- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #5.401
Evet canim soylemediler birkac dr da bakti bu zamana kadar karndan ve diger turlu. Peki boyle oldugunda cocugun olmasi acisindan zorluk teskil etmiyor sanirim dimi?Karından Ultrasondan bakarken söyledi sizin öyle değildir belki
Acaba dedim kiz mi. Cunku bana herkes kiz annenin guzelligini alir vs tarzi seyler soylediler. Oncesinde bilmezdim boyle bir sey. Eger kizsa bu kaynaksiz bilgiyi dogrulamis olacaksinizYarın gideceğim doktora hep özele gidiyordum yarın ilk defa devlete gideceğim ikili test pahalı olduğu için
Erkekse belli olur ama kızsa belli olmaz heralde13 haftalık oluyor yarın
Kızımda 16 haftalık filandı öğrendiğimizde
Benim de dun kontrolum vardi ilkten bebegim kendini gostermedi. Bir on dk bekledik tekrar bakti dr um. Bu sefer de dr anlayamadi. Cok kucuk bir ihtimal ama kiz olabilir dedi. Hazirlik yapmayin kesin bir sey yok dedi. Biz de 15+5 iz. Bir ay sonra diger randevum. Esim baska bir yerde baktiralim diyor. Ama ayda bir girdigim ultrason bile beni rahatsiz ediyorken tekrar ultrason yaptirmak istemiyorum bebek acisindan cok da iyi bir sey olmadigini dusundugum icin. Bilmiyorum napicaz bir ay bekleyecek miyizSelam kizlar , biz bugun tam 15 haftalik olduk. Cinsiyeti ogrenmek icin bugun farkli bir doktora gorunduk ancak doktor once kiz sonra erkek dedi , netlesemeyince de ilk gittigi doktorun erkek dediyse dogrudur dedi
Hayatimda ilk defa boyle bir aciklama gordum.2 hafta sonra 17.haftamda farkli bir hastaneye gecmeyi dusunuyorum artik.
Canım seninle aynıyız, bizde bugün tam 15 haftalık oldukSelam kizlar , biz bugun tam 15 haftalik olduk. Cinsiyeti ogrenmek icin bugun farkli bir doktora gorunduk ancak doktor once kiz sonra erkek dedi , netlesemeyince de ilk gittigi doktorun erkek dediyse dogrudur dedi
Hayatimda ilk defa boyle bir aciklama gordum.2 hafta sonra 17.haftamda farkli bir hastaneye gecmeyi dusunuyorum artik.
Banada 2 kere erkek dediler hatta gosterdi bak erkek erkek diye kordon degil dedi gecen cumaertesi acibademde ultrasana girmek durumunda kaldim makinasi baya gelismis gözüküyordu orda da kiz dedi bir kac kere baktı. Bende artik alsiveris yapmak istiyorum 10 gun sonra fetal sonucu cikar ordan öğrenirim artikSelam kizlar , biz bugun tam 15 haftalik olduk. Cinsiyeti ogrenmek icin bugun farkli bir doktora gorunduk ancak doktor once kiz sonra erkek dedi , netlesemeyince de ilk gittigi doktorun erkek dediyse dogrudur dedi
Ultrasound yüksek ses dalgaları vererek görüntü elde etmek esasına dayanan bir yöntemdir.Herhangi bir radyasyon yada ışın içermez. Bu nedenle gebelikte bebeğe,anneye yada etraftaki insanlara bir zararı yoktur.Benim de dun kontrolum vardi ilkten bebegim kendini gostermedi. Bir on dk bekledik tekrar bakti dr um. Bu sefer de dr anlayamadi. Cok kucuk bir ihtimal ama kiz olabilir dedi. Hazirlik yapmayin kesin bir sey yok dedi. Biz de 15+5 iz. Bir ay sonra diger randevum. Esim baska bir yerde baktiralim diyor. Ama ayda bir girdigim ultrason bile beni rahatsiz ediyorken tekrar ultrason yaptirmak istemiyorum bebek acisindan cok da iyi bir sey olmadigini dusundugum icin. Bilmiyorum napicaz bir ay bekleyecek miyiz
Bende bu aralar cok sık girdim dun doktoruma sordum kahverengi leke gelince ultrasondan korkuyorum dedim .kalp sesi dinlemesi ısı yayiyor ama ultrason ses dalgasi ve isi vermiyor korkma dedi.hatta bazi hastalarimiz oluyor kendi rahatsizliklari kanama alanlari vs onlari bizzat haftada 2 defa kontrol ettigimiz bile oluyor erken mudahale edebilmek kontrol de tutabilmek icin dedi.baya rahatlatti beni ,iyi de bir doçent sık girmek durumunda kaldigim için icim huzursuzdu ama bir nebze rahatladimUltrasound yüksek ses dalgaları vererek görüntü elde etmek esasına dayanan bir yöntemdir.Herhangi bir radyasyon yada ışın içermez. Bu nedenle gebelikte bebeğe,anneye yada etraftaki insanlara bir zararı yoktur.
