- 31 Mayıs 2020
- 750
- 967
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #5.481
Canım anladığım kadarıyla sen minyon ince yapılı birisin ve bence bunlar senin vucudunun kendini bebegin büyümesine ve doguma hazırlama şekli.Arkadaslar benim yine adet tarihim geldi. Her adet tarihinde bel agrisi vs cok artiyor. Acaba ondan midir. Cok fazla tutulma gibi bir sey oluyor tam olarak agri da sayilmaz. Mesela uzanirken ayaga kalktigimda asiri zorlaniyorum. Belim cok zorluyor o anda. Normal mi acaba bu ya
Cok geçmiş olsun canım gönlünü ferah tut temiz çıkmış nasıl olsa. Dinlen bol bol. Ev işi bile yapma.Allah razi olsun kizlar bebek iyi rahimde sorun yok kanama alani yok resmen neden oldu bilmiyoruz doktor yaticaksin dedi igne atildi fitile devam 2 gun sonra tekrar goruscez gelişmeleri sizede haber ederim dua edin bana
Yat dinlen kuzum Rabbim sifa versin sorunsuz bi sekilde atlatirsin bunu İnşaAllahAllah razi olsun kizlar bebek iyi rahimde sorun yok kanama alani yok resmen neden oldu bilmiyoruz doktor yaticaksin dedi igne atildi fitile devam 2 gun sonra tekrar goruscez gelişmeleri sizede haber ederim dua edin bana
Çok gecmiş olsunAllah razi olsun kizlar bebek iyi rahimde sorun yok kanama alani yok resmen neden oldu bilmiyoruz doktor yaticaksin dedi igne atildi fitile devam 2 gun sonra tekrar goruscez gelişmeleri sizede haber ederim dua edin bana
Ben bir kaç kişiden ultrasona da çok sık girme tavsiyesi aldım. Ses dalgası da olsa bebeğin beyin dalgalarını etkiliyormuş. Benim doktorum da tavsiye etmedi. Seyrek bakmaya gayret edeceğiz dedi. Yurtdışında da 9 ayda 3-4 kez bakılıyormuş.Ultrason ses dalgaları gönderilerek yapılan bir eylem olduğu için zararı yok deniyor o nedenle çok tedirgin olmayın sonuçta radyasyon değil. Yalnızca kalbi dinletmek yoruyormuş. O nedenle onu tercih etmeyin. İlla ki ultrasonun da zararı olabilir ama korkulacak kadar değildir
Hamilelikte herkes cok tedirgin oluyor her anne adayi, ama bizim gibi kayiplari olan daha fazla tedirgin oluyor benimde kayiplarim var daha hic kucagima almak nasip olmadi. Hep yüreğim agzimda geciyor surekli korku icindeyim.Tesekkur ederim kizlar ben bi sure yatarak dinlenmeye gecicem gerci doktor tarlada calisan insanlar var saatlerce ayakta kalan yada sık sık seyahat etmek zorunda kalan biz seni fanusada koysak olabiliyor bunlar dedi ne bi sebep bulundu ne de ne olduğu. Ben zaten onceki kaybimdan dolayi biraz tedirgindim simdi iyice tedirginim. Ve hafta sonu sinavim vardi Adalet Bakanlığının gercekten nasip kismet degilmis riske atamiyorum. Hafta sonu bide isitamiyorlar soguk oluyor sınavlarda salonlar;( valla bebek iyi olsunda artik gozumde ne kariyer ne bişey var .Allah kimsenin kucağını boş birakmasin
benimde normal döngüde regl takvimim yaklaştığında 1-2 gün kahverengi lekelenmem oluyor. yine regl öncesi iştahım çok artardı onu yine yaşıyorum, bel ağrısıda keza. sanki vücut çabalıyor o dönemde afallayıp sonra dur sen hamilesin deyip yoluna devam edio gibi yorumluyorumArkadaslar benim yine adet tarihim geldi. Her adet tarihinde bel agrisi vs cok artiyor. Acaba ondan midir. Cok fazla tutulma gibi bir sey oluyor tam olarak agri da sayilmaz. Mesela uzanirken ayaga kalktigimda asiri zorlaniyorum. Belim cok zorluyor o anda. Normal mi acaba bu ya
Dün instagramda canlı yayına katıldım, kadın doğum uzmanı ve plates eğitmeni 2 bayanı dinledim.Tesekkur ederim kizlar ben bi sure yatarak dinlenmeye gecicem gerci doktor tarlada calisan insanlar var saatlerce ayakta kalan yada sık sık seyahat etmek zorunda kalan biz seni fanusada koysak olabiliyor bunlar dedi ne bi sebep bulundu ne de ne olduğu. Ben zaten onceki kaybimdan dolayi biraz tedirgindim simdi iyice tedirginim. Ve hafta sonu sinavim vardi Adalet Bakanlığının gercekten nasip kismet degilmis riske atamiyorum. Hafta sonu bide isitamiyorlar soguk oluyor sınavlarda salonlar;( valla bebek iyi olsunda artik gozumde ne kariyer ne bişey var .Allah kimsenin kucağını boş birakmasin
Bununla geçmiş olsun canım hiç bir şey olmayacak Allah'ın izniyle. Sen gönlünü ferah tut bebeğin de sağlıklı önemli olan bu. Doktorun da dediği gibi dinlen bol bol, olumsuzluk aklına getirme. Hepimiz sağlıklı şekilde bebeklerimizi alcaz kucağımıza inşallah.Tesekkur ederim kizlar ben bi sure yatarak dinlenmeye gecicem gerci doktor tarlada calisan insanlar var saatlerce ayakta kalan yada sık sık seyahat etmek zorunda kalan biz seni fanusada koysak olabiliyor bunlar dedi ne bi sebep bulundu ne de ne olduğu. Ben zaten onceki kaybimdan dolayi biraz tedirgindim simdi iyice tedirginim. Ve hafta sonu sinavim vardi Adalet Bakanlığının gercekten nasip kismet degilmis riske atamiyorum. Hafta sonu bide isitamiyorlar soguk oluyor sınavlarda salonlar;( valla bebek iyi olsunda artik gozumde ne kariyer ne bişey var .Allah kimsenin kucağını boş birakmasin
Benimde 15 oldu ben pek hissetmiyorum açıkçasıMerhaba hanımlar 15 haftalık olduk bazen minik hareketler hissediyorum 2-3 gün hissetmiyorum sizde durumlar nasıl hissetmeye başladınız mı telaşlandım biraz açıkcası
Çok teşekkür ederim yarın randevum var inşallah herşey yolundadırBenimde 15 oldu ben pek hissetmiyorum açıkçasıdaha telaşlanmayın bence
Sağlıkla kucağınıza alın maşallahMasallah bende 12+3 den beri hissediyorum bu benim 7. Hamileligim ( 3 kaybim var ) doktorum hissedersin cok normal dedi :) masallah hepsine
Suan 13+5
Ara ara cnm suan duzenli hissetmemiz icin cok erkenSağlıkla kucağınıza alın maşallahdüzenli hissediyor musunuz peki birkaç gün hissetmediğiniz oluyor mu?
bendede var , iş arkadaşlarım bunun süt bezlerinin gelişmesi için güzel bi gelişme olduğunu söylediler.Kızlar benim göğüs uçlarımda acayip ağrı var sizde de oluyor mu ya
Çok teşekkür ederimAra ara cnm suan duzenli hissetmemiz icin cok erken
Yaaaa ben birazda kız istiyomuşım galibaSağlıkla gelsin paşamızbende tam tersi oldum valla erkek diye inanmıştım kızmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?