2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Herkese merhabalar. Umarım çok güzel bir yolculuk geçirirsiniz. 37. Haftamda diyorumki yaşadığımız tüm sıkıntılara rağmen hamilelik muhteşem bir şey. Her anı her heyecanı her tedirginliği her keşfi muhteşem. Hiç bir sıkıntı kalıcı değil hepsi geçecek belki yerine bambaşka yenileri gelecek gün gelecek kendimizi tanımayacağız ama her bir anı yaşamaya değer. Herkese kolaylıklar dilerim. Rabbim her birinize sağlıklı rahat bir gebelik ve doğum nasip etsin. İyi geceler

Fetal Dna yaptıran kızlaar, sonucunuz kaç güne çıktı? 10. Gün bugün ne arayan var mail ne mesaj. Çatlicam artık. Sonuç yaklaştıkça daha da gerilmeye başladım.

Fetal Dna yaptıran kızlaar, sonucunuz kaç güne çıktı? 10. Gün bugün ne arayan var mail ne mesaj. Çatlicam artık. Sonuç yaklaştıkça daha da gerilmeye başladım.
Tam 10.günde doktorumun hemşiresine mesaj attım fetal dna sonucum geldi mi diye öğleden sonra gelcekmiş dedi ve 12.10da aradılar sonuç çıktı diye

Geçen gün anne karnında anne hapsurup öksürürken bebek ne yaşıyor diye bir video izledim ultrason anında çekilmiş. Sıvının içinde ya gram kipirdamiyordu bebek hiç etkilenmiyordu yani korkmayın. Geçmiş olsun. Bol c citamini ve su

Ben ultrason sırasında hapşırmıştım oğlum içerde döndü hatta o sayede pipisini görüp cinsiyetini öğrendik şok olmuştuk cidden sonra korktum hocam ben şiddetli hapşırıyorum bişey olmasın falan diye de doktor güldü olur mu öyle şey dedi

Arkadaşlar bir sorum olacak, aşı sonrası aşı olduğu yer şişen var mı bu normal mi acaba, hafta sonu olduğu için doktora da soramiyorum belki aranızda yaşayan vardır

Ay bunu yazdığın iyi oldu bende çok hapşırıyorumkarnımı tutuyorum hatta sanki koruyabileceğim öyle
Arkadaşlar bir sorum olacak, aşı sonrası aşı olduğu yer şişen var mı bu normal mi acaba, hafta sonu olduğu için doktora da soramiyorum belki aranızda yaşayan vardır
Normaldir canım aşı olunca.

Bir zararının olmadığını bildiğim halde, benim gibi eski hurafelerden dolayı psikolojik olarak saçlarını kestiremeyen arkadaşlar için bildiriyorum ben bugün onu negatif düşünceyi yenerek, saçlarımı kestirdim kuaförde zaten öyle bir durum tabiki yok dedi, yaz hamilelerinin saçlarını hep kesiyoruz, sıcaktan bunalıp saçlarını 3’e vurduranlar var dedi belki bunları duymak, bazılarımıza iyi gelir diye, yazmak istedim
Tabiki herkes gönlü nasıl rahat edecekse, o şekilde yapsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…