2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Canım anladığım kadarıyla sen minyon ince yapılı birisin ve bence bunlar senin vucudunun kendini bebegin büyümesine ve doguma hazırlama şekli.

Allah razi olsun kizlar bebek iyi rahimde sorun yok kanama alani yok resmen neden oldu bilmiyoruz doktor yaticaksin dedi igne atildi fitile devam 2 gun sonra tekrar goruscez gelişmeleri sizede haber ederim dua edin bana
Cok geçmiş olsun canım gönlünü ferah tut temiz çıkmış nasıl olsa. Dinlen bol bol. Ev işi bile yapma.

Allah razi olsun kizlar bebek iyi rahimde sorun yok kanama alani yok resmen neden oldu bilmiyoruz doktor yaticaksin dedi igne atildi fitile devam 2 gun sonra tekrar goruscez gelişmeleri sizede haber ederim dua edin bana
Yat dinlen kuzum Rabbim sifa versin sorunsuz bi sekilde atlatirsin bunu İnşaAllah dualarimla yanindayim

Ben bir kaç kişiden ultrasona da çok sık girme tavsiyesi aldım. Ses dalgası da olsa bebeğin beyin dalgalarını etkiliyormuş. Benim doktorum da tavsiye etmedi. Seyrek bakmaya gayret edeceğiz dedi. Yurtdışında da 9 ayda 3-4 kez bakılıyormuş.
Sanuçta dünya daha mikrodalga zararlı mı değil mi ona karar veremedi, ikiye bölündü. Elektronik her cihaz az çok EMF üretir ve az da olsa, yakınlaştıkça zararı artar. Gerekli olmadıkça uzak durulması gerektiği fikrindeyim. Çalışırken evdeki cihazlardan bile uzak durun bence.

Tesekkur ederim kizlar ben bi sure yatarak dinlenmeye gecicem gerci doktor tarlada calisan insanlar var saatlerce ayakta kalan yada sık sık seyahat etmek zorunda kalan biz seni fanusada koysak olabiliyor bunlar dedi ne bi sebep bulundu ne de ne olduğu. Ben zaten onceki kaybimdan dolayi biraz tedirgindim simdi iyice tedirginim. Ve hafta sonu sinavim vardi Adalet Bakanlığının gercekten nasip kismet degilmis riske atamiyorum. Hafta sonu bide isitamiyorlar soguk oluyor sınavlarda salonlar;( valla bebek iyi olsunda artik gozumde ne kariyer ne bişey var .Allah kimsenin kucağını boş birakmasin

Hamilelikte herkes cok tedirgin oluyor her anne adayi, ama bizim gibi kayiplari olan daha fazla tedirgin oluyor benimde kayiplarim var daha hic kucagima almak nasip olmadi. Hep yüreğim agzimda geciyor surekli korku icindeyim.

benimde normal döngüde regl takvimim yaklaştığında 1-2 gün kahverengi lekelenmem oluyor. yine regl öncesi iştahım çok artardı onu yine yaşıyorum, bel ağrısıda keza. sanki vücut çabalıyor o dönemde afallayıp sonra dur sen hamilesin deyip yoluna devam edio gibi yorumluyorum

Dün instagramda canlı yayına katıldım, kadın doğum uzmanı ve plates eğitmeni 2 bayanı dinledim.
Doktor hanım şu ifadeleri kullandı, bir hastası uzun mesafe koşucuymuş (50km falan koşan bir sporcu) hamileliğinde de devam etmiş ve sağlıklı bir şekilde doğumunu yapmış.
Sizlerde ilk trimesterdan sonra hergün 1 saat yürümelisiniz hatta son aylar plates +yürüyüş öneriyorum dedi. ha düşük olayına gelince rutin hayatınızda tutanamayan bebek sağlıklı değildir lütfen böyle düşünün, yapı gereği hemen düşebilecek bir yer değil orası rahat olun dedi. benimde öncesinde bir düşüğüm var o yüzden bunları dinleyince rahatladım. sizlerlede paylaşmak istedim.

Bununla geçmiş olsun canım hiç bir şey olmayacak Allah'ın izniyle. Sen gönlünü ferah tut bebeğin de sağlıklı önemli olan bu. Doktorun da dediği gibi dinlen bol bol, olumsuzluk aklına getirme. Hepimiz sağlıklı şekilde bebeklerimizi alcaz kucağımıza inşallah.

Merhaba hanımlar 15 haftalık olduk bazen minik hareketler hissediyorum 2-3 gün hissetmiyorum sizde durumlar nasıl hissetmeye başladınız mı telaşlandım biraz açıkcası

Merhaba hanımlar 15 haftalık olduk bazen minik hareketler hissediyorum 2-3 gün hissetmiyorum sizde durumlar nasıl hissetmeye başladınız mı telaşlandım biraz açıkcası
Benimde 15 oldu ben pek hissetmiyorum açıkçası daha telaşlanmayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…