2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben progestan fitil kullanıyorum eski lutinus diye kullandığım bir fitil vardı onun aparatini kullanıyorum ben aparata takıyorum onunla yerleştiriyorum

Ben progestan türevi ilaçlar kullanıyordum tüp bebekti benim. Sonra ilaçları kestigimin 2. Günü Sanırım 10. Haftaydi inanılmaz bir kanama ile gittim doktora âdet olmuş gibi bebek gitti sandım sonra bir iğne yaptılar bana ve 10 gün tamamen dinlendim işe gitmedim ve progestan fitile başladım. Şuan 13. Hafta o günden beri maşallah birşey yok sebebi şu olabilir dendi plesanta yeteri kadar progestan üretimi yapmadığı için ve çok hormon almanın sonucu oluyormuş

Bende 14. Haftaya girdim bugun progestrani kes dedi doktor sizin yazdiginizi okuyunca endiselenmedim desem yalan olur

İyi akşamlar Benim 2li testte biyokimyasal risk yüksek çıkmıştı. Fetal DNA sonucum temiz geldi. Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah
Iste bu yuzden 2li testi yaptirmadim ben bugun domyorumda yasdan dolayi risk cıkiyo zaten dedi 100 de 3 yada 4 risk oluyo zaten dedi

Yok ya sanmam niye zarari olsun ki ilikli kemik suyu falan hep fayda yani et de var sarımsak falan hepsi fayda bence. Pismemis et ve sakatat zarar diyorlsr
Ya bencede ama internette zararlı diyor. Bence gayet faydalı doktora da sormayı unuttum

Herkese merhaba arkadaşlar bugün randevum vardı ikili test sonucum çok şükür temiz çıktı cinsiyeti de ultrasondan kaynaklı öğrenemedim idrar tahlili vermiştim rbc 7 çıktı yüksek görünüyor bu durumu yaşayan oldu mu hiç acaba

Kızlar ben domuz gribi oldum. Çok ağır geçiriyorum. Doktorun verdiği ilaçları da almak istemiyorum, sadece serum desteği alıyorum. Çok büyük salgın varmış. Var mı başına gelen?
Tekrar mi cikti domuz gribi cok gecmis olsun esim olmustu ben ona bir gun iliksuyuna corba bir gun tavuk suyu corba surekli sivi al demisti doktor ben kati meyve sikacaginda meyve suyu sikip icine azicik zencefil de atiyordum .limonlu zencefilli caylar .cok guzel beslenin ama ateş isin icine girerse ates icin ilac kullanin ates bebegimize zarar verebilir.istahiniz kapali olsa bile zorla yiyin limon sikin yemeklerede sifa olsun

İlaçları kesmeden önce ne kullanıyordunuz? Progestan Dex karından yapılandan mı yoksa kalçadan yapılan iğneden mi? Fitil de kullandınız mı?Ben de 10. Haftadayım progestanı kesince kanama olmasından çekiniyorum. Ne yapmak lazım acaba?

Grip olan canlar nasil atlattiniz
Geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim
Ben ıhlamur çayı içine ayva atıyordum, öksürükte vardı. (Doktorum günde 2 kupa içebilirsin dedi)
Bol C vitamini meyvalardan, bol su ve dinlenmece yaparak atlatmıştım, çok şükür Grip için doktorum eczaneden deniz suyu alıp da kullanabilirsin dedi, çocuklarada veriliyor zaten, ama onu almaya gerek kalmadan iyi olmuştum.
İnşallah sende biran önce iyi olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…