Bende doktoruma sormuştum canım, hayır bir zararı olmaz, güvenli dedi. Yine tabi için nasıl rahat edecekse, o şekilde yap canım sen
Evet canım ben hatta bu süreçte meme kontrolü için bile ultrason yaptırdım, (yarım saat tarama yaptı, iki memede) ozaman da sordum doktora, hayır bir zararı yok zaten bebek için gebelikte bu şekilde bakılıyor dedi. Benimde için rahat etti, yaptırdım.Bende bu aralar cok sık girdim dun doktoruma sordum kahverengi leke gelince ultrasondan korkuyorum dedim .kalp sesi dinlemesi ısı yayiyor ama ultrason ses dalgasi ve isi vermiyor korkma dedi.hatta bazi hastalarimiz oluyor kendi rahatsizliklari kanama alanlari vs onlari bizzat haftada 2 defa kontrol ettigimiz bile oluyor erken mudahale edebilmek kontrol de tutabilmek icin dedi.baya rahatlatti beni ,iyi de bir doçent sık girmek durumunda kaldigim için icim huzursuzdu ama bir nebze rahatladim
Benim de dun kontrolum vardi ilkten bebegim kendini gostermedi. Bir on dk bekledik tekrar bakti dr um. Bu sefer de dr anlayamadi. Cok kucuk bir ihtimal ama kiz olabilir dedi. Hazirlik yapmayin kesin bir sey yok dedi. Biz de 15+5 iz. Bir ay sonra diger randevum. Esim baska bir yerde baktiralim diyor. Ama ayda bir girdigim ultrason bile beni rahatsiz ediyorken tekrar ultrason yaptirmak istemiyorum bebek acisindan cok da iyi bir sey olmadigini dusundugum icin. Bilmiyorum napicaz bir ay bekleyecek miyiz
Canım seninle aynıyız, bizde bugün tam 15 haftalık olduk
Doktorunun yaptığı açıklamaya çok şaşkınımsende doktor değilmisin o ne demek, bir önceki doktorun dediyse doğrudur tam belli olmuyor, net bişey söylemicem, bekleyelim gibi bir açıklama yap en azından bencede sen doktor değişikliği yap canım
Banada 2 kere erkek dediler hatta gosterdi bak erkek erkek diye kordon degil dedi gecen cumaertesi acibademde ultrasana girmek durumunda kaldim makinasi baya gelismis gözüküyordu orda da kiz dedi bir kac kere baktı. Bende artik alsiveris yapmak istiyorum 10 gun sonra fetal sonucu cikar ordan öğrenirim artik
Kızlarrr size bir kaç sorum olucak?
1) Bünyeden, bünyeye değişir tabi, ama çatlakları oluşmaya başlayan oldumu?
Krem kullanmaya başlayan varmı aramızda?
2) Makyaj yapıyormusunuz, hangi markanın kozmetik ürünleri kullanıyorsunuz ?
-Ben bu zamana kadar mustelanın bebek nemlendirici dışında (%97 bitkisel) bişey kullanmadım. Ama iyi hissetmek adına, arada yapasım geliyor.
Sizler ne durumdasınız merak ettim.
3) Saç kesimi yaptıran / yada saç boyamaya başlayan oldumu ?
-Kendi adıma boya olayını 5 aydan sonra belki diye düşünürüm, saç kesimi konusunda kahkül kestirmek istiyorum aslında saç kesiminin bebeğe bir zararını olmadığı biliyorum, ama eski hurafeler beni engelliyor
Catlak oluşmadi ama ben hindistancevizi yagi basladim 1 ay sonrada lierac baslayacagim.Kızlarrr size bir kaç sorum olucak?
-Ben bu zamana kadar mustelanın bebek nemlendirici dışında (%97 bitkisel) bişey kullanmadım. Ama iyi hissetmek adına, arada yapasım geliyor.
-Kendi adıma boya olayını 5 aydan sonra belki diye düşünürüm, saç kesimi konusunda kahkül kestirmek istiyorum aslında saç kesiminin bebeğe bir zararını olmadığı biliyorum, ama eski hurafeler beni engelliyor
Hayirli uğurlu olsun masallah saglikla alin kucaginiza ❤Kızlaaar bebeğimin cinsiyeti belli olduuuu
Erkekmişşşşşama ben biraz şok oldum, ben baya baya kız bekliyordum çünkü. %100 erkek dedi her türlüsüne varım zaten de sanki kız gibiydi ya erkek diyimce şoka girdim
NurseCelline
1- Bio oil başladım ama çok düzenli olmasa da sürüyorum henüz çatlamadı.Kızlarrr size bir kaç sorum olucak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?