2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar selam.. ben de kontrolden çıktım 16+2 yiz günüyle uyumlu çok şükür ama doktor plesanta önde? Takip die not düşürdü iki hafta sonrasina da çağırdı. Zaten cinsel ilişki yasakti başından beri dört defa filan söyledi ısrarla. Var mi böyle birşey yaşayan. Rahim büyüdükçe yukari cikiormus ama ben yine de endiselendim bir kaybım da olunca

bende baya aradım bulamadım. geçen hafta e-gebe diye bi site var ordan pantolon aldım işyerinde çok şık oldu.

Plesanta önde olunca bebegin hareketlerini hissetmek daha zor oluyor diye biliyorum ama onun disinda bir risk teskil ettigini hic duymadim. Neden not düstügünü aciklasaydi keske doktor

Kizlar
Kızlar kahverengi leke devam ediyor benim günde 1-2 kere ama can sıkıcı çarşamba perinatolojiye gideceğim. Kendi doktoruma gittim geçen hafta sorun görmedi.
Plesenta asagida olabilir mi acaba cok azciik cm lerde bile asagidaysa yorulunca falan leke olabiliyormuş. Peki progestan kullaniyormusnuz fitil seklinde birde kesinlikle perinatoloji baksin onlarin makinasi daha gelişmiş onu gordum ve karindan baktiginda bulamadi alttan muayenede bu sonuca vardi. Siz leke yasadiginiźda yorulmus yada cok ayakta kalmismiydinizm.ben medicalpark i tercih ettim perinatolojide makinalari yuksek teknoloji yeni dediler memnun kaldim bilginiz olsun

Kızlar sonucum temiz çıktı şükür darısı herkese herkesin gönlüne ferahlık versin rabbim . Cinsiyet bilgisi doktorda dediler ben henüz aramadım doktoru Aralık'ta randevuda öğreneyim diyorum
Masallah cok sukur benimde fetal dna cikti dusuk risk yaziyordu hepsinde once bi korktum megerse en dusuk parametre buymus yani dusuk yuksek risk diye yaziyormus kisacasi sorun yokmus. Cinsiyet yazmıyordu sanirim doktora gitmek gerekiyor onun icin

Benim lekemem akabinde kanamam oldu geçtiğimiz hafta sorunu bir turlu bulamadi dokror cocuk rahim suyu iyi gelisim sorunu yok ama sebep yok sonra perinatoloji ye gittim alttan muayene edince plesenta asagida biraz dedi 20nci haftadan sonra yukari cikar dedi ama bana bol ddinlenme ve yatis verdi sebebi kanamadan dolayi olabilir. 1 hafta oldu bir daha leke falan olmadi ama fitil kullaniyorum.benimde 1 kaybim var bu arada. Bebek rahim buyudukce yukarı cikar dedi. Siz 2 hafta sonu gittiginizde belkide yukari cikmis bile olur bence ayakta cok kalmamaya calisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…