2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Hindistan cevizi yağı kullanıyorum kimyasalınsan fiyatından çekinmeden rahat rahat bol bol süreyim diye. Gittiğim doktordaki hemşire de zeytinyağıyla karıştırmamı ve hergün sürmeyi tavsiye etti. Kendisi öyle yapmış hiç çatlak olmamış.
Saç kestirme hurafesini geçenlerde ilk defa duydum komik geldi, saçım uzun uçlarını alıveriyorum sürekli, hamileyken de kestim. Ama aklına girdiyse için rahat etmiyorsa hurafe olsun olmasın bence en doğrusu kendini strese sokacak şeylerden uzak durmak. Boyatmayı kesinlikle düşünmüyorum. Bende çok kimyasal takıntısı var hamile değilken bile içime sinmiyordu yılda 1 yaptırıyordum en fazla.
Makyaja doktor hiçbir sınırlama getirmedi istediğini kullan dedi ama kimyasal takıntısından dolayı sadece göz makyajı yapıyorum.

Cinsiyeti merak eden annler eğer kızsa karnınız çok aşağıda olur.erkekse yukarıda.birde doktor ultrason sağ tarafa daha bakıyorsa erkek Sol taraf da çok bakıyorsa kız
Canım bunlar tamamen hurafe :) İnanmayalım böyle şeylere. Benim karnım yukarıda ve bebeğim sağ tarafta, ultrasonla sürekli sağa bakılıyor ama kızım olacak. :)

Acaba dedim kiz mi. Cunku bana herkes kiz annenin guzelligini alir vs tarzi seyler soylediler. Oncesinde bilmezdim boyle bir sey. Eger kizsa bu kaynaksiz bilgiyi dogrulamis olacaksiniz
Benim ilk hamileligimde cenemde kirmizi kirmizi yaralar cikmisti. Cirkinlestin kizin olcak diyenler olmustu ve kizim var Bu seferde cenemde sivilcelenme cok ama belirgin bir cirkinlesme yokBakalim ne olcak

Şöyle ben iğne kalçadan birde fitil bende hepsini birden kesti öyle oldu kanama şuan 13. Hafta kanamadan beri fitille devam sadece şuan birşey yok korkma Allah'ın izni ile birşey olmayacak

Benim karnım aşırı kurumaya başladı pul pul dökülüyo derilerim, yani çatlaklar geliyorum diyor muhtemelen. Şu an life in hindistan cevizi yağı aldım sürmeye başlıycam 1 ay sonra falan da organik yağlara geçiş yapıcam

Kızlarr bugün bazı sorularım olduğu için normalde gittiğim doktora değil de özel muayenesi olan bi doktora gittik veee benim miniğimin cinsiyeti belli oldu erkekmişş NurseCelline ekleyebilirsin canım doktora sordum kesin mi diye %100 erkek dedi hatta genital organını bile gösterdi zaten 11. Haftada kendi doktorum da erkeğe benziyor demişti, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Pipi fotosu vermiş miydi

Kan tahlili ile biliniyorsa baktırmak lazım aslında
Kandan bakılmıyor. İdrardan bakılıyor ama o da boşuna. Çünkü vücudun eksikliği değil, o gün ne kullandın, ne kadar açık çıktı o çıkıyor. Zaten dünyada %95'in üstünde iyot eksikliği var diyor, bu konuda araştırma yapan bilim insanları. Ben çok araştırdım bu konuyu da :) Yüksek doz kullanıyorum. 2 doktorum da tavsiye etti zaten.

Kizlar 16+6 2 li test temizcikti . 3 lu test verdim bekliyoruz . Amniyosentez istermisin dediler riskli oldugu icin istemedim . Sonuçta her turlu kabulum . Bu 2Li 3lu olanlar yeter bence ki risk baya az cikmis doktorda onermedi . Imza aldi istemedigime dair. Devlet karsiyormus o testi yaptırmak isteyen olursa Bu arada kizim olacakmis . biz baya oglan sandik ama kiz cikti . Gerci daha ilk varsayim 9 unda baska bir doktora gideceğim bide o yorum yapsin bakalim kendimi cok alistirmayim diorum saglikli olsun yeter . Ama poposunu felan gordum tombik duruyordu bogum bogum bacaklar bacak arasida bos gibiydi bisiler gorduk ama kordonda olabilir . NurseCelline listeye kiz yazabilirsiniz. Degisirse haber veririm

Sağlıkla gelsin paşamız bende tam tersi oldum valla erkek diye inanmıştım kızmış

Oyy paşalar artıyor maşallah sağlıkla gelsin

Tamam canım testlern temiz çıkmasına çok sevindim sağlıkla gelsin minnoş

Ben de 16.haftada gitmeme rağmen bir türlü öğrenemedim ve aynı şekilde düşünüyorum sık sık ultrasona girmektense 3 hafta sonraki randevuda yüzde yüz öğrenirim.

Şöyle ben iğne kalçadan birde fitil bende hepsini birden kesti öyle oldu kanama şuan 13. Hafta kanamadan beri fitille devam sadece şuan birşey yok korkma Allah'ın izni ile birşey olmayacak
Bakalım birkaç güne bitiyor iğne ve fitil. İnşallah birşey olmaz. Sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…