2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
AC bi dizi sitcom önereyim sana kıss kısa izle kafan dagılsn unutursun ama da olsa diziler sayesinde kafamı oyalıyorum
Bir erkek bir kadın var youtube

Son düzenleme:
Tamam bak sebebi belli değilse korkma kuzenim doğuma kdr kanama yasadı ne proflar gördü keseden değil bebek iyi diyolardı hep. keseden olmayan kanama da korkma . Saglık olsun canım ya üzme,kendini uzmanlık sınavımydı? Bu arada ögretmen olan,arkdşlar vardı gününüz kutlu olsun seneye bebişlere kutlayalım inşallah

Hakkaten,çıldırma noktası bu sakın olalım Allah biE ssakinlk verdin inşallah

Içim rahatlıyor bunlari duyunca tuvalet disinda kalkmıyorum ama benim sancimda var kasiklarimda kalcam ve doktor yine bisey soyleyemedi;( hakimlik sinaviydi ama saglik olsun bebegin sagligi disinda hic bir sey düşünmüyorum . Dizi film bol bol yatip dinlenicem insallah guzel donusler yaparim size

Hakkaten,çıldırma noktası bu sakın olalım Allah biE ssakinlk verdin inşallah

Sanirim hormonlarda çarpı 2 yapiyor zaten biraz anksiyetli bi tipim bi kaybim oldu orda hafif siyirdim hamile kaldim tekrar sukurler olsun bunda delirdim .aksiliklerde olunca masallah şuan beyin bin türlü senaryo ile mesgul ki bide surekli olumlama cumleleriyle kendi kendime motivasyon konusmalari yapıyorum lavaboda farkli renk akintiyi görünce hepsi çöp oluyor kendi kendine telkin işini beceremedim bende en iyisi komik biseyler bulup izleyim

Masallah bende 12+3 den beri hissediyorum bu benim 7. Hamileligim ( 3 kaybim var ) doktorum hissedersin cok normal dedi :) masallah hepsine
Suan 13+5
Ben de o haftalarda seyirme şeklinde hissetmeye başladım şimdi net hissediyorum. Maşallah canım açıkçası ben de hep 5 evladımın olmasını çok isterdim ama malum bu pahalılık ve sezaryen olayı beni çok korkutuyor 3.sezaryenim olacak.

Canım çok çok geçmiş olsun kalbini ferah tut bebeğin sana sımsıkı tutunup sağlıkla doğacaktır Allah'ın izniyle.

Allah razi olsun kizlar bebek iyi rahimde sorun yok kanama alani yok resmen neden oldu bilmiyoruz doktor yaticaksin dedi igne atildi fitile devam 2 gun sonra tekrar goruscez gelişmeleri sizede haber ederim dua edin bana
Benim başıma gelenin aynisi olmuş sende. Resmen kırmızı kan geldi baya da kanadı. Baktılar vevek ve rahimde birsey yok. Dinlen dediler. Progestan iğne yaptılar. Kırmızılı geçti ama kahve renk akıntı 2 ay sürdü. Birsey olmadı sen da rahat ol inşallah.

Aynı şeyleri yaşadım benimde bikayıbm var ve bu tüp bebek tedsvisiyle oldu. Yani endişelerini o kdr iyi anlıyorum ki çoğumuz bu durumdayız. Herşey güzel olacak inanıyorum. Geçecek bak şöyle düşün kesedengelmiyormısus bizim için önemli olan bu ve,bebek iyi oraya odaklan
Arkadaşa önerdim o izlemiş sanada önereyim bir erkek bir kadın izlemediysen çok güzel sitcom eğlendiriyor
Olsun yeni bolumleri geliyomus yakinda onlari izleriz
Hiç sorma delirdim mutluluktan bekliyorum

Önemli bir sınav miş olsun ya nasip tekrar girmesansın olur belki . Bebiş iyi şimdi buraya odaklanalım. Agrı nasıl bir agrı bende de,var belki bebeğin büyüme agrısıdır. Dün acile gittim agro yüzünden bişey yoktu iyiydi herşey yani ağroda bişe ifade etmyeblr

