2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kizlaaar cok sukur bebisim saglikli Ve 4. Prensesimiz yolda

NurseCelline
4 kız maşAllah kız berekettir benimde bi oğlum var buna da kıza benziyor dediler pazartesi randevum var umarım net bir şekilde kız diye duyarım sağlıklı olması en önceki dileğimiz tabiki dualarınızı bekliyorum

Rabbim gönlundekini nasip etsin hayirlisiyla cnm

Kizlar 170'i aradım çalışma SGK ile ilgili danışma hattıymış 4 aylık hamileyim çalışmak zorundayım Ben şu an çalışsam doğumdan sonraki 16 haftalık ücreti hak edebiliyor muyum alabiliyor muyum dedim 32 haftamızdan önce 90 gün priminizin olması lazım son Bir yıla dönük dedi 32 haftamızda doktorunuzun rapor yazması lazım çalışabilir gözükürseniz 37 haftadan önce size 90 gün priminiz sayılabilir Ama bunun için doktor raporunuzun olması lazım çalışabilir raporu 32 haftanızda mutlaka Doktora gidip rapor yazdırmanız lazım çalışabilir ya da çalışamaz diye 90 gün priminizin olması yeterli dedi.
Bu donemi calisti gosterip ucreti alan tanidiginiz varmi ?

Hayirli aksamlar arkadaslar hatırladıgim kadarıyla kabızlık sorunu yasayan arkadaslar vardi bende nerdeyse 3 gündür kabızım suanda sag kasıgıma hafif batma gibi oluyo bu normalmi

Ayrintili ulturasona gittigimde sali günu benim doktorumda üstten birseyi goremedi bebis alttan bakti belirli bir zamana kadar bakilabiliyormus

Hahha benim ordaki adim degisik ama iki hesabim var. Yanlislikla iki hesaptan acmisim

Evet benim kardesim almanyada hep alttan bakildi :)) korkmayin. Olsun atlattin cok sukur ya korkma. Vajinadan bakildiginda goruntude kaliteli oluyo

Bebeğiniz ve kendiniz için en doğru kararı verirsiniz eminim :) ben kendimde hemşireyim steril attığımız dikişlerde va yapıyoruz eskiye göre kullanılan her şey tabiki steril ama hep bir işte kalıyor. Aile hekimleri ücretsiz yapıyor birde takipleri var kilo tansiyon. Tansiyon özellikle çok önemli zaten takip edilmeli. Birde fetal doplerle bebeğin kalp atışını dinletiyorlar.
İnş. Bence hiç endişelenme. Ben vajinal baktırdım hep kanamam oldu spekulum bile kullanıldı vajinal zarar vermiyor hiç stres yapmayın

Hayirli aksamlar arkadaslar hatırladıgim kadarıyla kabızlık sorunu yasayan arkadaslar vardi bende nerdeyse 3 gündür kabızım suanda sag kasıgıma hafif batma gibi oluyo bu normalmi
Geyneferon kan ilacini basladiktan sonra kabızlık cekmiorum.canim ben bazi kan ilaçları da kabizliga neden oluo ferro sonal falan bunyeye gore degisir tabi isterseniz kan ilacinizi değiştirmeyi bi doktorunuza danışın sari kayisi incir ve sari üzüm ile küp küp doğrayıp icine uc dort kasik sekerle bi hoşaf yapip posasiyla birlikte yeyin etkili oluo

Devlet karsiliyor aslinda. Yani saglik sigortasinin kapsamina göre degisiyor sadece ne kadar karsiladigi. Ben isvicredeyim dünyanin en medeni ülkesi ama saglik konusu kanayan yara. Tas devrinde yasiyor gibiyiz. Ölüm döseginde olursan anca acilden faydalanabiliyorsun. Acile bi gidiyim bi serum taksinlar asssla yok. Benim ilk 2 ay siddetli parca parca kanamam vardi. Haftafa 2 kere ultrasona girdim. Cok sasirdim bu kadar sik doktorun kontrol etmesine. Demekki durumum baya vahim dedim

Tesekkur ederim canim bu aksam berbat durumdayım ilk defa bukadar uzun oldu birde gaz var nasıl olacak bilmiyorum suyu cok iciyordum 2 gündür migdemi bulandiriyo diye suyuda fazla icemiyorum yaein kayisi alayim evdeki bitmis

Canım bende yaklaşık 1 aydır kabızlık yaşıyorum ve evet dediğin gbi 2 3 gün geçince batmalar oluyo kasıkta bunu baya deneyimledim

Öksürük krizine giriyorum ya var mı tavsiyesi olan bebege birsey olacak diye korkuyorum gıcık şeklinde bir öksürük var. Alttan refleks üstten de geniz akıntısı birleşince bogazim mahvoldu. Kac gündür de sesim hiç çıkmıyor. Cok tuhaf bir salgın var direk ses tellerini etkiliyor dikkat edin. Bende sinüzit şeklinde basladi geniz akintisina dönüştü şuan boğazım perişan

*reflü

Kabızlık ben cok yasadim evet kasiklarimda batma oldu benimde probiyotikli multivitanin oneriyor doktorlar kabizlik cekenlere ben vinelac kullaniyorum oyuzden artik sorunum kalmadi.

Pekmez içine karabiber az karıstirin bir yemek kasigi bundan yiyince benim öksürüğume iyi geliyordu. Hemen su icmeyin arkasindan. Suan tum türkiye öksürüyor sanirim felaket salgın var
,(gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…