2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ya ben ilk haftalarda hafif lekelenme yasadim ama şuan öyle bir sorunum yok inşallah da olmaz. Daha da dikkat edicem bundan sonrasi için. Çok teşekkür ederim cevabin için. İnşallah sağlıkla kucagimiza alalim ya gerçekten hamileliğin tadini cikarma die birşey yok bence

Canım sen öyle deyince acaba olabilir mi dedim . Bide ikiz benim o da etkili olabilir. Kendi doktoruma gittim öyle bir sorun görmedi ama çarşamba üniversite hastenesinde perinatolojiye gideceğim bakalım o doktor ne diyecek. Açıkçası ilk lekelenme yaşadığımda evde yatıyordum hep. Aşırı yorulduğum olmuyor ama normalde öğretmenim ayakta kalıyorum . Progestan fitik kullanıyorum gece yatmadan 2 tane.

Karından ultrasyon 12 haftalik cinsiyet nedir acaba tahmin edebilen varsa lütfen yorumlayın Eki Görüntüle 3167912
Benim 12.haftada doktor yüzde 98 kız demişti doğru tahmin etti ama çok ayrıntılı görüntüde uzun uzun inceleyerek söyledi. Bir de tecrübe var tabi. Fotoğraftan tahmin edilebileceğini sanmıyorum.

Karından ultrasyon 12 haftalik cinsiyet nedir acaba tahmin edebilen varsa lütfen yorumlayın Eki Görüntüle 3167912
12. Haftada daha cinsiyeti anlamalarini saglayan kemik yapisi henüz tam oluşmamış oluyor iki hafta daha sabredin bence. Bu haftalarda kiz denilip sonradan erkek çıkan o kadar cok kişi var ki zaten doktorlar da 14 haftadan önce kesin söyleyemiyor

Biz 17.haftanin icindeyiz su an. Gecen dr um bakti ama goremedi dusuk bir ihtimal kiz olabilir ama net degil bekleyin dedi. Acaba bizde de erkek cikabilir mi sonradan

Biz 17.haftanin icindeyiz su an. Gecen dr um bakti ama goremedi dusuk bir ihtimal kiz olabilir ama net degil bekleyin dedi. Acaba bizde de erkek cikabilir mi sonradan
Valla benim 14.haftamda sabah ac gitmistim bi bakti bacaklar açık pipisi meydanda, resmi ekledim gorunuyor mu bilmiyorum Ama mesela eltime 16.hafta kiz demisti sonra 20.haftada erkek olduğu ortaya çıktı

Eklentiler

• IMG_20221128_203131.webp
    31 KB · Görüntüleme: 114
Valla benim 14.haftamda sabah ac gitmistim bi bakti bacaklar açık pipisi meydanda, resmi ekledim gorunuyor mu bilmiyorum Ama mesela eltime 16.hafta kiz demisti sonra 20.haftada erkek olduğu ortaya çıktı
Ayyy bu neee yaa nasil bir goruntu masallahh cok tatliiiii bana da kesin demedi zaten ama genelde erkekler cok onceden de anlasilabiliyormus ben de cok merak ediyorum simdi bir ay daha beklicez

Ayyy bu neee yaa nasil bir goruntu masallahh cok tatliiiii bana da kesin demedi zaten ama genelde erkekler cok onceden de anlasilabiliyormus ben de cok merak ediyorum simdi bir ay daha beklicez
Çok teşekkür ederiz Çikolata yemek işe yariyor diyorlar isterseniz haftaya randevu alip sabah çikolata yiyip gidin o zaman gösteriyormuş

Çok teşekkür ederiz Çikolata yemek işe yariyor diyorlar isterseniz haftaya randevu alip sabah çikolata yiyip gidin o zaman gösteriyormuş
On dk sonra tekrar bakti zaten dr um ama bu sefer de dr anlayamadi. Yoksa pozisyonunda problem yoktu. Net de konusmadi o yuzden hazirlik yapmayin hatta kimseye de soylemeyin cunku yine de tam belli degil dedi

On dk sonra tekrar bakti zaten dr um ama bu sefer de dr anlayamadi. Yoksa pozisyonunda problem yoktu. Net de konusmadi o yuzden hazirlik yapmayin hatta kimseye de soylemeyin cunku yine de tam belli degil dedi
Annesine sürpriz yapcak demekki

Masallah cok sukur benimde fetal dna cikti dusuk risk yaziyordu hepsinde once bi korktum megerse en dusuk parametre buymus yani dusuk yuksek risk diye yaziyormus kisacasi sorun yokmus. Cinsiyet yazmıyordu sanirim doktora gitmek gerekiyor onun icin
Şükürler olsun bende negatif yazıyordu riskle alakalı birşey yoktu herhalde yada ben farketmedim test yapan kuruluş gözünüz aydın dedi de anladım yoksa bende anlamadım cinsyet için doktor bilgi verecek artık . Darısı tüm bekleyen arkadaşlara olsun hepimiz sağlıklı bir şekilde evladımızı alalım kucağımıza

Bana 15 en fazla demişlerdi bugün de 9. Gün dayanamadım sorunca dedi ki bugün yada yarın da belli olabilir bakalım sizin çıktı mi sonuç verdiniz diye sanki hatırlıyorum
Canım bende bugün yaptırdım Nipt plus’ta. Bakalım bir 10-12 güne çıkar muhtemelen Buarada sonucun temiz çıkmış çok sevindim canm

Aaa ikizdi sizin doğru ya benim cevremdeki tum ikizlerde bunlar yaşandı eşimde ikizmis ,ikiz hamileliginde oluyor diye biliyorum benimde doktorum bilemedi uzun uzun bakti ama makinalari da iyi yeni iyi bir perinatolog eminim varsa oyle bisey gorucektir insallah bisey cikmicak ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…