum ama olağan karşılar sanıyordum doktor neyse ki yarın yaptırıyorum testi herhalde 10 güne çıkar sonuç dua edin lütfen
Allah'ın izni ile tertemiz gelecek inşallahYa benim ikili teste sadece yaştan kaynaklı bi risk çıktı 1. 157 diye diğerlerinde hiç risk yok bunun üzerine doktorum istersen içinde kalmasin fetal yaptır dedi bende dün gece hiç gözüme uyku girmedi üzüldüm nedense yaş 37 risk bekliyordum ama olağan karşılar sanıyordum doktor neyse ki yarın yaptırıyorum testi herhalde 10 güne çıkar sonuç dua edin lütfen
Aynen öyle oluyor canımOh masallah evet yas riski cikiyor herkeste ama sapasaglam dunya guzeli cocuklar doğuyor sonrabende o stresi yaşamamak icin fetal yaptircam 34 yas olarak
Benim de ikilide yasla ilgili olandan biri 1/246, digeri de 1/456 ama genel sonuca bakinca riskli görünmüyor. Tek basina yas faktörünü baz almiyoruz dedi benim dr. Baska bi teste yönlendirmedi ama yinede iciniz nasil rahat edicekse öyle yaptirinYa benim ikili teste sadece yaştan kaynaklı bi risk çıktı 1. 157 diye diğerlerinde hiç risk yok bunun üzerine doktorum istersen içinde kalmasin fetal yaptır dedi bende dün gece hiç gözüme uyku girmedi üzüldüm nedense yaş 37 risk bekliyordum ama olağan karşılar sanıyordum doktor neyse ki yarın yaptırıyorum testi herhalde 10 güne çıkar sonuç dua edin lütfen
Haklısınız bende öyle düşünüyorum aslında ama demekki doktordan doktora fark ediyor anlamadım bir önce ki doktor benim hiç gerek görmüyordu teste bakalım yinede tüh dememek icin yaptıracağımBenim de ikilide yasla ilgili olandan biri 1/246, digeri de 1/456 ama genel sonuca bakinca riskli görünmüyor. Tek basina yas faktörünü baz almiyoruz dedi benim dr. Baska bi teste yönlendirmedi ama yinede iciniz nasil rahat edicekse öyle yaptirin
Bende etlik şehir hastanesine gidiyorum. Bilmiyorum perinatolojideki dr 2 hafta sonra gel dedi.Benim bir haftada çıktı etlikde ikili sonucu
Benim arkadasimin yasi 34 olmasina raen yasta riskli cikti ozel doktoru normal bir deger ama iciniz rahat etmeyecekse fetal dna yaptirin dedi ve yaptirdi ama hicbirsey cikmadi sonuc temizdi merak etmeyin sizinkide temiz cikacaktirYa benim ikili teste sadece yaştan kaynaklı bi risk çıktı 1. 157 diye diğerlerinde hiç risk yok bunun üzerine doktorum istersen içinde kalmasin fetal yaptır dedi bende dün gece hiç gözüme uyku girmedi üzüldüm nedense yaş 37 risk bekliyordum ama olağan karşılar sanıyordum doktor neyse ki yarın yaptırıyorum testi herhalde 10 güne çıkar sonuç dua edin lütfen
Ayy çok teşekkür ederimBenim arkadasimin yasi 34 olmasina raen yasta riskli cikti ozel doktoru normal bir deger ama iciniz rahat etmeyecekse fetal dna yaptirin dedi ve yaptirdi ama hicbirsey cikmadi sonuc temizdi merak etmeyin sizinkide temiz cikacaktir
Bende bi şansımı deniyim o zaman randevu alıpRandevular dolu oluo genelde canim bu haftalarda normal gebelik muayenesi yapan kadin dogum doktoruna randevunu al muayeneni ol ayrıntılı icin randevu almayi hatırlat zaten 20/25 hafta arasina anca randevu verirler ben iki gun önce aldım 25. Haftama verdiler dolmuş
Bende her türlü yaptırıcam da özelde de 5dk bakıcaksa 1000-1500vermek istemiyorum bakalım araştırıyım hangisi mantığıma yatarsa onda yaptırıcam. Ayy seninki ikizse daha bi heyecanlı geçer muayenlerBu önemli bir ultrason canım ben yaptıracağım. Özelde düşünüyorum ya da araştırma hastanesinde olabilir. Yarım saat sürüyor diye biliyorum ben. Benim bir de ikiz 1 saat gider artık
Aynen canım normal muayene bile heyecanlı oluyor önce biri sonra biriBende bi şansımı deniyim o zaman randevu alıpAma 23ten sonra mı ne yapıpmıyor demişlerdi öyle değil mi
Bende her türlü yaptırıcam da özelde de 5dk bakıcaksa 1000-1500vermek istemiyorum bakalım araştırıyım hangisi mantığıma yatarsa onda yaptırıcam. Ayy seninki ikizse daha bi heyecanlı geçer muayenler
Polenimbenimle E Efsaar @ankazmrt0 arkadaşlar eksik olmayın Çok teşekkür ederim Geldim ikili test sonucum iyi çıktı sadece yaş 35 riskli onu zaten biliyordum.