Herseyin hayirlisi cnm evet sezeryan olunca insan korkuyor illaki.. benim normal dogumdu hep o nedenle ard arda oldu cocuklar

Yaa size de geçmiş olsun ama sukur bisey olmadi yazmışsınız ya icime bi su serpiliyor .az once doktorumla konustuk yarin gel bide hastanenin perinatolojisi ile gorustureyim icimiz rahat etsin ama bence herşey yolunda dedi suan tekrar ultrasona girmek istiyorum cunku zararli yazilarini okuyunca bi korktum doktorda ses dinletmedigimiz surece sorun yok deyip duruyor ama iste anne yüreği modunu yaşıyorum yaziniz gönlümu rahatlatri Allah razi olsun bende guzel haberler vericem insallah

Eskiden olsa farkli dusunurdum hasta bile olsa basardim ilaclari giderdim ama zerre umrumda degil icimde hic gormedigim can a baglandim saglikla kucaklayıp sarilmak icin aylarin gecmesini bekliyorumagrim çoktu aslinda kasik bel kuyruk sorumu karnimin alti heryere bicak saplanir gibi agri giriyordu ama sukur şu saatlerde o da kalmadi resmen iyiyim yaaa valla❤ en cok korktugum sey kanamaydi ama sunu gordum ozelden yazan arkadaslarda olmus bana cok kisinin cevresinde kanamali hamilelik saglikli bebekler olmus demek ^kanama^yi duyunca bu is bitti gozuyle bakmamak lazimmiş bana cok moral oldu ya Allah moral veren herkesden bin kere razi olsun

sonrada sağlık çalışanlarına şiddete hayır derler tabiki hepsi aynı değil aynı benzer durum bizimde başımıza geldi bizimde ikili test yüksek riskli çıkınca dedikki bide devlete gidelim baktıralım danışalım doktorun sekreteri tam o biçim bir kadın eşim kapıyı tam açmadan sekretere doktoru sordu içerde dedi tabiki sert bişekide sonra hasta çıktı eşim kapıyı aralayarak kapıdan tekrar sormaya kalkıştı ki ne bakıyorsun eşin nerde senin burda kadınlar var eşin gelsin yeminle eşim zaten sinirli asabi adam neyseki kendini zor tuttu ben hemen girdim içeri şunu diyecem eşimin kapıyı aralaladığı yer bekleme yeri yani muayene yeri değil orası daha içerde kapalı alan zaten görülmesinin imkanı yok ona rağmen hemen çirkeflik yapacak adam içeriyi dikizliyor havası yaratmak istedi biz ne dertteyiz ALLAH böylelerine fırsat vermesin işte bi torpille oturmuş oraya ahkam kesiyor.suratsız

Tdbiki de bebiş bitti demeden bitmez unutma onunda seninle kalası var ❤ Bnmde kanamam oldu kesildi daha erken haftalarda içimizi ferah tutalim kafanı dağıt birşeylerle oyalan. Ben şimdi amigurumioyuncak örüyorum cinsiyet belirtmeden kafa dağıtıyor. Birşey okumak birşeyler izlemek zamanın güzelgecmesini saglıyo.

Insallah hersey yolunda olacak ben inanıyorum. Ben de ilk bebegimi dogumda kaybettim. İkincide de kanama olunca kendimi otelin kapısında yere attım bağıra bağıra ağladım 'Allahim buna da birsey olmasın ilk bebeğim öldü "diye. Beni ambulansla medipol hastanesine götürdüler. Orda baktılar hersey yolunda. Tur gezisine gitmiştim İstanbula. Kayseriye dönene kadarki halimi görseydiniz otobüste kendimi sıka sıka gelmiştim o kadar saat boyunca bebek düşmesin diye. Ama cok şükür birsey olmadı. Oğlum simdi 3 yaşında cok şükür. Ama o günü hiç unutamam. İstanbulu o şekilde hatırlayacağım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…