2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kesinlikle ben de oyle dusunuyorum. Bebegimin sagligi benim merakimdan cok cok daha onemli. Hem zaten kizmis erkekmis ne fark edecek. Pembe ya da mavi kiyafetlerini daha gec almaya baslarim olacagi bu
Ultrason ses dalgaları gönderilerek yapılan bir eylem olduğu için zararı yok deniyor o nedenle çok tedirgin olmayın sonuçta radyasyon değil. Yalnızca kalbi dinletmek yoruyormuş. O nedenle onu tercih etmeyin. İlla ki ultrasonun da zararı olabilir ama korkulacak kadar değildir

Evet canim muhakkak oyledir cok buyuk zarari oldugunu ben de dusunmuyorum zaten ayda bir heyecanla giderek yaptiriyoruz. Yoksa onu da istemezdim. Ama iste annelik yuregi heralde azcik bile zarari varsa gereginden fazla yaptirmak icimden gelmiyor. Vicdani olarak beni huzursuz eden bir sey var bilmiyorum yani Kalbini de özellikle dr uma soyledim dinlemedik.

Kizlar benim kanamam basladi simdi doktorumu bekliyorum hastanede;( ben duanin gucune cok inaniyorum bana dua edermisiniz umarim bir kayip daha yaşatmaz Allah dualariniza ihtiyacim var
Canım Allah korusun bebişini hiç bir şey olmaz inşallah dualarım seninle

1 henüz bir oluşum yok banyo sonrasıtüm vücut losyon dışında bişey kulanmyrm
2 bugüne kdr nekullandıysam seyrek olmak üzere aynı ürünlere devm edyrm
3kesim ve boyama yaptırmayı kesinlkle düşünmyrm.

Kizlar benim kanamam basladi simdi doktorumu bekliyorum hastanede;( ben duanin gucune cok inaniyorum bana dua edermisiniz umarim bir kayip daha yaşatmaz Allah dualariniza ihtiyacim var
Canim korkma insallah hicbir sey olmayacak. Rabbim bebegini sana ve babasina bagislasin. Saglikla dogsun buyusun insallahh. Boyle kanamalar cok oluyormus. Dualarimdasiniz

Arkadaslar benim yine adet tarihim geldi. Her adet tarihinde bel agrisi vs cok artiyor. Acaba ondan midir. Cok fazla tutulma gibi bir sey oluyor tam olarak agri da sayilmaz. Mesela uzanirken ayaga kalktigimda asiri zorlaniyorum. Belim cok zorluyor o anda. Normal mi acaba bu ya

Allah razi olsun kizlar bebek iyi rahimde sorun yok kanama alani yok resmen neden oldu bilmiyoruz doktor yaticaksin dedi igne atildi fitile devam 2 gun sonra tekrar goruscez gelişmeleri sizede haber ederim dua edin bana
Canim sadece dinlen sen o zaman. Gebelik geciren cogu kadin kanama sikayetini yasamis benim bildigim kadariyla. O yuzden rahat ol sen de biraz pimpiriklisin normalde. Oyle dusun. Rahatlamaya calis. Ben hicbir sey oldugunu zannetmiyorum. Sadece dikkat et yorma kendini asla uzanma hareketini vs yapma egilip comelme kabiz oldugunda vs sakin ikinma. Bunlara dikkat et sadece bebis biraz yorulmus annesine sinyal veriyor anne azcik otur dinlen yoruldum diyor

Allah razi olsun kizlar bebek iyi rahimde sorun yok kanama alani yok resmen neden oldu bilmiyoruz doktor yaticaksin dedi igne atildi fitile devam 2 gun sonra tekrar goruscez gelişmeleri sizede haber ederim dua edin bana
Cok sukur cnm nasil bi kanama yasadin leke sekliNdemi? Bende hala ara ara oluyor nedensiz

Canım detaylı ultrasyonu mutlaka hatırlat ve şimdiden gün al yer yok bana çok zor buldular pda tam 24. Haftaya giriyorken o yüzden al şimdiden
Hatırlattığın için saol canım. Geçen bi konuşmanı görmüştüm. İkili test sonucum çıkar çıkmaz bende o yüzden erken aldım randevuyu. Normalde önümüzdeki hafta gelin dedi. Bakalım bana ne zaman gün verecekler.

Bende lierac kovaliyorum ındirim yakalarsak haber verelim ama hindistan cevizi yagina basladim catlama kacinci ayda oluyor acaba daha cok. Genelde cevremdeki herkes 2. Trimester da baslamislar catlak için önlemlere
Göbeğim daha belli olmadığı için biraz da ondan ağırdan alıyorum.tamam canım haberleşelim lierac en son 265tl de kaldı daha da iner mi bilmiyorum.

-çatlak kremine başlamadım daha önümüzdeki ay yavaştan başlarım. Hindistan cevizi yağı ve lierac kullanmayı düşünüyorum.

- makyaj arada yapıyorum. Zaten daha önceden kalıcı olarak dudak renklendirme, eyeliner yaptırmıştım. Ekstra olarak güneş kremi, note markasının bb kremini, The balm allık ve nyx vegan rimel kullanıyorum.genelde temiz içerikli olanları kullanmaya çalışıyorum.
-saç boyama konusunda bugün dr danışacağım. Önümüzdeki ay 4. Aya gireceğim yeni yıla beyazlarımla ve dip boyasız girmek istemiyorum.

Bu arada instagram da “Kozmik Bakım” hesabı var orayı takip etmenizi tavsiye ederim. Ben 10 yıla yakındır sıkı takipçisiyim. Bir çok şeyini hayatımda uyguluyorum. Faydasını da görüyorum.
Mesela Saç boyama günleri var o günlerde boya yaparsan saça daha az zarar veriyor. Ve boyanın rengini daha canlı uzun süre gidiyor.
Saç kesim tarihleri var. Saç dökülme sıkıntısı olanlar için gürleştirmek istenyenler için.
Epilasyon günleri var.
Çocuklar için
bezden kurtulma ve memeyi bırakma günleri var.

Bi bayanın ihtiyacı olan herşey o sayfada detaylı paylaşıyor. Bunları uygulayanlar çok faydasını görenler var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…