- 17 Ekim 2021
- 448
- 633
- 33
- 36
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #5.721
Ya ben ilk haftalarda hafif lekelenme yasadim ama şuan öyle bir sorunum yok inşallah da olmaz. Daha da dikkat edicem bundan sonrasi için. Çok teşekkür ederim cevabin için. İnşallah sağlıkla kucagimiza alalim ya gerçekten hamileliğin tadini cikarma die birşey yok benceBenim lekemem akabinde kanamam oldu geçtiğimiz hafta sorunu bir turlu bulamadi dokror cocuk rahim suyu iyi gelisim sorunu yok ama sebep yok sonra perinatoloji ye gittim alttan muayene edince plesenta asagida biraz dedi 20nci haftadan sonra yukari cikar dedi ama bana bol ddinlenme ve yatis verdi sebebi kanamadan dolayi olabilir. 1 hafta oldu bir daha leke falan olmadi ama fitil kullaniyorum.benimde 1 kaybim var bu arada. Bebek rahim buyudukce yukarı cikar dedi. Siz 2 hafta sonu gittiginizde belkide yukari cikmis bile olur bence ayakta cok kalmamaya calisin
Canım sen öyle deyince acaba olabilir mi dedim . Bide ikiz benim o da etkili olabilir. Kendi doktoruma gittim öyle bir sorun görmedi ama çarşamba üniversite hastenesinde perinatolojiye gideceğim bakalım o doktor ne diyecek. Açıkçası ilk lekelenme yaşadığımda evde yatıyordum hep. Aşırı yorulduğum olmuyor ama normalde öğretmenim ayakta kalıyorum . Progestan fitik kullanıyorum gece yatmadan 2 tane.Kizlar
Plesenta asagida olabilir mi acaba cok azciik cm lerde bile asagidaysa yorulunca falan leke olabiliyormuş. Peki progestan kullaniyormusnuz fitil seklinde birde kesinlikle perinatoloji baksin onlarin makinasi daha gelişmiş onu gordum ve karindan baktiginda bulamadi alttan muayenede bu sonuca vardi. Siz leke yasadiginiźda yorulmus yada cok ayakta kalmismiydinizm.ben medicalpark i tercih ettim perinatolojide makinalari yuksek teknoloji yeni dediler memnun kaldim bilginiz olsun
Benim 12.haftada doktor yüzde 98 kız demişti doğru tahmin etti ama çok ayrıntılı görüntüde uzun uzun inceleyerek söyledi. Bir de tecrübe var tabi. Fotoğraftan tahmin edilebileceğini sanmıyorum.Karından ultrasyon 12 haftalik cinsiyet nedir acaba tahmin edebilen varsa lütfen yorumlayın Eki Görüntüle 3167912
Bana her seferinde erkek dedi 10. Haftadan bi başladılar erkek demeye 3 hafta peş peşe gitmek zorunda kaldım bakalim
12. Haftada daha cinsiyeti anlamalarini saglayan kemik yapisi henüz tam oluşmamış oluyor iki hafta daha sabredin bence. Bu haftalarda kiz denilip sonradan erkek çıkan o kadar cok kişi var ki zaten doktorlar da 14 haftadan önce kesin söyleyemiyorKarından ultrasyon 12 haftalik cinsiyet nedir acaba tahmin edebilen varsa lütfen yorumlayın Eki Görüntüle 3167912
Biz 17.haftanin icindeyiz su an. Gecen dr um bakti ama goremedi dusuk bir ihtimal kiz olabilir ama net degil bekleyin dedi. Acaba bizde de erkek cikabilir mi sonradan12. Haftada daha cinsiyeti anlamalarini saglayan kemik yapisi henüz tam oluşmamış oluyor iki hafta daha sabredin bence. Bu haftalarda kiz denilip sonradan erkek çıkan o kadar cok kişi var ki zaten doktorlar da 14 haftadan önce kesin söyleyemiyor
