- 11 Ocak 2015
- 699
- 690
- 303
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #5.461
Ultrason ses dalgaları gönderilerek yapılan bir eylem olduğu için zararı yok deniyor o nedenle çok tedirgin olmayın sonuçta radyasyon değil. Yalnızca kalbi dinletmek yoruyormuş. O nedenle onu tercih etmeyin. İlla ki ultrasonun da zararı olabilir ama korkulacak kadar değildirKesinlikle ben de oyle dusunuyorum. Bebegimin sagligi benim merakimdan cok cok daha onemli. Hem zaten kizmis erkekmis ne fark edecek. Pembe ya da mavi kiyafetlerini daha gec almaya baslarim olacagi bu
Evet canim muhakkak oyledir cok buyuk zarari oldugunu ben de dusunmuyorum zaten ayda bir heyecanla giderek yaptiriyoruz. Yoksa onu da istemezdim. Ama iste annelik yuregi heralde azcik bile zarari varsa gereginden fazla yaptirmak icimden gelmiyor. Vicdani olarak beni huzursuz eden bir sey var bilmiyorum yaniUltrason ses dalgaları gönderilerek yapılan bir eylem olduğu için zararı yok deniyor o nedenle çok tedirgin olmayın sonuçta radyasyon değil. Yalnızca kalbi dinletmek yoruyormuş. O nedenle onu tercih etmeyin. İlla ki ultrasonun da zararı olabilir ama korkulacak kadar değildir
Bana da söyledi onu doktorum ama içim dışım ilac oldu diye almadimDoktorunuza sorarak, zofer isimli ilaç kullanabilirsiniz kusma ve bulantıyi kesiyor. Benim kesti
Hemen kesiyor tavsiye ederim.Bana da söyledi onu doktorum ama içim dışım ilac oldu diye almadim
Canım Allah korusun bebişini hiç bir şey olmaz inşallah dualarım seninleKizlar benim kanamam basladi simdi doktorumu bekliyorum hastanede;( ben duanin gucune cok inaniyorum bana dua edermisinizumarim bir kayip daha yaşatmaz Allah dualariniza ihtiyacim var
1 henüz bir oluşum yok banyo sonrasıtüm vücut losyon dışında bişey kulanmyrmKızlarrr size bir kaç sorum olucak?
1) Bünyeden, bünyeye değişir tabi, ama çatlakları oluşmaya başlayan oldumu?
Krem kullanmaya başlayan varmı aramızda?
2) Makyaj yapıyormusunuz, hangi markanın kozmetik ürünleri kullanıyorsunuz ?
-Ben bu zamana kadar mustelanın bebek nemlendirici dışında (%97 bitkisel) bişey kullanmadım. Ama iyi hissetmek adına, arada yapasım geliyor.
Sizler ne durumdasınız merak ettim.
3) Saç kesimi yaptıran / yada saç boyamaya başlayan oldumu ?
