2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Alt karnında sancı hisseden oluyor mu enfeksiyon da çıkmadı yarın kontrole gitmeyi düşünüyorum ama yaşayan var mı bu haftalarda

Bende aynı dertten muzdaribim malesef. Öğrendiğimden beri kullanıyorum lierac bebe yağı yeni hindistan cevizi yağına başladım. Umarım az çatlakla atlatırız

Kızlar bizimde kontrolümüz vardı bugün 13+5 çıktı 5 gün ilerde gözüküyor. İkili tarama sonucum çok şükür düşük risk çıktı. 1/10000 di sonucumuz Veeee cinsiyetimiz belli oldu benim de hep hissettiğim gibi kızım oluyormuş %99 dedi
Bu arada cildim çok güzelleşmişti çoğu erkek dedi sanırım cinsiyetin bununla alakalı yok

NurseCelline kız yazabilirsin

Acaba dedim kiz mi. Cunku bana herkes kiz annenin guzelligini alir vs tarzi seyler soylediler. Oncesinde bilmezdim boyle bir sey. Eger kizsa bu kaynaksiz bilgiyi dogrulamis olacaksiniz
Hadi bakalım benimde aklıma o geldi eşime dedim hatta bebek kız heralde şu Halime bak die

Aman kızlar dikkat edin kendinize felaket bir grip salgını var. Ben doktorumun tavsiyesi ile grip aşımı oldum bu hafta.

Bir prenses dahaa sağlıkla gelsin

Canım ben su meselesini sordum doktora bugün, o içeriden gelen başka bi sıvıdır bebekten gelen su öyle olmaz dedi haberin olsun
Ay iyi bari canım. Bende gittim ama bebekleri incelerken suda sıkıntı olsa söylerdi diye düşündüm sormadım.

Benim ilk hamileligimde cenemde kirmizi kirmizi yaralar cikmisti. Cirkinlestin kizin olcak diyenler olmustu ve kizim var Bu seferde cenemde sivilcelenme cok ama belirgin bir cirkinlesme yokBakalim ne olcak
Oyy cok tatlii yaaa cinsiyetine gore annesini cirkinlestiriyor mu yani bu minnişler yarabbim bende hic sivilcelenme falan olmadi belki benimki erkektir bu teze gore

Ben de 16.haftada gitmeme rağmen bir türlü öğrenemedim ve aynı şekilde düşünüyorum sık sık ultrasona girmektense 3 hafta sonraki randevuda yüzde yüz öğrenirim.
Kesinlikle ben de oyle dusunuyorum. Bebegimin sagligi benim merakimdan cok cok daha onemli. Hem zaten kizmis erkekmis ne fark edecek. Pembe ya da mavi kiyafetlerini daha gec almaya baslarim olacagi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…