2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kese büyüdüğü içindir belki canım rahimde kendine yer açıyodur benm 6 ve 10 hafta arasında 1 ay boyunca oldu doktorum öyle söylemişti bebeğin gelişimide iyydi bi sorun yoktu
Aynen de 16. Haftaya gireceğim artık ne bileyim bi de ikiz diye galiba daha çok büyüyor olabilir

Sonucunuz kac güne cikti?

Kızlar sonucum temiz çıktı şükür darısı herkese herkesin gönlüne ferahlık versin rabbim . Cinsiyet bilgisi doktorda dediler ben henüz aramadım doktoru Aralık'ta randevuda öğreneyim diyorum
Gozun aydin canimm, nasil dayaniyorsun aramamaya masallah. Ya bende bekliyorum 12. Gunum hala gelmedi catlicam artik

Gozun aydin canimm, nasil dayaniyorsun aramamaya masallah. Ya bende bekliyorum 12. Gunum hala gelmedi catlicam artik
Yaa ben sonucu o kadar dert ettim ki birde cinsiyet için daha önce erkek demişti kesin demedi bende erkeğe hazırladım kendimi ondan herhalde şu sevinc bitsin yarın kesin ararım zaten

Yaaa nazlı bir kız bence annemlerde hep geç gösteriyorsa kızdır kesin der.Hayırlısı artık bi dha ki randevu ne zman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…