-Kendi adıma boya olayını 5 aydan sonra belki diye düşünürüm, saç kesimi konusunda kahkül kestirmek istiyorum aslında saç kesiminin bebeğe bir zararını olmadığı biliyorum, ama eski hurafeler beni engelliyor
Yaa çok geçmiş olsun iyi misin herşey yolunda mıKizlar benim kanamam basladi simdi doktorumu bekliyorum hastanede;( ben duanin gucune cok inaniyorum bana dua edermisinizumarim bir kayip daha yaşatmaz Allah dualariniza ihtiyacim var
Canim korkma insallah hicbir sey olmayacak. Rabbim bebegini sana ve babasina bagislasin. Saglikla dogsun buyusun insallahh. Boyle kanamalar cok oluyormus. DualarimdasinizKizlar benim kanamam basladi simdi doktorumu bekliyorum hastanede;( ben duanin gucune cok inaniyorum bana dua edermisinizumarim bir kayip daha yaşatmaz Allah dualariniza ihtiyacim var
Dualarım seninle inşallah herşey yolunda dır.Kizlar benim kanamam basladi simdi doktorumu bekliyorum hastanede;( ben duanin gucune cok inaniyorum bana dua edermisinizumarim bir kayip daha yaşatmaz Allah dualariniza ihtiyacim var
Canim sadece dinlen sen o zaman. Gebelik geciren cogu kadin kanama sikayetini yasamis benim bildigim kadariyla. O yuzden rahat ol sen de biraz pimpiriklisin normalde. Oyle dusun. Rahatlamaya calis. Ben hicbir sey oldugunu zannetmiyorum. Sadece dikkat et yorma kendini asla uzanma hareketini vs yapma egilip comelme kabiz oldugunda vs sakin ikinma. Bunlara dikkat et sadece bebis biraz yorulmus annesine sinyal veriyor anne azcik otur dinlen yoruldum diyorAllah razi olsun kizlar bebek iyi rahimde sorun yok kanama alani yok resmen neden oldu bilmiyoruz doktor yaticaksin dedi igne atildi fitile devam 2 gun sonra tekrar goruscez gelişmeleri sizede haber ederim dua edin bana
Cok sukur cnm nasil bi kanama yasadin leke sekliNdemi? Bende hala ara ara oluyor nedensizAllah razi olsun kizlar bebek iyi rahimde sorun yok kanama alani yok resmen neden oldu bilmiyoruz doktor yaticaksin dedi igne atildi fitile devam 2 gun sonra tekrar goruscez gelişmeleri sizede haber ederim dua edin bana
Hatırlattığın için saol canım.Canım detaylı ultrasyonu mutlaka hatırlat ve şimdiden gün al yer yok bana çok zor buldular pda tam 24. Haftaya giriyorken o yüzden al şimdiden
Doğrudur bence Bu konuyu doktorunla görüş istersen.Ben de saatlerce yuruyus yapardim ama su an cok hizli yoruluyorum ve hemen belim agrimaya basliyor o yuzden eskisi gibi asla yuruyus yapamiyorum. Bende kilo artisi da olmadi. Ama bu kadar bel agrisinin neden oldugunu merak ediyorum gercekten
Göbeğim daha belli olmadığı için biraz da ondan ağırdan alıyorum.Bende lierac kovaliyorum ındirim yakalarsak haber verelimama hindistan cevizi yagina basladim catlama kacinci ayda oluyor acaba daha cok. Genelde cevremdeki herkes 2. Trimester da baslamislar catlak için önlemlere
Olsada içsek şöyle bol sarımsaklı sirkeli… ama sade paçaKızlar kelle paça çorbası zararlı mı bilen ya da soran var mı?
-çatlak kremine başlamadım daha önümüzdeki ay yavaştan başlarım. Hindistan cevizi yağı ve lierac kullanmayı düşünüyorum.Kızlarrr size bir kaç sorum olucak?
1) Bünyeden, bünyeye değişir tabi, ama çatlakları oluşmaya başlayan oldumu?
Krem kullanmaya başlayan varmı aramızda?
2) Makyaj yapıyormusunuz, hangi markanın kozmetik ürünleri kullanıyorsunuz ?
-Ben bu zamana kadar mustelanın bebek nemlendirici dışında (%97 bitkisel) bişey kullanmadım. Ama iyi hissetmek adına, arada yapasım geliyor.
Sizler ne durumdasınız merak ettim.
3) Saç kesimi yaptıran / yada saç boyamaya başlayan oldumu ?
-Kendi adıma boya olayını 5 aydan sonra belki diye düşünürüm, saç kesimi konusunda kahkül kestirmek istiyorum aslında saç kesiminin bebeğe bir zararını olmadığı biliyorum, ama eski hurafeler beni engelliyor
Ben agizdan aldimBende yeni basladim ama doktor fitil şeklinde al dedi siz fitil olarak mi kullandiniz? 15 gun kullanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?