2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Aa ben de örüyorum . Sıkıntılı süreçlerimi hep amigurumi ile atlattım

Canım anladığım kadarıyla sen minyon ince yapılı birisin ve bence bunlar senin vucudunun kendini bebegin büyümesine ve doguma hazırlama şekli.
Evet gercekten oyle biraz fazla hassasim agri esigim de cok dusuk. Ama gercekten agrim sizim vs oluyor da olmuyor degil. Diger insanlar benim kadar hissetmiyor sadece. Belim falan da cok inceydi normalde ama su an kalinlasti biraz belki bunlarin da etkisiyle olabilir bu siddetle agri. Siz beni hic gormeden tanismadan cok iyi taniyorsunuz sanki bebege de kiz hissetmistiniz dr kucuk ihtimalle kiz olabilir dedi ama kesin degil

Kizlar benim kanamam basladi simdi doktorumu bekliyorum hastanede;( ben duanin gucune cok inaniyorum bana dua edermisiniz umarim bir kayip daha yaşatmaz Allah dualariniza ihtiyacim var
Çok geçmiş olsun bebeğinizin iy olmasına sevindim inşallah hayırlısıyla herşey yolunda gitsin rabbim yardım etsin

Dejavu gibi oldu okurken;( benimde istanbul dönüşü oldu ;( kanamayi gorunce bagirarak agladim nolur benden alma ilkini kaybettim bu bana kalsin lutfen Allahim diye diye.insallah bende ilerde boyle anlatirim cocuguma hamileyken boyle oldu ama suan cok iyi diye

Hahah evet ogretmenim ya sanirim meslek geregi iyi bir gozlemciyim kız o kız

günaydın kızlaar..Saat 9 da randevum var hic uyuyamadim. Çok stres yaptim ya. Bana dua edermisiniz her şey inşallah yolundadir.
Yolundadir cnm. Ya benim de grip olmadigim halde CRP değerim 22 çıkmış iltihap mi var mikrop mu kaptim anlamadım bugün Bi daha kan ver dedi doktorum. İnşallah temiz çıkar.

Arkadaşlar ben bugün 16+5 günlük oleum, doktorum tetanoz olabilirsin dedigi icin de aile merkezinde aşımı oldum ama hemşire yaparken biz 17 haftadan önce yapmiyoruz düşük oluyor dedi ama doktor onayı olduğu için istemeye istemeye yaptı. Benim gibi bu haftalarda aşı olan var mı? Şuan kolumda ağırlık hissi var biraz halsizlestim ve bir de mide bulantısı kusma yapti.

17. Haftadaymışsın zaten sen 2 3 günden birşey fark etmez bence. Tetanoz aşısı bahsettiğin etkileri yapıyor normalde de ama ne kadar ağır geçiyor doktora görünmen gerekir mi en iyi sen bilirsin. Aile hekimi bana 20. Haftada gel demişti. Ben de yıllardır tetanoz aşısı olmazken hamilelikte olmak istemedim. Hamile kalmadan haberim olsa olurdum önceden. Kendi doktoruma söyledim mecburi mi bu diye. Hiç şu hafta yaptır bu hafta yaptırma demedi. Hamilelik dışındaki süreçlerde de yaptırmamız gereken birşey ama yaptırmıyoruzya risk aynı riskmiş. Yaptır sakıncası yok dedi benim huzursuz olduğumu fark edince eğer tetanoz kapabileceğin işlerle uğraşmıyorsan yaptırmak zorunda değilsin psikolojik olarak seni olumsuz etkileyecek şeylerden kaçınman daha öncelikli dedi. Sen yaptırmışsın bitmiş bağışıklığını kazanmışsın mis gibi, yaptırsak da yaptırmasak da üstüne stres yaratmamak daha önemli anladığım kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…