- 31 Mayıs 2020
- 750
- 967
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #5.641
Bunu ben de düşünüyorum hep ya. Balık yağı ve d vitaminini ek olarak almak iyidir de multivitamin acaba fazla mı oluyor diyorum folik asit de var içinde.Kizlar bişey daha sorucam ben gidami iyi aliyorum.annem yanimda meyve sebze et tiksinti bittigi icin yiyorum bu kadar multivitamin d vit balikyagi vs biraz fazla gelirmi daha once bunu doktoru ile konusan oldumu.
Yaşamadım öyle birşey ama internette çatlak kremleriyle ilgili yazanları okurken denk gelmiştim kremi sürerken fazla uzatmayon ovmayın masaj yapmayın sıvı gelmesine sebep olur diyordu. Bebek emecekmiş gibi bir uyarı oluyormuş.Kızlar gece benim göğüslerimden sıvı geldi ya bu dudumu yaşayan var mı? İlk gebeliğimde de gelmişti ama daha 7.8 aydaydı. Geçenler de ağrıyor demiştim hatırlarsanız panik oldum
Bunu ben de düşünüyorum hep ya. Balık yağı ve d vitaminini ek olarak almak iyidir de multivitamin acaba fazla mı oluyor diyorum folik asit de var içinde.
Doktorunuzun verdiği multivitaminde 400mg mı yoksa 400mcg mı folikasit var? Genelde multivitaminlerde mcg şeklinde oluyor diye biliyorum benHem
Fazla folik asit otizm oluşturabilir calismlarini okudugumu soylemistim doktora gerci o hem fazla folik asit hem b12 fazlaligindaydi .Bide ailede otizmli bi yavru var 6yasinda ailenin neler cektigini goruyorum kendime anksiyete yaratiyorum. Dokrorda zaten 12nci haftada birakicaksin dedi e sonra verdigi multivitaminde yine 400 mg folik asit var bi sonraki gidişimde sorucam ama kullan dicek biliyorum.
Ben lcw da dar paça kot pantolonlar görmüştüm internet sitesinde vs. Bazen bende de şişlik oluyor almayı düşünüyorum bakacağım duruşuna.Kizlar ben hamile pantalonu almak istiyorum ama heryer tayt yada tayt gibi pantalonlar. Tayt alicam zaten ama her ortama da hos olmuyor ya da dar paca pantalonlar . Bir iki tane şık bi parca almak istiyorum ama yok bulamadim. Guzel elbiseler var ama surekli de elbise zor yani karda kista üşür insan. Tavsiye edeceginiz yerler var mi modern cizgilerde olan bir yer.ben de gogus kalca buyumedi zaten kilomda ilk hamile kaldigim hafta ile ayni aşerme doneminde verdiklermi almışım 57 kusurlerle yola devam ediyorum .ama gobegim 4 aylik gibi degilde 6 ay gibi şiş.
Ilk 3 ay folic1 kullanmistim 400 mcg yaziyor. Simdi multivitamin olarak vinelac kullaniyorum onda folik asit 400 yazıyor ama mg gibi degil sanki bu olcu birimi nedir anladimDoktorunuzun verdiği multivitaminde 400mg mı yoksa 400mcg mı folikasit var? Genelde multivitaminlerde mcg şeklinde oluyor diye biliyorum ben
Hep dar paça gordum bende bi tane hafif boru paca gibi buldum ama stoklari yok baska da bir yerde bulamadımBen lcw da dar paça kot pantolonlar görmüştüm internet sitesinde vs. Bazen bende de şişlik oluyor almayı düşünüyorum bakacağım duruşuna.
Benimde ailede var otizm bende d vit eksiği diye biliyordum hamilelikte annenin d vit eksiği. Kaygınizi anlıyorumHem
Fazla folik asit otizm oluşturabilir calismlarini okudugumu soylemistim doktora gerci o hem fazla folik asit hem b12 fazlaligindaydi .Bide ailede otizmli bi yavru var 6yasinda ailenin neler cektigini goruyorum kendime anksiyete yaratiyorum. Dokrorda zaten 12nci haftada birakicaksin dedi e sonra verdigi multivitaminde yine 400 mg folik asit var bi sonraki gidişimde sorucam ama kullan dicek biliyorum.
