- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #5.581
4 kız maşAllah
Rabbim gönlundekini nasip etsin hayirlisiyla cnm4 kız maşAllahkız berekettir benimde bi oğlum var buna da kıza benziyor dediler pazartesi randevum var umarım net bir şekilde kız diye duyarım sağlıklı olması en önceki dileğimiz tabiki dualarınızı bekliyorum
Maşallah canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun çok sevindim güzel haberi almanıza
Ayrintili ulturasona gittigimde sali günu benim doktorumda üstten birseyi goremedi bebis alttan bakti belirli bir zamana kadar bakilabiliyormusKizlar perinatoloji ye gittim hersey yolunda ama kanamayi saptamak icin alttan da muayene etmek zorundaym dedi yurt disinda egitim gormus bir doktor bana israrlar orada hep alttan bakildigini hic korkmamam gerektigini anlatti .valla ben cok tedirgin oldum cok girdim bu 2 haftada kanama leke yere dustum tansiyonlarim dustu bin tane sebepten cok girdim israrla zarari yok dedi umarım haklidir..
Sebebi bulduk bu arada plasenta biraz asagi yakinmis ama ciddi bi oranda degilmis bu da kanama yapabilirmis yaklasik 2 haftaya o istedigimiz sekilde yukari cikicak dedi 2 hafta yat dinlen dedi. Herseyi tek tek inceledi hersey yolunda dedi valla ne kadar sukretsem az hepinize guzel haberler duyursun insallah ❤sizinle de paylasmak istedim
Hahha benim ordaki adim degisik ama iki hesabim var. Yanlislikla iki hesaptan acmisimAhahah evett oradayımbiliyosun orada hassas süreçten geçiyo herkes pek konuşma olmuyor bi süredir.
Amahelal valla hiç isim hafızam yok aynı kişiyle farklı zamanlarda farklı kişilermiş gibi konuşurum hiçte farketmem
Evet benim kardesim almanyada hep alttan bakildi :)) korkmayin. Olsun atlattin cok sukur ya korkma. Vajinadan bakildiginda goruntude kaliteli oluyoIsrarla en dogru sonuclar alttan dedi medicalparkin doktoru cok da memnun kaldim gelismis ulkelerde hep alttan bakiliyor dedi.bu arada şunu sordum avrupada falan ck az ultrasona sokuluyor ya onun sebebi devletin karsilamadigi ve insanlarin cok sık kontrole gidemedigi icin oldugunu soyledi belli donem yurt disindada çalışmış ben agladim cunku 2 haftadr cok girdim ultrasona bebege bisey olucak diye korkuyorm dedim. Bin tane sey anlatti umarim o haklidir ;( bu arada kendi hamileliginde 10 bin adim atmis yurt disina gezmeye gitmis ozaman kanamasi olmuş sonra kesilmis yani cok yurumek cok yorulmak bazılarına iyi gelmiyor dedi.kesin benimde istanbul yorgunlugundan oldu;(
Bebeğiniz ve kendiniz için en doğru kararı verirsiniz eminim :) ben kendimde hemşireyim steril attığımız dikişlerde va yapıyoruz eskiye göre kullanılan her şey tabiki steril ama hep bir işte kalıyor. Aile hekimleri ücretsiz yapıyor birde takipleri var kilo tansiyon. Tansiyon özellikle çok önemli zaten takip edilmeli. Birde fetal doplerle bebeğin kalp atışını dinletiyorlar.Doğru söylüyorsun sezeryan olacak büyük ihtimalle. Hayıflandım sadece hamilelikten önce yaptırsaydım diye. Üstelik ben geçmişte ameliyat da oldum aşısızken. Her zaman için çok gerekli birşey aslında hatta aile hekimlerinde ücretsiz yapılıyor sanırım. İhmal etmişiz. Neyse daha 3 haftam var karar vermeye:)
İnş. Bence hiç endişelenme. Ben vajinal baktırdım hep kanamam oldu spekulum bile kullanıldı vajinal zarar vermiyor hiç stres yapmayınBilmiyorum ki yurt disini sadece gezilerde gordum bilgim yok nasil saglik sartlari kurallari oyle dedi ben oralari ornek verince sustum valla bilemedim. Gerci riskli diye bende cok girdim risk yoksa ayda bir çağırıyorlar burada da.valla ALLAHa emanet elimde olsa bu kadar sık gitmezdim ama şunu deneyimledim bardakdan bosalircasina gelmedigi surece biraz sakin kalmak gerekiyormus akintida kanda. Insallah yinede kimsenin basina gelmez ❤
Ne güzel 4 kız kardeş