Fetal yaptırıcam şimdi. Bebeğimide gördüm, haraketliydiçok şükür
Kizlar bu haftalarda uçak la seyahat yapan oldu mu? 12nci haftadan sonra biraz daha esnetiyor doktorlar ama ben tecrubeli annelere danismak istiyorum 1 1.5saatlik bir yolculuk olcak
Ben 7 haftalıkken 20 saat kesintisiz uçak yolculuğu yapmıştım, hem de gidiş dönüş, ve bulantılarım vardı. Şu haftalarda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum<3Bende bu hafta sonu sehirler arasi 3 saatlik araba ile yolculuk yapacam doktorum sıkıntı olmaz dedi ama saolsun cevrede çok bilmiş olunca insanin icine kurt dusuruolar bişey olursa ederse die
Benim akrabamin gelini hamile suan 37. Haftada hala net deil bi erkek bi kiz diolar bebek dönüp gostermio artık dogumu beklio ne olcak die olabilio böyle seyler insAllah bizler bu kadar beklemeyiz
Bursa'dayım ben ama şehir hastanesi vs randevu yok zaten muhtemelen yine özelde olur detaylıAynen canım normal muayene bile heyecanlı oluyor önce biri sonra birihangi şehirdeydin? Araştır bakalım muhakak vardır güzelce bakan
O kadar cok laf duyuyorum ki cok haklisiniz kurt dusuyor insanin içine. Bu arada havalimanindayim suan xray de hic sorun çıkmadı hamileyim dedim sag taraftan aldilar bir tek ayakkabimi cikarttilar bot vardi sonrasi elle kontrol insallah yolculuk da sorunsuz gecti hamileyken ucak yolcuğu beni korkutuyordu hatta hamile kalirsam ucaga binmem demistimBende bu hafta sonu sehirler arasi 3 saatlik araba ile yolculuk yapacam doktorum sıkıntı olmaz dedi ama saolsun cevrede çok bilmiş olunca insanin icine kurt dusuruolar bişey olursa ederse die
Valla boyle tecrubeleri duyunca stresim falan kalmıyor. 20 saatte epey uzunmus valla iyi sabretmissiniz o haftalardaBen 7 haftalıkken 20 saat kesintisiz uçak yolculuğu yapmıştım, hem de gidiş dönüş, ve bulantılarım vardı. Şu haftalarda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum<3
Canım çok teşekkür ederimCok sukur canim cok sevindim senin adina , insallah fetal dna da temiz cikacaktir
Cinsiyet tahmini oldu mu doktorunun ?
15. Haftada büyük ihtimalle kız ama bidahakine net söyleyelim dediler şimdi 17. Haftamda da kendini sakladı doktor yine emin olamadıHoff en sabirsiz olunan kisim buymus demek ki ya . Artik ogrenmek istiyor insan nasil hala net degil ki bu arada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?