Ohhh sıhhatler olsun canım güle güle kullanBir zararının olmadığını bildiğim halde, benim gibi eski hurafelerden dolayı psikolojik olarak saçlarını kestiremeyen arkadaşlar için bildiriyorumben bugün onu negatif düşünceyi yenerek, saçlarımı kestirdim kuaförde zaten öyle bir durum tabiki yok dedi, yaz hamilelerinin saçlarını hep kesiyoruz, sıcaktan bunalıp saçlarını 3’e vurduranlar var dedi belki bunları duymak, bazılarımıza iyi gelir diye, yazmak istedim
Tabiki herkes gönlü nasıl rahat edecekse, o şekilde yapsın
Bebek senin depondan kullandigi icin hem yeme hem vitaminler ancak yeterli oluyor benim doktorum bana böyle demistiKizlar bişey daha sorucam ben gidami iyi aliyorum.annem yanimda meyve sebze et tiksinti bittigi icin yiyorum bu kadar multivitamin d vit balikyagi vs biraz fazla gelirmi daha once bunu doktoru ile konusan oldumu.
Mcg olması daha düşük doz oluyor o yüzden multivitaminlerde mcg şeklinde oluyor genelde benimkinde de varIlk 3 ay folic1 kullanmistim 400 mcg yaziyor. Simdi multivitamin olarak vinelac kullaniyorum onda folik asit 400 yazıyor ama mg gibi degil sanki bu olcu birimi nedir anladim
Ben ilk gebeligimde 5.000 ml gram folik asit iciyordum her gun ama kizimda hic birsey yok folik asit fazlaligkndan diye duydugum icin bende soktoeuma benim ictigimin dozu normalmisHem
Ben de aynı firmaya yaptırdım testi. 14 günde çıktı sonucumAradım canım, her an çıkar dedilerbende biliyorum herhalde cikma vakti geldi sonuçta Panoramaydı galiba karadenize onlar bakiyormus
Bende haftaya sorucam bunu acaba sizin azmiydi vucudunuzda ondan mi cok verdi ki haftaya ne dicek bakalim bugun gene ALLAH affetsin dunyalari yedim kitliktan cikmis gibi zaten evdeyim 15 gun zorunlu yatışım var;( ye ic yat netflixde dizi izledim tum gün hamileligin bu doneminde bu kadar istah acilmasi normalmi gectigimiz aylarda bi simit le 2 gun yasayabilirdimBen ilk gebeligimde 5.000 ml gram folik asit iciyordum her gun ama kizimda hic birsey yok folik asit fazlaligkndan diye duydugum icin bende soktoeuma benim ictigimin dozu normalmis
Benimde ailede var otizm bende d vit eksiği diye biliyordum hamilelikte annenin d vit eksiği. Kaygınizi anlıyorum
Valla benimde kafamı kurcalayan bir konuErkek anneleri simdiden isim düşündünüz mu
Valla benimde kafamı kurcalayan bir konueşimin babası yeni vefat etti. Benim babamda liseye başladığım zaman vefat etmişti. İkisinin adını mı kullansam yoksa farklı bir isim mi çok kararsız kaldım.
Evet oyle birsey bende okudum büyüklerinizin ismini koymayın onlarin kaderi onlara yüklemeyin dieBi yazida okumustum cocuklariniza isim verirken eger koyacaginiz isim bildiğiniz tanidiginiz bir kisinin ismi sirf onun icin koyacaksaniz kaderi ona benzemesin koymayin falan yaziyordu yine siz arastirin annem benim ismimi mahallede hayran olduğu bir kadindan dolayi koymus ve o kadinla benzer bi kaderimiz oldu diyebilirim kariyer konusunda yani belki tesadüftur tabi ama siz bir araştırın isterseniz
Ben kız olucak düşüncesiyle uzun bi liste yapmıştım ama erkek için hiç fikrim yokErkek anneleri simdiden isim düşündünüz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?