Geyneferon kan ilacini basladiktan sonra kabızlık cekmiorum.canim ben bazi kan ilaçları da kabizliga neden oluo ferro sonal falan bunyeye gore degisir tabi isterseniz kan ilacinizi değiştirmeyi bi doktorunuza danışın sari kayisi incir ve sari üzüm ile küp küp doğrayıp icine uc dort kasik sekerle bi hoşaf yapip posasiyla birlikte yeyin etkili oluoHayirli aksamlar arkadaslar hatırladıgim kadarıyla kabızlık sorunu yasayan arkadaslar vardi bende nerdeyse 3 gündür kabızım suanda sag kasıgıma hafif batma gibi oluyo bu normalmi
Devlet karsiliyor aslinda. Yani saglik sigortasinin kapsamina göre degisiyor sadece ne kadar karsiladigi. Ben isvicredeyim dünyanin en medeni ülkesi ama saglik konusu kanayan yara. Tas devrinde yasiyor gibiyiz. Ölüm döseginde olursan anca acilden faydalanabiliyorsun. Acile bi gidiyim bi serum taksinlar asssla yok. Benim ilk 2 ay siddetli parca parca kanamam vardi. Haftafa 2 kere ultrasona girdim. Cok sasirdim bu kadar sik doktorun kontrol etmesine. Demekki durumum baya vahim dedimIsrarla en dogru sonuclar alttan dedi medicalparkin doktoru cok da memnun kaldim gelismis ulkelerde hep alttan bakiliyor dedi.bu arada şunu sordum avrupada falan ck az ultrasona sokuluyor ya onun sebebi devletin karsilamadigi ve insanlarin cok sık kontrole gidemedigi icin oldugunu soyledi belli donem yurt disindada çalışmış ben agladim cunku 2 haftadr cok girdim ultrasona bebege bisey olucak diye korkuyorm dedim. Bin tane sey anlatti umarim o haklidir ;( bu arada kendi hamileliginde 10 bin adim atmis yurt disina gezmeye gitmis ozaman kanamasi olmuş sonra kesilmis yani cok yurumek cok yorulmak bazılarına iyi gelmiyor dedi.kesin benimde istanbul yorgunlugundan oldu;(
Tesekkur ederim canim bu aksam berbat durumdayım ilk defa bukadar uzun oldu birde gaz var nasıl olacak bilmiyorum suyu cok iciyordum 2 gündür migdemi bulandiriyo diye suyuda fazla icemiyorum yaein kayisi alayim evdeki bitmisGeyneferon kan ilacini basladiktan sonra kabızlık cekmiorum.canim ben bazi kan ilaçları da kabizliga neden oluo ferro sonal falan bunyeye gore degisir tabi isterseniz kan ilacinizi değiştirmeyi bi doktorunuza danışın sari kayisi incir ve sari üzüm ile küp küp doğrayıp icine uc dort kasik sekerle bi hoşaf yapip posasiyla birlikte yeyin etkili oluo
Canım bende yaklaşık 1 aydır kabızlık yaşıyorum ve evet dediğin gbi 2 3 gün geçince batmalar oluyo kasıkta bunu baya deneyimledimHayirli aksamlar arkadaslar hatırladıgim kadarıyla kabızlık sorunu yasayan arkadaslar vardi bende nerdeyse 3 gündür kabızım suanda sag kasıgıma hafif batma gibi oluyo bu normalmi
*reflüÖksürük krizine giriyorum ya var mı tavsiyesi olanbebege birsey olacak diye korkuyorum gıcık şeklinde bir öksürük var. Alttan refleks üstten de geniz akıntısı birleşince bogazim mahvoldu. Kac gündür de sesim hiç çıkmıyor. Cok tuhaf bir salgın var direk ses tellerini etkiliyor dikkat edin. Bende sinüzit şeklinde basladi geniz akintisina dönüştü şuan boğazım perişan
Canım bende yaklaşık 1 aydır kabızlık yaşıyorum ve evet dediğin gbi 2 3 gün geçince batmalar oluyo kasıkta bunu baya deneyiml
Kabızlık ben cok yasadim evet kasiklarimda batma oldu benimde probiyotikli multivitanin oneriyor doktorlar kabizlik cekenlere ben vinelac kullaniyorum oyuzden artik sorunum kalmadi.Hayirli aksamlar arkadaslar hatırladıgim kadarıyla kabızlık sorunu yasayan arkadaslar vardi bende nerdeyse 3 gündür kabızım suanda sag kasıgıma hafif batma gibi oluyo bu normalmi
Valla aglicaktim korkudan. O da sizin dediğiniz gibi Allaha emanetler.Evet benim kardesim almanyada hep alttan bakildi :)) korkmayin. Olsun atlattin cok sukur ya korkma. Vajinadan bakildiginda goruntude kaliteli oluyo
Öksürük krizine giriyorum ya var mı tavsiyesi olanbebege birsey olacak diye korkuyorum gıcık şeklinde bir öksürük var. Alttan refleks üstten de geniz akıntısı birleşince bogazim mahvoldu. Kac gündür de sesim hiç çıkmıyor. Cok tuhaf bir salgın var direk ses tellerini etkiliyor dikkat edin. Bende sinüzit şeklinde basladi geniz akintisina dönüştü şuan boğazım perişan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?