- 5 Haziran 2020
- 1.118
- 753
- 73
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #5.621
Aradın mı peki? Seninle ilgilenen danışmanı arayıp sorabilirsin canım.hangi firmaydı?Benimde 10. Günüm bugun gelir diye ümitliydim gelmedi ya
Aynen canım şu öksürük salgını bulaşmaz inşallah ondan korkuyorum bide öğretmenim ben çok faranjit olurum normaldeHer hapşırdığımda onu bende yapıyorumpsikolojik bence canım, koruma iç güdüsü
Aman canım dikkat et kendine, evet salgın var kalabalık yerlerde maske takmayı ihmal etmeyelim.Aynen canım şu öksürük salgını bulaşmaz inşallah ondan korkuyorum bide öğretmenim ben çok faranjit olurum normalde
Gercekten oyle yaptirdigima bile pisman oldum.
Bilmesem daha mi iyi acaba dedim.
Siz nereye yaptirdiniz. Yarin pazar acaba sonuclar cikiomu pazar gunu
Nipt plus diye bir yer gerçekten yani neden yaptırdım diye kızdım kendime Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin ama beklemekten sevincimi yaşayamadım 1 haftadır bir tuhafım garip düşüncelerGercekten oyle yaptirdigima bile pisman oldum.
Bilmesem daha mi iyi acaba dedim.
Siz nereye yaptirdiniz. Yarin pazar acaba sonuclar cikiomu pazar gunu
Bana 15 en fazla demişlerdi bugün de 9. Gün dayanamadım sorunca dedi ki bugün yada yarın da belli olabilir bakalım sizin çıktı mi sonuç verdiniz diye sanki hatırlıyorumSize kaç günde çıkacağı bilgisi verilmişti peki
Normal durum aslında buz koyabilirsinizArkadaşlar bir sorum olacak, aşı sonrası aşı olduğu yer şişen var mı bu normal mi acaba, hafta sonu olduğu için doktora da soramiyorum belki aranızda yaşayan vardır
Bulabilirseniz kozalak pekmezi ya da şurubu.Ben sabah akşam tatlı kaşığı içtim ilerlemeden geçmiştiÖksürük krizine giriyorum ya var mı tavsiyesi olanbebege birsey olacak diye korkuyorum gıcık şeklinde bir öksürük var. Alttan refleks üstten de geniz akıntısı birleşince bogazim mahvoldu. Kac gündür de sesim hiç çıkmıyor. Cok tuhaf bir salgın var direk ses tellerini etkiliyor dikkat edin. Bende sinüzit şeklinde basladi geniz akintisina dönüştü şuan boğazım perişan
Benim de pazartesi randevum var cinsiyeti ogrenirim inşallahBenimde pazartesi randevum var 19. Haftam oluyor artık netleşir umarım
Geçmiş olsun sarımsaklı zeytinyağı yapıp ayaklarına sürüp yatarsan iyi gelirAynen canım şu öksürük salgını bulaşmaz inşallah ondan korkuyorum bide öğretmenim ben çok faranjit olurum normalde
Yalnız değilmişimGeçmiş olsun sarımsaklı zeytinyağı yapıp ayaklarına sürüp yatarsan iyi gelir
Bu arada konuyla alakası yok ama geçen kullanıcı adını görüp sütlaç yaptım canımı istettin
1)2 hamileliğimde de karnım çok büyüdü 30 kiloya yakın aldım sadece kakao yağı kullandım canım bacaklarda veya karnımda çatlak yok ama göğüslerimde çatlak belli belirsiz var sürmemiştim hiç. Dediğin gibi biraz bünye meselesi bazıları kilo almadan ilk aylarda da çatlayabiliyor çok pahalı markaları kullananlarda bile çatlak olabiliyor onun için kakao yağı ya da aktarlardaki yağlar yeterli bence.Kızlarrr size bir kaç sorum olucak?
1) Bünyeden, bünyeye değişir tabi, ama çatlakları oluşmaya başlayan oldumu?
Krem kullanmaya başlayan varmı aramızda?
2) Makyaj yapıyormusunuz, hangi markanın kozmetik ürünleri kullanıyorsunuz ?
-Ben bu zamana kadar mustelanın bebek nemlendirici dışında (%97 bitkisel) bişey kullanmadım. Ama iyi hissetmek adına, arada yapasım geliyor.
Sizler ne durumdasınız merak ettim.
3) Saç kesimi yaptıran / yada saç boyamaya başlayan oldumu ?
-Kendi adıma boya olayını 5 aydan sonra belki diye düşünürüm, saç kesimi konusunda kahkül kestirmek istiyorum aslında saç kesiminin bebeğe bir zararını olmadığı biliyorum, ama eski hurafeler beni engelliyor
Geçmiş olsun sarımsaklı zeytinyağı yapıp ayaklarına sürüp yatarsan iyi gelir
Bu arada konuyla alakası yok ama geçen kullanıcı adını görüp sütlaç yaptım canımı istettin
Yaaa çok pardonYalnız değilmişimbende valla kullanıcı adını her okuduğumda sütlaç çekiyor canım hala yapamadım yapcm ama
İhtimal olarak kız dendi ama net bişey duymayıncada insan rahatlamıyorSizin bebeginiz de mi gostermedi kendini? Dr bir ihtimalden bahsetti mi? Genelde gostermeyenler kiz olabiliyormus erkekler erkenden tespit ediliyormus cunku
Aradım canım, her an çıkar dedilerAradın mı peki? Seninle ilgilenen danışmanı arayıp sorabilirsin canım.hangi firmaydı?
Bende öyleyim ya. Allahim guzel sonuclar almayi nasip etsin insallah. Cikar her an artik.Nipt plus diye bir yer gerçekten yani neden yaptırdım diye kızdım kendime Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin ama beklemekten sevincimi yaşayamadım 1 haftadır bir tuhafım garip düşünceler
Yalnız değilmişimbende valla kullanıcı adını her okuduğumda sütlaç çekiyor canım hala yapamadım yapcm ama
Yaaa çok pardoncanınızı çektiriyorum
Ben de bayağıdır yemiyorum aslında
1)2 hamileliğimde de karnım çok büyüdü 30 kiloya yakın aldım sadece kakao yağı kullandım canım bacaklarda veya karnımda çatlak yok ama göğüslerimde çatlak belli belirsiz var sürmemiştim hiç. Dediğin gibi biraz bünye meselesi bazıları kilo almadan ilk aylarda da çatlayabiliyor çok pahalı markaları kullananlarda bile çatlak olabiliyor onun için kakao yağı ya da aktarlardaki yağlar yeterli bence.
2) makyaj rutinim aynı note kapatıcı, pure beauty CC krem, far rimel vs ruj da kullanıyorum. Mutlaka güneş koruyucu krem kullanıyorum Nivea şuan kullandığım. Vücudum çok kurudu hamilelikte Johnsons baby bebe yağı kullanıyorum banyodan çıkınca.
3) 2. Hamileliğimde 3 ayı geçmiştim sanırım saçlarımı kestirip kısalttırmıştım baya aklından kötü şeyler geçirmezsen sorun yok bence hurafeyi de bilmiyorum bu aradaAma boya ya da röfle vs işlem yaptırmadım hiç kimyasal diye ama 3. Aydan sonra yaptırabilirsiniz diyor doktorlar. Ciltten bebeğe gidecek zararlı şeylerin etkisi çok azmış ama için rahat etmeyecekse yaptırma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?