Valla benim 14.haftamda sabah ac gitmistim bi bakti bacaklar açık pipisi meydanda, resmi ekledim gorunuyor mu bilmiyorum Ama mesela eltime 16.hafta kiz demisti sonra 20.haftada erkek olduğu ortaya çıktıBiz 17.haftanin icindeyiz su an. Gecen dr um bakti ama goremedi dusuk bir ihtimal kiz olabilir ama net degil bekleyin dedi. Acaba bizde de erkek cikabilir mi sonradan
Ayyy bu neee yaa nasil bir goruntu masallahh cok tatliiiiiValla benim 14.haftamda sabah ac gitmistim bi bakti bacaklar açık pipisi meydanda, resmi ekledim gorunuyor mu bilmiyorum Ama mesela eltime 16.hafta kiz demisti sonra 20.haftada erkek olduğu ortaya çıktı
Çok teşekkür ederizAyyy bu neee yaa nasil bir goruntu masallahh cok tatliiiiibana da kesin demedi zaten ama genelde erkekler cok onceden de anlasilabiliyormus ben de cok merak ediyorum simdi bir ay daha beklicez
On dk sonra tekrar bakti zaten dr um ama bu sefer de dr anlayamadi. Yoksa pozisyonunda problem yoktu. Net de konusmadi o yuzden hazirlik yapmayin hatta kimseye de soylemeyin cunku yine de tam belli degil dediÇok teşekkür ederizÇikolata yemek işe yariyor diyorlar isterseniz haftaya randevu alip sabah çikolata yiyip gidin o zaman gösteriyormuş
Annesine sürpriz yapcak demekkiOn dk sonra tekrar bakti zaten dr um ama bu sefer de dr anlayamadi. Yoksa pozisyonunda problem yoktu. Net de konusmadi o yuzden hazirlik yapmayin hatta kimseye de soylemeyin cunku yine de tam belli degil dedi
Kusura bakma canımm evet gözümden kaçmış hemen ekliyorumCanim benimki Erkek listeye eklersen etiketlemistim seni gözden kacti galiba
Ayrıntılıdan önce bidaha gidicem bakalım inşallah görürüzAyrıntılı ultrasonda gosterir heralde
Doktoru aradım ameliyattaymis yarın bilgi verecekler henüz birşey demedi fetal sonucuna göre ama ondan önce kendi muayenelerinde erkek diyordu yarın belli olacak inşallahPeki simdi kesin kiz mi diyor
Şükürler olsun bende negatif yazıyordu riskle alakalı birşey yoktu herhalde yada ben farketmedim test yapan kuruluş gözünüz aydın dedi de anladım yoksa bende anlamadım cinsyet için doktor bilgi verecek artık . Darısı tüm bekleyen arkadaşlara olsun hepimiz sağlıklı bir şekilde evladımızı alalım kucağımızaMasallah cok sukur benimde fetal dna cikti dusuk risk yaziyordu hepsinde once bi korktum megerse en dusuk parametre buymus yani dusuk yuksek risk diye yaziyormus kisacasi sorun yokmus. Cinsiyet yazmıyordu sanirim doktora gitmek gerekiyor onun icin
Eğer dediğiniz gibiyse benm kesin erkekYaaanazlı bir kız bence annemlerde hep geç gösteriyorsa kızdır kesin der.Hayırlısı artık bi dha ki randevu ne zman
Canım bende bugün yaptırdım Nipt plus’ta. Bakalım bir 10-12 güne çıkar muhtemelenBana 15 en fazla demişlerdi bugün de 9. Gün dayanamadım sorunca dedi ki bugün yada yarın da belli olabilir bakalım sizin çıktı mi sonuç verdiniz diye sanki hatırlıyorum
Aaa ikizdi sizin doğru ya benim cevremdeki tum ikizlerde bunlar yaşandıCanım sen öyle deyince acaba olabilir mi dedim . Bide ikiz benim o da etkili olabilir. Kendi doktoruma gittim öyle bir sorun görmedi ama çarşamba üniversite hastenesinde perinatolojiye gideceğim bakalım o doktor ne diyecek. Açıkçası ilk lekelenme yaşadığımda evde yatıyordum hep. Aşırı yorulduğum olmuyor ama normalde öğretmenim ayakta kalıyorum . Progestan fitik kullanıyorum gece yatmadan 2 tane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?