2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Gercekten oyle yaptirdigima bile pisman oldum.
Bilmesem daha mi iyi acaba dedim.
Siz nereye yaptirdiniz. Yarin pazar acaba sonuclar cikiomu pazar gunu
Gercekten oyle yaptirdigima bile pisman oldum.
Bilmesem daha mi iyi acaba dedim.
Siz nereye yaptirdiniz. Yarin pazar acaba sonuclar cikiomu pazar gunu
Nipt plus diye bir yer gerçekten yani neden yaptırdım diye kızdım kendime Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin ama beklemekten sevincimi yaşayamadım 1 haftadır bir tuhafım garip düşünceler

Bulabilirseniz kozalak pekmezi ya da şurubu.Ben sabah akşam tatlı kaşığı içtim ilerlemeden geçmişti

Aynen canım şu öksürük salgını bulaşmaz inşallah ondan korkuyorum bide öğretmenim ben çok faranjit olurum normalde
Geçmiş olsun sarımsaklı zeytinyağı yapıp ayaklarına sürüp yatarsan iyi gelir

Bu arada konuyla alakası yok ama geçen kullanıcı adını görüp sütlaç yaptım canımı istettin

Bu arada konuyla alakası yok ama geçen kullanıcı adını görüp sütlaç yaptım canımı istettin
Yalnız değilmişim bende valla kullanıcı adını her okuduğumda sütlaç çekiyor canım hala yapamadım yapcm ama

1)2 hamileliğimde de karnım çok büyüdü 30 kiloya yakın aldım sadece kakao yağı kullandım canım bacaklarda veya karnımda çatlak yok ama göğüslerimde çatlak belli belirsiz var sürmemiştim hiç. Dediğin gibi biraz bünye meselesi bazıları kilo almadan ilk aylarda da çatlayabiliyor çok pahalı markaları kullananlarda bile çatlak olabiliyor onun için kakao yağı ya da aktarlardaki yağlar yeterli bence.
2) makyaj rutinim aynı note kapatıcı, pure beauty CC krem, far rimel vs ruj da kullanıyorum. Mutlaka güneş koruyucu krem kullanıyorum Nivea şuan kullandığım. Vücudum çok kurudu hamilelikte Johnsons baby bebe yağı kullanıyorum banyodan çıkınca.
3) 2. Hamileliğimde 3 ayı geçmiştim sanırım saçlarımı kestirip kısalttırmıştım baya aklından kötü şeyler geçirmezsen sorun yok bence hurafeyi de bilmiyorum bu arada Ama boya ya da röfle vs işlem yaptırmadım hiç kimyasal diye ama 3. Aydan sonra yaptırabilirsiniz diyor doktorlar. Ciltten bebeğe gidecek zararlı şeylerin etkisi çok azmış ama için rahat etmeyecekse yaptırma.

Yalnız değilmişim bende valla kullanıcı adını her okuduğumda sütlaç çekiyor canım hala yapamadım yapcm ama
Yaaa çok pardon canınızı çektiriyorum
Ben de bayağıdır yemiyorum aslında

Ben hindistan cevizi yagi kullaniyordum ama kakao daha mi etkili acaba bir sonrakinde kakao yagi alayim

Kizlar ben hamile pantalonu almak istiyorum ama heryer tayt yada tayt gibi pantalonlar. Tayt alicam zaten ama her ortama da hos olmuyor ya da dar paca pantalonlar . Bir iki tane şık bi parca almak istiyorum ama yok bulamadim. Guzel elbiseler var ama surekli de elbise zor yani karda kista üşür insan. Tavsiye edeceginiz yerler var mi modern cizgilerde olan bir yer.ben de gogus kalca buyumedi zaten kilomda ilk hamile kaldigim hafta ile ayni aşerme doneminde verdiklermi almışım 57 kusurlerle yola devam ediyorum .ama gobegim 4 aylik gibi degilde 6 ay gibi şiş.

Kizlar bişey daha sorucam ben gidami iyi aliyorum.annem yanimda meyve sebze et tiksinti bittigi icin yiyorum bu kadar multivitamin d vit balikyagi vs biraz fazla gelirmi daha once bunu doktoru ile konusan oldumu.

Kızlar gece benim göğüslerimden sıvı geldi ya bu dudumu yaşayan var mı? İlk gebeliğimde de gelmişti ama daha 7.8 aydaydı. Geçenler de ağrıyor demiştim hatırlarsanız panik oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…