2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Canım ilk hamileliğimde izmirde ünlü bir profosöre gitmiştim. 5 dk anca baktı gerçekten ve benim kendi doktorum ondan daha detaylı bakıyordu zaten. Fakat şöyle bir şey vardı babamı kalp rahatsızlığından kaybettiğim için kalbiyle ilgili daha detaylı bilgi almak için gitmiştik gerçekten kalbe giden bütün damalarına falan renkli olarak bakmışlardı içimiz rahat etmişti.

İşte az bakacağı ihtimali yüzünden bende devlette yaptırsam dedim ama randevu falan yok mecbur bunu da özelde yaptırıcam. Aman ya bebişlerimiz sağlıklı olsun da giden paralar olsun

Kızlar az önce çıktım doktordan paşamı gördüm çok şükür her şey yolunda. İnşallah herkesin de iyi haberlerini aldığımız bir gün olur

Ben 2 haftada bir gidiyordum şimdi 3 haftaya sonra da ayda bire düşüreceğiz dedi. Nasıl sabredeceğim bilmiyorum 2 hafta bile geçmiyordu ki

Canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
Bende bu zamana kadar 2 hafta bir gittim. Dün gittim, 2 hafta sonra tekrar gidicem.
Ondan sonra normal 1 ay düzeniyle devam edicem seni çok iyi anlıyorum, bir şekilde sabredeceğiz artık

Zaten artık hareketleri hissederiz heralde 2 3 hafta içinde o zaman rahat ederiz inşallah kuzum. Ben gerçi sanırım seyirme-damar atması gibi bişeyler hissetmeye başladım ama tam emin olamıyorum bebiş midir başka bişey midir diye

Aynen öyle canım benim Varlığını hissetmeye başlayınca daha rahat olucaz hadi yaa olabilirkimileri bu haftalar hissetme için erken desede, kimilerinde seyirme damar atması gibi hareketleri bu haftalarda minik minik hissetmeye başlayanlarda olabiliyormuş. Olabilir yaniii ayyy çok heyecanlııı bende henüz olmadı, kuzum yada anlamıyorum

ya sorma ben de 15. haftalarda daha çok hissediyordum bu hafta hiç hissedemedim stres oldum. Ara tatil diye doktorum da yok bu hafta pazartesi gitcem kontrole

ya sorma ben de 15. haftalarda daha çok hissediyordum bu hafta hiç hissedemedim stres oldum. Ara tatil diye doktorum da yok bu hafta pazartesi gitcem kontrole
Canım hiç stres yapma bence. O haftalarda hiç hissetmeyende var. Ben mesela hissetmiyorum yada anlamıyorum
Gönlünü ferah tut, ama engel olamıyorsan kendine, doktoruna git canım gönlün rahat etsin

12+5 şuan en son 2 gün önce erkeğe benziyor dedi geçen hafta da erkeğe benziyor dedi yani 11. Haftada da sanırım erkek bu kadar çok erkek erkek kıza dönmesi zordur herhalde
Canım benimde 12+3’de farklı doktor kız dedi. 10 gün önce bu doktorum erkek gibi dedi ama kesin değil dedi. Dün işte aynı doktorum 14+0’da gittim çok yüksek ihtimalle kız dedi. Değişti 2 hafta sonra tekrar bakıcaz dedi. Böyle olunca bende tam anlamıyla moda girmedim2 hafta sonrayı bekliyorum. Bu süreçte fetal yaptırıcam ondada zaten cinsiyet kesin çıkıyor
Seninde bir erkek bir kız olayı olsa belki diyicem ama inan bilemedim canım ama bellide olmaz Sağlıkla gelsin yavrucun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…