2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
İnsAllah canim cok saol

Ben bugun kasık agrısı yüzünden acile gittim çok şükür iyiymiş bebek rahmi ağzı uzunluğu da iyiymiş . Ama işte korkuyorum. Napalım agrı olurmuş sadce artarsa ve hiç geçmezse gel dedi. Bol bol dınlen dedi

Grip olan canlar nasil atlattiniz
12 haftalık falandım grip oldum çok zorladı çabuk atlattım bol bol c vitamini ağırlıklı beslendim limon yedim limon suyunu sıkıp içtim ve güzelce yedim böylece çok şükür ilaç içmeden atlattım ama üç gün iki günü süründüm desem abartmam gece uykusuzdum belki beslenmesem geçmezdi sanırım

Maalesef kaybettim bebeğimi
Rabbim tez zmanda tekrar ayni duygulari nasip etsjn . Rabbimin takdiri buymus bu kadarmis ömrü. Ne desek az kalir rabbim yardimciniz olsun .
Eşim dalga geçip duruyor benimle
Ama cidden sinir bozucu yA geçmiyo bayadır
Canim bend dekasintili ve iltihapli cikti bi sure . Ben sadece sivilceye dis macunu surup baya bekleterek kurttum . Kil maskeside gene ayni sadece sivilceye sürüp baya bekledim . Yani bildigin 1 .2 saat bellettim yada daha fazla . Suan gecti baya zarari yok bunlarin zaten topraktan geldik zaten kil zararsiz Dis macunudq fircalarken yutuluyor bile

Ben de saatlerce yuruyus yapardim ama su an cok hizli yoruluyorum ve hemen belim agrimaya basliyor o yuzden eskisi gibi asla yuruyus yapamiyorum. Bende kilo artisi da olmadi. Ama bu kadar bel agrisinin neden oldugunu merak ediyorum gercekten

Bence demir ilacini al canim cünkü bebek senin depolardan kullaniyo kan degerin cok düserbenim kanim 6 lardaymiş
Dun doktora sordum omega verdi mutlivitamin verdi d vit verdi ama demir takviyesi vermedniz dedim gerek yok dedi.bende kan vermistim 26 cikti ferritin .daha sonraki aylarda baslariz cok dusuk olanlara bu zamanda veriyorum dedi. Ben hergun pekmez kuru uzum et ferritin arttiricu gidalari tukettim hakikaten yukselmis.ama vermedi doktor

Ben. Aksamlari 6 aylik sabahlari 3 aylik. O arada ne yasiyosam ya da ne yiyip iciyosam catlicak gibi oluyorum. Bide bende kabizlik da basladi bikac haftadir. Incir kayisi su yiyip iciyorum ama bana misin demiyor
Kabızlıktan ben cok cektim dunya kadar sey denedim olmadi doktor multivitamini bana probiyotikli verdi vinelac kullanmaya basladim tamamen cozuldu kabizlik sorunu

Iste benim ferritin 6 cikmiş bende normaldede bir kansızlik oluya arada benimde vitaminlerimi degistirdi omega verdi progesterani birak dedifolik asiton birini bitince birak dedi

Bende yok cok sukr. Bebeginizin cinsiyeti belli mi?
Yarın gideceğim doktora hep özele gidiyordum yarın ilk defa devlete gideceğim ikili test pahalı olduğu için
Erkekse belli olur ama kızsa belli olmaz heralde 13 haftalık oluyor yarın
Kızımda 16 haftalık filandı öğrendiğimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…