2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar gece benim göğüslerimden sıvı geldi ya bu dudumu yaşayan var mı? İlk gebeliğimde de gelmişti ama daha 7.8 aydaydı. Geçenler de ağrıyor demiştim hatırlarsanız panik oldum
Bı konuda kayınvaldem bnı uyardı bu haftalarda bazılarında sıvı geliyor sende geleblrr korkma dedimiştğ demek oluyormus

Benimde 10. Günüm bugun gelir diye ümitliydim gelmedi ya
Merhabalar, ben de Haziran’da anne olacağım inşallah yani bir adım gerinizden geliyorum. Acaba fetal dna testini nerede yaptırdınız ve ne kadar ücret ödediniz? Bir de NIPT ve fetal dna aynı şey mi? Yaptıran anneler bilgilendirebilirse çok sevinirim

Allah korusun ya ikisi de hastalıktan dolayı vefat ettiler. Uyarınız için teşekkür ederim. Cinsiyet bir belli olsunda ona göre bi hal çaresine bakarız artık.

Araştırmalsrımon sonucu Bnmde bu yöndeydi. Bu şekilde çok yazı okudum. Ve katılıyorum.

Ya kızlar benim size bir sorum olacak 18.haftamız bitti 19. Haftaya giriş yaptık. Ama hala hamile gibi karnım çıkmadı. Bide gögüslerim sertti 4. Aydan sonra yumuşamaya başladı. Bunlar normal mi sizce. Benim gibi olan var mı ( bide gögsünden sıvı gelen arkadaş için.. 18.ve 19. Haftalarda sıvı gelmesinin normal olduğunu söyleyen bir gelişim yazısı okumuştum.)

Göğüslerin yumuşadı hatta ucu acıyor gibi ama kendisi küçüldü. acaba bebeğe bir şey mi oldu diye de korktum ama sanırım doğal süreci böyle.

Göğüslerin yumuşadı hatta ucu acıyor gibi ama kendisi küçüldü. acaba bebeğe bir şey mi oldu diye de korktum ama sanırım doğal süreci böyle.
Evet evet bende aynı şeyi düşündüm. Böyle ucuna dokunduğumda acıyor ama gögüslerim küçüldü. Ayın 5 inde kontrolüm var bende korkum. İnşallah süreç böyledir

Arkadaslar merhaba. Ben Ocean’in d3k2 d vitini kullaniyorum. Yag formunda gunde dort damla bir tatli kasigi zeytinyagina damlatarak tuketiyorum. Bu sekilde etkili oluyor mudur fikriniz var mi? Gecenlerde bir arkadasim zeytinyagi etkinligini azaltiyor dedi ve kafam karisti bu yuzden. Ve bazi gunler unutuyorum her gun duzenli icemedim tam.

Ben panorama da yaptirdim. 6.000 tl ödedim. Evet canim ayni. Gozunuz aydin bu arada. Saglicakla gelsin eğer doktorunuza soylerseniz yaptiracaginizi onlarda bilgi veriyor

Gunaydin kızlar ya geçen haftalarda bebeği hissediyorum demistim nazar mi ettim ne hiç hissetmiyorum hatta karnım zaten çıkmamıştı daha da mı indi ne

Bana hiç vermedi bende bu ay gidince söyleyeceğim kanama olmuştu bende ona odaklı konuştuk tamamen benimde aklimdan çıktı sormadan da içmeyim diyorum ama d vit emilim sağlaması için k destekli olması gerekiyor diye biliyorum

Canım ben nipt plus diye bir firmada yaptırdım . Anladığım kadarıyla aynı şeyler doktora gittiğinde sana broşür verir yönlendirir belki şuna git buna git diye ama fetal yaptıracaksanız ikili yaptırıp strese girmeyin bende tavsiye

Hep dar paça gordum bende bi tane hafif boru paca gibi buldum ama stoklari yok baska da bir yerde bulamadım
Selamlar, ben de dar paça giyemiyorum. Bir de boyum 1,74, hep kısa geliyordu. Aşağıdaki pantolonu buldum, online. Şu an 74 kiloyum. 42 beden aldım, biraz bol gibi ama 1-2 haftaya tam olur. Boyu tam oldu bana. Tavsiye ederim. Bedeni 1 beden büyük gibi.

Kızlar kahverengi leke devam ediyor benim günde 1-2 kere ama can sıkıcı çarşamba perinatolojiye gideceğim. Kendi doktoruma gittim geçen hafta sorun görmedi.

Kızlar kahverengi leke devam ediyor benim günde 1-2 kere ama can sıkıcı çarşamba perinatolojiye gideceğim. Kendi doktoruma gittim geçen hafta sorun görmedi.
Kese büyüdüğü içindir belki canım rahimde kendine yer açıyodur benm 6 ve 10 hafta arasında 1 ay boyunca oldu doktorum öyle söylemişti bebeğin gelişimide iyydi bi sorun yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…