2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234

O kadar dogru ki bende toplanti icin ucak seyahati yaptim dun hep agladim keske gitmeseydim cok yoruldum oralarda diye;( ama bunlari duyunca da rahatlıyorum ama 14 hafta oldu artik riskli donemi de geride birakmadim mi niye bunlar oluyor diye kendi kendime dusunuyorum surekli dediginiz cok dogru saglikli ise ne yaparsam yapayim devam eder icim rahatladi okuyunca

Hamilelikte herkes cok tedirgin oluyor her anne adayi, ama bizim gibi kayiplari olan daha fazla tedirgin oluyor benimde kayiplarim var daha hic kucagima almak nasip olmadi. Hep yüreğim agzimda geciyor surekli korku icindeyim.
Valla oyle ya tekrar mi ayni seyleri yasicam anne olamayacakmiyim diye yüreğim agzimda.;(

Aynı şeyleri bende yaşıyorum belki kayması sandım. Eşim masaj yaptı agrıyan tutulan yere düzeldi . Ama adet dönemiyle alakası yoktu benim ağrıların. Geçen gün kamp sandalyesinde oturdum sırtı boşluklu olan günden sonra oldu. Fıtık mı başlıylr bizde acaba bazen,bacagım da tutuluyor. Bu arsds ilk hamilelikte de yaşadım kısa sürdü

Allah razi olsun kizlar bebek iyi rahimde sorun yok kanama alani yok resmen neden oldu bilmiyoruz doktor yaticaksin dedi igne atildi fitile devam 2 gun sonra tekrar goruscez gelişmeleri sizede haber ederim dua edin bana
Kese dışında yumurtalıgs yakın kist falan var mı acaba o mu kanama yapıyor. Benm kanama oldunda öyle demişlerdi

Bende o sekildeyim yarin randevum var , 5-6 gundur ne kasik agrim var ne bi belirtim var. Bu da korkutuyor beni. Kalbimi durdu diye korkuyorum.
Varya hepimiz panik atak anksiyete hastası olcaz çocuğu kucagımıza alana kdr. Bende hep böylyin sizler gibi kafada bin tane,düşünce

Bugün devlet hastanesine gittim aman yarabbim Allah düşürmesin çok kötüydü yA doktor tersleyip durdu filan ilk defa başımız böyle bişey geldi hiçbişey diyemedim

Yüzüme bile bakmıyor eşimi ve kızımı almadı içeri ona ayrı şaşırdım erkek girmiyormuş töbe töbe
Bişeyler sordu geç uzan dedi
Uzandım ultrasonla bakıyor ama bişey söylemiyor bilgi vermiyor
Karnıma filan vurdu ultrason başlığıyla bende gülümseyerek göstermiyor mu dedim cevap yok
Baktı baktı sonra kalp atışı var(dinletmedi)
Eli ayağı oluşmuş organları gelişiyor suyun iyi dedi kalk ddi
Bende burun kemiği filan normal mi
Bakıldı mı bir sıkıntı var mı dedim
Ben deminden beri neye bakıyorum baktım heralde herşeyine bi sıkıntı yok dedi
Şaşırdım kaldım keşke diyorum cevap verseydim pişman oldum
Dediğim gibi ilk defa başıma geldi hiç gitmemiştim devlet hastanesine
Soru sorduğum kimse yüzünü kaldırıp cevap vermiyor

Ay Allahim sanki zorla yapiyor meslegini

Kese dışında yumurtalıgs yakın kist falan var mı acaba o mu kanama yapıyor. Benm kanama oldunda öyle demişlerdi

Kist falan da görürdü heralde hem alttan hem ustten bakildi once nobetci doktor sonra kendi doktorum geldi bakti gercekten hic bir sebep bulamadi resmen çocuk aylardir bekledigim sinavim var hafta sonu ona gitme der gibi hersey 4 4luktu bu zamana kadar bi kahve akinti akabinde kanama ve hic bir sebep bulunamadi;(

Aslında her şeyde olduğu gibi hamilelikte de rahat olmak önemli. Doktorum bana dediki önce Allaha sonra bana güven ve rahat ol. gebeliğinle ilgi çok kimseyle konuşma yorum yaptırma. bebek parazit gibidir yolunu bulur Allah nasip ettiyse.
O yüzden bende rahat olmaya çalşıyorum. bBzim rahatlığımızın ve keyfimizin bebeişlerimiz hissedebilir.
Bu yüzden ALL İSS WELLL

(ALL İS WELL , AMİR KHAN IN 3 İDİOT FİLMİNDE Bİ REPLİK VAKTİ OLAN VE KAFASINI DAĞITMAK İSTEYEN HAMİŞLER İZLESİN LÜTFEN)

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın kanaman durdu mu

Ayni seyi yasadim ama ben cirkinlesmek zorunda kaldim boyle nufus kullanan insanlardan nefret ederim ama mecbur kaldim. Tansiyonum kucuk 4.5 lara dusmus ve Allaha hamdolsun kari koca kazaniyoruz ama kazanamiyor olabilirdikte sadece parasi olan mi insan muamelesi gorcek. Soru sordum yuzume bakti sonrada google dan bakiyorsunuz kendi kendinize teshis koyuyorsunuz dedi bende öyle mi ozaman bashekiminize bunu iletirim cunku kendisi bu sebepten olabilir o yuzden bizim hastaneye gel hemen dedi akrabam olur dedim. Sustu ama bu muhabbet olana kadar hastalarin nazli olmasindan mi konusmadi tavirlari o kadar cirkindi ki.ben devlette calismiyorum ama esim devlette o da aksama kadar calisiyor ozel desen sanki çok mu kolay herkes bi sekilde insanlarla muhattap yoruluyor ama heleki soz konusu saglikda olunca caresiz lik var yaaa çaresiz tedirgin insana sen nasil it gibi davranirsin.cok kiymetli doktorlarimizda var tabiki ama bu tarz da cok var malesef. Dun gece acile gittim kendi doktoruma o saatte geldi hastaneye devlete gitseydim basima gelcekleri biliyorum o yuzden Allah merhametli doktorlarla insanlarla karşılaştırsin ve bunlari gorunce dinleyince cok üzülüyorum ben yasanan olumsuzlukların ise yaramayacagini dusunsek bile yazili sekilde yetkili yerlere bildirilmesi gerektiğini dusunuyorum cunku uyarilar olabilir sonrasinda o bile biseydir;(

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın kanaman durdu mu

Çok tesekkur ederim❤ kanamam durmustu ama az once akinti seklinde yine gelmis fitil den sonra durmazsada doktor yanima gel dedi ama bugun boyle az az bekliyoruz demisti.zaten mudahele edecek bir durumlari da yok simdilik cunku bir sebep bulamadilar.Alllah sizlere yasatmasin gerçekten ne kadar stres yapmamaliyiz desekte o kirmizi renk bastan asagi kaynar sular indiriyor bebeklerimiz Allaha emanet burada icecegi suyu varsa biliyorum ki bi sekilde gelicek bol dinlenip kendi kendime motivasyon konuşmaları yapıyorum dua edin bana

Dualarımız seninle canım. yer gök dua ile demiş büyüklerimiz. bişey olmayacak Allahın izni ile. Allahım hepimizin korkularını tez zamanda geçirsin inş.

Dualarımız sennle sende kötü düşünme lütfen güzel düşün güzel olsun

Varya hepimiz panik atak anksiyete hastası olcaz çocuğu kucagımıza alana kdr. Bende hep böylyin sizler gibi kafada bin tane,düşünce
Valla ben hep oyleyim. Artik dudaklarimi yemekten yara oldu hep. Esimede daha bir sey diyemiyorum kiziyor hemen. Kendi kendine uzuyorsun diyor. Kafamda kirk tilki, 40ınında kuyrugu birbirine carpmio. Hep olumsuz. Yarini atlatsam rahatlarim belki artik ya. Yarin da olmak bilmez simdi bana

Ya gerçekten öyle mesela dün akşam diş etlerime bakiyordum hamilelikten dolayi ne kadar baksam da hassaslasti bi baktim diş dibinde gri bisey haydaaa internette bi baktim ki kanser demez mi tövbe yarabbim diyorum neyse sonra eşim dikkatlice bi baktı ki meğer nane ya nane etin icine girince ondan rengi öyle olmuş birdaha oturdum ağladım deli miyim neyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…